依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

屌對垃圾madcouple 一個個閪就臭 一個賣衫就抄champion
啲片成日賣廣告 唇膏明明試用又扮條仔送 兩個都on99

條仔仲要成日扮撚到自己係潮流尖端咁

潮咩流呀
出街邊個會著到咁
成日以為自己係Kanye west

好中

咁快
仲以為佢好pure 好true

點會 仲記得佢賣假袋

咩假袋?

假Balenciaga袋
chantszying 十幾歲就同人結婚
點知結咗一年左右就離婚 肉酸到

其實佢做緊咩 見佢成日周圍去 好得閒咁

做kol都賺唔少
講咁耐即係邊個黎?

btw, 好憎人影呢d扮自然既相, 影個時真係鄧佢地柒

佢個fd avaw都係啦 幾年前同個有錢佬(好似係律師?)結左婚 冇幾耐就離左 不過佢真係幾靚

屌對垃圾madcouple 一個個閪就臭 一個賣衫就抄champion
啲片成日賣廣告 唇膏明明試用又扮條仔送 兩個都on99

潮咩流呀
出街邊個會著到咁

好記得我個ex有次叫我同佢一齊呢佢兩個既片,本身好地地,一到個男仔講話咩adidas UB未興果陣已經著緊 果重口吻係講到自己快人一步,高人幾班咁撚樣,佢仲要講撚左兩三次
講咁耐即係邊個黎?

btw, 好憎人影呢d扮自然既相, 影個時真係鄧佢地柒

好想知點解佢地深情對望又笑既相都可以影得咁靚唔震 唔通係hold住成套動作影?如果係條街咁做好柒
屌你老母,講咁耐得一張相
成日係fb見到chantszying d 廣告
真心覺得佢好撚柒 個鼻又扁 個feel似係有臭孤

潮咩流呀
出街邊個會著到咁

好記得我個ex有次叫我同佢一齊呢佢兩個既片,本身好地地,一到個男仔講話咩adidas UB未興果陣已經著緊 果重口吻係講到自己快人一步,高人幾班咁撚樣,佢仲要講撚左兩三次

真係當正自己係潮流教主
學人出衫啲字型咪又係抄bieber

潮咩流呀
出街邊個會著到咁

真係當正自己係潮流教主
學人出衫啲字型咪又係抄bieber

條仔真係以為自己係kw
屌佢知唔知自己著埋個啲褲顯得隻腳好短
留名
有冇人有魯爾7號個ig

以前佢係ig賣衫 個fd話幾好著喎條褲
跟住我又買左條
質地差到仆街著幾著啲線爆晒成條爛q埋

佢家姐正好多喎

佢家姐正好多喎

差咁撚遠

佢家姐正好多喎

差咁撚遠

樓上邊個話個妹正好多架?
年經 唔好幫佢曲線谷人氣吧

連佢地個所謂studio都係條女屋企人比錢喺天台僭出黎比佢地架喎

條仔應該本身都有d 家底
但jade 係好撚有錢
屋企人貼埋大床比佢地

Jade好撚有錢 以前讀直資名校

Jade好似住鹿茵山莊

佢家姐正好多喎

差咁撚遠

樓上邊個話個妹正好多架?

家姐整容?
佢個妹同佢完全唔似樣 我都好想知點解佢提都唔提

因為佢知道個妹 純d true d

求妹ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞