依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

睇返佢平時用啲野都唔係名牌,大brand又唔識多個咁,我都懷疑左好耐佢啲鞋係淘返嚟
會用幾千銀買鞋竟然靚少少嘅袋都唔買返隻?

你認真?
佢個個袋都係大brand wor
有celine 有LV 有Givenchy 上面張相個桶袋係Chanel

你認真?
可能我冇你睇得咁deep啦 但我印象中佢啲袋都係普通貨色,唔係個款似就一定係名牌嘅
同埋個bucket邊忽係Chanel 呀 佢ig shop買架咋!
我最記得佢仲有個tote bag 有人問佢邊到買,有人爆話淘寶見過,佢就覆話淘寶咩都有得賣 sth like that

Sorry 我以爲你講佢灰色個bucket 岩岩去左碌佢ig先見到你應該係講黑色隻bucket
我見間賣high end袋既ig shop留comment 話 你鐘意就好了
唔知係個到買定間shop sponsored

傻既邊洗sorry,大家有花生食就得
我再翻去睇連相都冇埋 係咪有mon住呢個post
哇 成地花生
cty原來咁賤

由 青梅竹馬 變為 .. 情侶 .. 應該 .. 有 很 多 羨 慕 吧 "所以 .. 我就是想讓人 羨慕

明未?

巴打真係好清楚
繼續狙擊

有無link 想睇其他
同埋佢究竟幾歲?
佢班 "朋友仔" 睇落40+
而拍埋又真係佢最靚喎

睇完而家想嘔呀媽咪

2004年16歲
即係1988年出世
今年未生日咪28 生埋日咪29
解唔解答到你
睇幾多次都係好柒

都係因為呢單野先知cty呢個人
個陣條友好似都即刻cty block左
仲private左ig一段時間

真係柒到唔敢睇
成地花生殼
Btw 就咁睇fkw又真係幾善良

雖然fkw個樣勁整容
但係睇佢ig同佢身邊朋友ig講嘅野
加埋之前cty嗰件事
都覺得佢幾善良無乜心計嗰種人

之前澳洲識佢,佢本身有男朋友仲撩我呀哥做sp,番到香港撞番扮唔識

好似有錢 又好似做雞咁

係有錢,係個到開鋪頭賣衫

正 more pls 想知好耐

點解可以一篇文入面齊晒啲5p字同mk仔專用格式

睇到好辛苦
個個咩chantszying??好耐之前已經follow,都大概成三四年前有多,個時覺得佢幾靚先follow。有次睇到佢啲相有張塊臉好似有少少唔自然,我咪多口留言話張相你塊臉好似有邊大啲有邊細啲咁啵!我明白係女仔都可能p圖執少咗姐咪諗住提下佢
點知佢好似勁緊張咁tag我話佢天生係咁,我無執過㗎
之前佢就block咗我 個時我有cap圖,因為佢個樣真係好怪,不過太耐了無哂cap圖
個個咩chantszying??好耐之前已經follow,都大概成三四年前有多,個時覺得佢幾靚先follow。有次睇到佢啲相有張塊臉好似有少少唔自然,我咪多口留言話張相你塊臉好似有邊大啲有邊細啲咁啵!我明白係女仔都可能p圖執少咗姐咪諗住提下佢
點知佢好似勁緊張咁tag我話佢天生係咁,我無執過㗎
佢就block咗我 個時我有cap圖,因為佢個樣真係好怪,不過太耐了無哂cap圖
真係唔識
諗起之前有條女又係ig拖條毒撚做show
最尾俾人踢爆係G嚟

係咪條女係咁澄清拍拖唔睇樣啊乜乜乜係度曬
依家完全唔見人嘅?有無人知內幕
On99
講番mmm啦
條友呢幾日係咁po細路 show母愛?

此po一出 收左皮四日
睇佢幾時又po我先生乜乜乜.....

依個po又係條女login入條仔fb打
我地有時都覺得佢有少少痴線
明明唔撚係有左 講到好似有左咁..........

其實唔難估,打字啲模式一撚樣
條女痴撚咗線㗎啦

隻錶調撚轉左 賣廣告都賣得有誠意啲呀大佬

有冇人可以爆料佢地發生咩事 互相unfollow 左大家
無知一問,佢邊忽靚

利申啱啱先認識佢,上佢ig睇咗佢幾個post

之前澳洲識佢,佢本身有男朋友仲撩我呀哥做sp,番到香港撞番扮唔識

好似有錢 又好似做雞咁

咁你阿哥有無做

做左,送上門,😂😂😂不過話太平一次就算,真人真係iPad 🤣🤣🤣🤣

你阿哥係咪叫🙇🏻Anson

好似有錢 又好似做雞咁

咁你阿哥有無做

做左,送上門,😂😂😂不過話太平一次就算,真人真係iPad 🤣🤣🤣🤣

你阿哥係咪叫Anson

可能就係因為賣廣告先調轉隻錶

可能就係因為賣廣告先調轉隻錶

一定係
好撚刻意
有冇人可以爆料佢地發生咩事 互相unfollow 左大家

想知咩事
想知多啲miyomm啲野
真心以為佢有錢女黎
想知多啲miyomm啲野
真心以為佢有錢女黎

之前舊登話佢做ptgf 但冇咩證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞