依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
Joann以前個樣
依家真係太假 話無整都唔信

More pls

前排高登有post
(曼聯)(高質黑絲)呢二個強國女女對腳真係.........
https://lihkg.com/thread/99409/page/1?ref=ios

素顏 自己睇
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/retails/art/20150211/19036818
反而想知有冇人知koey個frd Kylie 同以前條仔一齊左好耐 因咩事分手 然後勁快同第條女一齊

屌,估唔到有人同我一樣好奇呢個女仔
佢轉左ig private左就唔知佢啲野了

條仔同依家條女估唔到都一齊左幾耐 以為好快散
依家條女係咪咩kawing 果個

屌 都follow左一段時間 諗緊邊個係Kylie
諗諗下終於醒起 好癲你地咁都記得

覺得佢宜家女朋友幾靚 又高又瘦 條腿好正
同埋好幸福一齊去美國讀書 有錢真好
Kylie都幾樣衰下...
有無人有睇過yan1_10 ?
之前同個拍左好多年拖既男友搞大肚 結左婚 生左b
最後好似拋夫棄女跟佬走左
佢老公而家要獨力湊女
佢老公而家要獨力湊女

有follow佢老公,個女都幾得意
依家睇條女ig唔見有仔
佢老公都好似有新歡
Joann以前個樣

More pls

前排高登有post
(曼聯)(高質黑絲)呢二個強國女女對腳真係.........
https://lihkg.com/thread/99409/page/1?ref=ios

素顏 自己睇
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/retails/art/20150211/19036818

你玩我?

咁條片又唔似整過容喎
完全認唔出
有無人見過真人其實
佢老公而家要獨力湊女

依家睇條女ig唔見有仔
佢老公都好似有新歡

條女痴利根痴得好勁
佢老公而家要獨力湊女

依家睇條女ig唔見有仔
佢老公都好似有新歡

早排係街撞過佢拖住條仔
原來呢條女都有人睇

之前unfollow jjjoann咗幾年,呢排睇番佢ig個樣唔撚同咗

宜家好似膠公仔咁,好大陸feel

打好多針 雙眼皮都整過兩次

個眼皮係假假地搞到眼好無神 真係整左定你估炸
Btw 2年前佢個樣最正

屌 果個jjjoann 係整容西 以前我有個fd 同佢同一個商場唔同鋪做sales (定唔知同鋪)之後熟咗 仲有喺佢ig post 同我fd 既合照 果時佢已經喺ig 小有名氣 佢親口同我fd 講佢有整
因為我fd 有日無啦啦問我知唔知邊個係ig 果個jjjoann 之後勁開心同我講而家同佢係fd 問我佢靚唔靚 我話幾靚啦之後佢話我知佢係整既 仲俾佢未整既相我睇

之前有人係佢張相cm話整容乜乜乜 Joann d fd 即刻咁講 但佢自己一直都無出過聲否認整容 原來都係整

其實之前高登都post 過佢素顏既相 果張係佢做model 幫雜誌化妝既相 都已經同ig 好有出入 斷估果陣既佢已經微整咗 而ig 更加重ps

同個joann係小學同學
佢小學都係靚靚地架啦
不過而家睇ig係成個唔同左樣
有無整過就唔知 不過都仲睇到少少細個嘅輪廓
joann係我中學師妹
個陣都已經幾靚女係真既
幾年前啲相都仲似返中學個陣
而家啲相就唔同左啲
個輪廓仲係度
不過可能重裝甲 化左妝真係爭好遠
我就黎唔認得佢
反而想知有冇人知koey個frd Kylie 同以前條仔一齊左好耐 因咩事分手 然後勁快同第條女一齊

屌原來有人同我一樣都有keep住留意佢地
有冇人有follow tinayhl ? 佢同kawing一齊蒲開
又係超級有錢

More pls

前排高登有post

仲有佢個fd ck u-chin

啲相幾時架 好似好耐之前⋯個鼻仲爭幾針

對腳差咁遠既
個post變左講ig女神
佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣
個post變左講ig女神

成個post好多8婆傾是非

咁都話佢靚真係冇嘢好講 仲要嗰陣應該都已經整咗啲
傾傾下變撚左講ig女神
講返mmm ig 又post出event 相
Lacome呢d垃圾brand垃圾PR
Tina yan讀德望 成績差就去左外國
利申識佢
不嬲有follow開kawing 覺得佢同佢條仔幾襯
但好痴撚線 成班fd有錢到咁
成日睇完都好撚葡萄
睇黎我老啦 大部分人我都唔識
呢個po好似中學雞班八婆講事非

不過我中意 好懷念啊

Kawing靚過佢咁多梗係揀Kawing..
又有錢 有錢根本就係同返有錢
講返mmm ig 又post出event 相
Lacome呢d垃圾brand垃圾PR

d名牌一車車送俾佢..

Btw睇完佢條周大福片 形住佢一開聲就成個譚仔阿姐咁
不嬲有follow開kawing 覺得佢同佢條仔幾襯
但好痴撚線 成班fd有錢到咁
成日睇完都好撚葡萄

kawing有次話佢條仔好好 雖然一嬲就掟爛佢電話 但每次都即刻買番部新既比佢
睇完依個post走去ig碌下嗰個mmm
唔好講佢嘔唔嘔心住 條女著衫好撚柒
Joann以前個樣

More pls

前排高登有post

唔整好過整,求下你地收手唔好個個整到成個巴比人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞