依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

我估應該得黑白個對係真?
求爆料

黑x肉色個對先係真

咁其他係淘寶?
皮既$4400 其他$4000
其實對佢黎講應該唔算太貴
做乜要著假野

會留意係因為自己想買佢其中一對但專門店話一早冇曬貨

其實會唔會係啲sponsor送比佢
(理性討論)
我以前都會覺得好sweet嘅
好撚浪漫啊拍咁耐拖乜乜77
結婚之後 又先生前 先生後
真係咁幸福 就唔會成日曬驚死人唔知
聖誕嗰排啲廣告多到
又虛偽到話咩以為過左聖誕會無禮物
條友之前做差佬
依家做消防

黑x肉色個對先係真

咁其他係淘寶?
做乜要著假野

(理性討論)

我都有諗過

咁其他係淘寶?
做乜要著假野

(理性討論)

我都有諗過

就算自己買都有能力啦 基本上唔需要買化妝品 袋 鞋 已經慳左好多錢 表示羨慕

一齊左就即刻去台灣住埋仲話就黎變台灣人
都on99既

有無IG

SP 黎渣
你估真係拍拖咩
廣東人.......

唔係廣東人喎

我都有諗過

就算自己買都有能力啦 基本上唔需要買化妝品 袋 鞋 已經慳左好多錢 表示羨慕

我地真金白銀係專門店買野 跟住一車車唔洗錢咁質比佢地

這些機會 我諗佢歷年收收埋埋啲野都成值十萬八萬

(理性討論)

我都有諗過

睇返佢平時用啲野都唔係名牌,大brand又唔識多個咁,我都懷疑左好耐佢啲鞋係淘返嚟
會用幾千銀買鞋竟然靚少少嘅袋都唔買返隻?

我都有諗過

睇返佢平時用啲野都唔係名牌,大brand又唔識多個咁,我都懷疑左好耐佢啲鞋係淘返嚟

如果你咁講 我反而覺得鞋可能真係sponsor送 即係如果無sponsor 那有得炫耀 希望你明我意思 表達能力差

咁其他係淘寶?
做乜要著假野

(理性討論)

我都有諗過

premium band 點會sponsor 比佢

(理性討論)

我都有諗過

premium band 點會sponsor 比佢

化妝品就話會姐 Bethniy都唔會有sponsor名牌衫褲鞋襪喇 更何況佢

我都有諗過

你認真?
佢個個袋都係大brand wor
有celine 有LV 有Givenchy 上面張相個桶袋係Chanel

你認真?
有celine 有LV 有Givenchy 上面張相個桶袋係Chanel

講真佢幫人係ig宣傳都幾千蚊一次 仲要咁多廣告揾佢 一個月都可以揾到2 3萬啦

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

https://youtu.be/7ILn9DcTeH0
加埋把老牛聲

個男好似背稿
想知kawaiiifong以前未整個樣,ig張張相都一樣樣,最好笑之前有個藍光漂牙個啲公司搵佢上去試做順便宣傳下,點知ig佢post出黎個張相冇露齒笑同平時個屎眼咀一樣,但又話漂完牙白左好多,你牙都唔比我睇下,叫你宣傳黎巴撚?

Btw ,mmm呢對真係極品黎,真係幾靚嘅,但佢啲post都真係煩膠,係啦係啦,知你有先生好恩愛

你認真?

你認真?
佢大撚把袋都係用一排會賣撚番出去架喎
以前有個黑色大celine 條仔送 用左一排就放撚左
如果係sponsor 你估唔使出po多謝pr?

少見少見 終於唔撚打埋哂啲垃圾千字文喇喎

我估應該得黑白個對係真?
求爆料

黑x肉色個對先係真

咁其他係淘寶?
做乜要著假野

我都認同 就算買得起 都唔會買四對掛
同埋好多無碼無貨 淘寶就咩碼咩款都有
佢買一對真 買幾對淘寶都唔出奇姐
大brand應該唔會送鞋比佢既 如果真係送比佢
佢正常都要出post多謝架 佢又無

你認真?

你認真?

真架?影完相出完鏡就放
個celine都放左 估唔到
我地諗法一樣
如果係sponor一定出po多謝啦

個男既成個森美咁

你認真?

你認真?

真架?影完相出完鏡就放
個celine都放左 估唔到
我地諗法一樣
如果係sponor一定出po多謝啦

都係個句啦 我老作既話我切

個男既成個森美咁

又係十萬個不情願咁撚樣
睇見就辛撚苦 不停經營到好撚恩愛

個男既成個森美咁

又係十萬個不情願咁撚樣
睇見就辛撚苦 不停經營到好撚恩愛

樓主點解你咁清楚 你係咪佢前度或者佢老公個死黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞