依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
chantszying 十幾歲就同人結婚
點知結咗一年左右就離婚 肉酸到

llh對上果條mk仔?

我唔覺mk wor
係主題樂園見過mmm
企埋係啲暗角同個fd食煙以為冇人知
我走去想提佢個陣 佢都識講: 呢到係米唔食得煙嫁
屌你 明知唔食得又係到食

下 屌呀 煙剷黎?
搭單問 點解果個lstt又會咁多pr送野俾佢
得兩萬幾followers 其實佢做緊咩

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

其實我覺得佢幾好人唔做作
問佢野都會答
Btw佢應該都係有錢女黎
係主題樂園見過mmm

食煙

多like 多followers
就有pr上釣
我係咪要開下你問我答
好危險呀

開喇
想知一個post幾錢

佢都未到五位數字既
但10幾萬fans點都唔愁無job接

之前搵過一次chantszying 拍15秒既ig片+一個ig post, 咁就收15k
其實依個邊個嚟 ?

有成 14 萬 fans

呢個個樣真係算好標緻,都抵佢有十萬followers

但另一個chantszying 有47萬

唔係呢個post見到,都唔知佢乜水,個樣普通又冇波

睇佢d相得幾千人like 係咪買follow
係主題樂園見過mmm

下 屌呀 煙剷黎?

米你老母
屌 床照就話有收視 呢d邊個得閒理

ps 貼多d個妹

同家姐個樣差咁遠其實都幾慘

Btw邊撚個話個妹正嫁

開喇
想知一個post幾錢

佢都未到五位數字既

之前搵過一次chantszying 拍15秒既ig片+一個ig post, 咁就收15k

其實佢地都可以買like買follower架姐 啲PR又知佢地真係出名有人睇
其實依個邊個嚟 ?

有成 14 萬 fans

睇佢d相得幾千人like 係咪買follow

正想問
條女一直唔甘心既只係如果散左 就冇得塑造到同條仔由青梅竹馬去到依家結撚埋婚 好似好撚恩愛咁

大把人都知實則佢地離離合合 真係一齊既日子有幾耐?

條仔又成日偷食 已經唔知俾人撞過n咁多次

佢都未到五位數字既

其實佢地都可以買like買follower架姐 啲PR又知佢地真係出名有人睇

D客唔理架,見到多人like就收貨
所以而家先咁多ig女神出黎搵食
chantszying 十幾歲就同人結婚
點知結咗一年左右就離婚 肉酸到

llh對上果條mk仔?

我唔覺mk wor

bear?

搶人男朋友又話自己係中文系四大系花

Details please

完全唔明點解會有人睇佢嗡呀媽係女人嘅嘢

咁啱啱入大學,
佢男朋友嗰陣係有女朋友嘅
咁佢就喺人病嗰陣好撚關心人
咁咪成功拆散人地
仲要話自己系花
又裝假狗

不過佢依家個樣同以前真係完全唔同
佢以前超級單眼皮
好快佢又會話自己俾人欺凌

想問紙情係咩人?
我睇呢個post先第一次見呢個名

此情不再

Details please

完全唔明點解會有人睇佢嗡呀媽係女人嘅嘢

咁啱啱入大學,
佢男朋友嗰陣係有女朋友嘅
咁佢就喺人病嗰陣好撚關心人
咁咪成功拆散人地
仲要話自己系花
又裝假狗

不過佢依家個樣同以前真係完全唔同
佢以前超級單眼皮
好快佢又會話自己俾人欺凌

想問紙情係咩人?
我睇呢個post先第一次見呢個名

又係教人拍拖個幾味野
條女一直唔甘心既只係如果散左 就冇得塑造到同條仔由青梅竹馬去到依家結撚埋婚 好似好撚恩愛咁

大把人都知實則佢地離離合合 真係一齊既日子有幾耐?

條仔又成日偷食 已經唔知俾人撞過n咁多次

磨牙

此情不再

點解?
留名

好老實, 靚女 通街都見到一兩個, 但佢做過 D 乜, 有 14 萬 followers ... 依個真係一個學問嚟

Cty轉左style啦 依加睇落有波喎
Btw佢果陣影婚紗相炸 無真係結到
Avaw嫁左比有錢人半年就離左 依加好似係單身?

就走光咁
屌 床照就話有收視 呢d邊個得閒理

ps 貼多d個妹

Btw邊撚個話個妹正嫁

係咪我覺得好樸素好純

家姐個樣冇錯係好標緻好公仔,但係太濃但假但造出黎

個妹個樣純品好多

主觀感覺囉

佢妹fb d 相都幾好丫

Btw邊撚個話個妹正嫁

我覺得好樸素好純

個妹個樣純品好多

主觀感覺囉

Lstt 有次直播
有條友問記不記得佢
話乜係中學 圖書館 同佢打飛機定含撚果個
之後lst 即黑面,停左個直播
佢同場仲有條仔同其他fd係度

Btw邊撚個話個妹正嫁

我覺得好樸素好純

個妹個樣純品好多

主觀感覺囉

個鼻差咁遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞