依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
Sor, 咩人黎,係唔係要識?
上年年尾搵過佢做野,果陣佢仲話條仔係佢男朋友,咁姐係結左婚未

一時又話老公,一時又話男朋友
好複雜

依佢性格有註冊唔係應該會post相?

佢ig話舊年五月結咗,就咁簽紙。

搞到人地唔開心喇
搭單問 點解果個lstt又會咁多pr送野俾佢
得兩萬幾followers 其實佢做緊咩

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

正想講 其實佢個樣我真係覺得好麻麻
同埋我諗5年前岩岩玩ig個時已經follow佢 睇住佢係咁轉仔 係而家呢個叫做好似耐小小

識佢呀妹,同家姐爭好遠
有傳話過家姐一畢咗業就去咗整容
女朋友有follow佢ig留名俾佢睇先

我同你一樣諗法,同佢講「堆砌出黎架咋傻西瓜」,佢一句「咁你夠唔夠人sweet呀?」收左我皮

佢都未到五位數字既
但10幾萬fans點都唔愁無job接

之前搵過一次chantszying 拍15秒既ig片+一個ig post, 咁就收15k

其實佢地都可以買like買follower架姐 啲PR又知佢地真係出名有人睇

至少佢地出名到有你地討論
真係幸福既洗鬼曬咩
上年年尾搵過佢做野,果陣佢仲話條仔係佢男朋友,咁姐係結左婚未

一時又話老公,一時又話男朋友
好複雜

依佢性格有註冊唔係應該會post相?

冇請人黎既背後原因.......

好似靚氣過llh喎

好似靚仔過llh喎

好似靚仔過llh喎

咁快散左 完全唔知
其實依個邊個嚟 ?

有成 14 萬 fans

呢個個樣真係算好標緻,都抵佢有十萬followers

但另一個chantszying 有47萬

唔係呢個post見到,都唔知佢乜水,個樣普通又冇波

睇佢d相得幾千人like 係咪買follow

呢條友我留意過佢一排
佢followers係多過好多女明星
但d like數又低過d女明星好多
好明顯d followers就係買番黎

好似靚氣過llh喎

條女邊有咁大波呀

呢個個樣真係算好標緻,都抵佢有十萬followers

但另一個chantszying 有47萬

唔係呢個post見到,都唔知佢乜水,個樣普通又冇波

睇佢d相得幾千人like 係咪買follow

呢條友我留意過佢一排
佢followers係多過好多女明星
但d like數又低過d女明星好多
好明顯d followers就係買番黎

唔知點解d pr會比錢佢賺

以前又真係平啲

以前又真係平啲

你指收得平啲?
條女幾歲 點解佢話佢同左條仔一齊21年

屌佢吹咋,鬼係拍左廿一年,識左廿一年咋,佢地好似小學就同一班
點解呢d wfc私怨post都咁多正評 連登

屌佢吹咋,鬼係拍左廿一年,識左廿一年咋,佢地好似小學就同一班

人地要令到個愛情故事好睇啲淒美啲

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

正想講 其實佢個樣我真係覺得好麻麻
同埋我諗5年前岩岩玩ig個時已經follow佢 睇住佢係咁轉仔 係而家呢個叫做好似耐小小

識佢呀妹,同家姐爭好遠
有傳話過家姐一畢咗業就去咗整容

同中學 唔同屆
中學時期佢已經風雲人物
個個女同學當佢女神咁拜
都有聽過佢整過
以前都幾靚 一上恆管就成日去蒲
好似而家有呢個男朋友先唔多見佢up蒲相
戒蒲
同意 有次見到佢地出街 條仔西口西面
同意 有次見到佢地出街 條仔西口西面

肯定成日行兩步又話影相 俾我都西

llh對上果條mk仔?

我唔覺mk wor

bear?

係啊
條仔點解成頭白髮
唔係特登染到咁柒掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞