依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
add連登仔做ig friend真係慘,
事無大小都俾人post上連登。
朋友同呀哥亂倫又post;
mk仔衰十一又post;
啪丸吸毒又post;
除衫獱刀又post;
除衫show紋身又post;
自認黑社會吹雞又post;
潮童挑戰連登仔又post;
生得好J又post;
生得樣衰又post;
毒到核爆又post;
mk扮潮又post;
gucci x adidas又post;
著bikini露波罅又post;
打性愛日記又post;
set迅雷頭去gra din又post;
金牛遮向左走向右走又post;
開分身扮自己條女又post;
毒向左走向右走留言溝女又post;
黃子華自拍全身裸照又post;
用連登用語又post;
人仔台招fd子又post;
殤沁芣絕又post;
湊夠一萬人求復合又post。
多得呢群洞察秋毫既連登仔,
將一頁又一頁既精彩又傳神既fb page帶俾大家。
正所謂:
「家事國家天下事,事事關心;
醜事Seven事硬膠事,盡在連登。」
連登仔令我地安坐家中都可以飽覽民生同社會問題,實在難得!
我真係唔明圖句野係乜撚logic
理d女點諗野愛你先發你脾氣真係唔稀罕

把聲好老mk 一聽就知平時講開粗口 又食煙

把聲直頭似男人

你on9咩 mmm講左好多年啦
啪丸吸毒又post;
除衫獱刀又post;
生得好J又post;
生得樣衰又post;
毒到核爆又post;
mk扮潮又post;
打性愛日記又post;
用連登用語又post;
殤沁芣絕又post;
正所謂:

你講個埋大部分都幾值得拎上黎比巴打j同恥笑
啪丸吸毒又post;
除衫獱刀又post;
生得好J又post;
生得樣衰又post;
毒到核爆又post;
mk扮潮又post;
打性愛日記又post;
用連登用語又post;
殤沁芣絕又post;
正所謂:

你講個埋大部分都幾值得拎上黎比巴打j同恥笑

好文彩
Mmm咪又照post野
小二 來一客花生
識個男仔
冇記錯city 仔黎 姓許?

姓魏喎師傅
搭單問下 chantszying 係咪同llh 分咗手

Cry 有埋新男朋友啦

Cty

我覺得佢好樣衰
識個男仔
冇記錯city 仔黎 姓許?

姓魏喎師傅

好似「倪」先岩
有冇多d圖

呢個個樣真係算好標緻,都抵佢有十萬followers

但另一個chantszying 有47萬

唔係呢個post見到,都唔知佢乜水,個樣普通又冇波

睇佢d相得幾千人like 係咪買follow

呢條友我留意過佢一排
佢followers係多過好多女明星
但d like數又低過d女明星好多
好明顯d followers就係買番黎

咁又未必佢算係ig始祖黎,5年前一開acc 佢係suggestions to follow

Cty好普通既mk妹

Kawaiiifong個下巴整到好長好尖
佢一散完就轉第二個係點做到

佢個ex都即刻同左個台灣妹一齊啦
好痴線呢頭散個頭又有拖拍
而且kawaiifong真人好似唔識笑咁 打針打到僵哂

個台灣妹仲話識咗條仔四年
仲係朋友嗰陣已經係咁話條女係結婚對象,而家真係一齊咗好sweet barbarbar~~
即係仲同kawaiiifong一齊嗰陣已經對條台妹有意思啦

llh對上果條mk仔?

我唔覺mk wor

bear?

我都記得好似係同佢結過婚

最多見人錯year of chicken
Year of cock真係第一次

媽......好柒呀

媽......好柒呀

雞姐係雞

Lstt 好樣衰喎
成個男人咁

佢有撚錢咩

咪就係 佢住馬鞍山咋喎

利申 中學返學撞過佢好多次

張張相都tag牌子落去

佢男朋友應該幾有米

媽......好柒呀

雞姐係雞

肥婆玩野姐我估

Kawaiiifong個下巴整到好長好尖
佢一散完就轉第二個係點做到

佢個ex都即刻同左個台灣妹一齊啦
好痴線呢頭散個頭又有拖拍
而且kawaiifong真人好似唔識笑咁 打針打到僵哂

個台灣妹仲話識咗條仔四年
仲係朋友嗰陣已經係咁話條女係結婚對象,而家真係一齊咗好sweet barbarbar~~
即係仲同kawaiiifong一齊嗰陣已經對條台妹有意思啦

一齊左就即刻去台灣住埋仲話就黎變台灣人
都on99既

慘得過我條女成日同我講
Mmm好幸福
Mmm男朋友機場求婚好sweet
Mmm...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞