依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
有冇人覺得pumpkin jenn而家個feel愈黎愈雞
好似好刻意show啲名牌出黎咁

媽......好柒呀

雞姐係雞

肥婆玩野姐我估

個肥婆英文好勁架

雞姐係雞

肥婆玩野姐我估

個肥婆英文好勁架

見過佢真人話佢三十歲都信 好撚老呀屌 真係成個巫婆咁 肥婆重靚過佢呀認真
pish
仲有無多啲

咁呢個真係有錢既

咁呢個真係有錢既

佢以前冇咁誇張架

咁呢個真係有錢既

佢以前冇咁誇張架

佢真係越黎越造作
佢仲好proud of 自己咁係真性情

咁呢個真係有錢既

佢以前冇咁誇張架

佢真係越黎越造作

佢而家係成撚個土豪暴發户咁囉
唔係話酸佢 bethni仲有錢 但感覺會順眼啲
南瓜而家啲相一係曬名牌 一係拋個奶滋出黎
當連登咩地方
乜柒都放上黎

樓主好憎條仔條女 借呢到發洩佢既仇恨

佢以前冇咁誇張架

佢真係越黎越造作

佢而家係成撚個土豪暴發户咁囉
唔係話酸佢 bethni仲有錢 但感覺會順眼啲
南瓜而家啲相一係曬名牌 一係拋個奶滋出黎

好俗

大家最睇邊個youtuber唔順眼

大家最睇邊個youtuber唔順眼

唔好騎劫個post好冇

咁呢個真係有錢既

佢真有錢?
舊登好多人爆過佢住公屋咋本身
連學費以前都係佢個騎師ex交

佢自己有錢點解要係jade屋企訓咁多年

好似話一開始係jade去條仔到訓

其實去邊到訓都好普通,可能屋企人問題
唔洗話一定要去男方屋企訓

不過佢游手好閒就真既

記得之前比人笑佢食軟飯
無耐就有條片講左幾句解釋
條仔個樣好笑而不語
應該都有錢仔黎既,用下個腦成日咁大班人玩
又住又食又買潮牌,唔通下下條女出晒
條女又無收入既,你當佢屋企人同條女傻嫁咩

好似話一開始係jade去條仔到訓

不過佢游手好閒就真既

記得之前比人笑佢食軟飯
條仔個樣好笑而不語

佢條女點會無收入,是鳩但係fb出幾條廣告feed分分鐘月入仲高過你
講番mmm啦
條友呢幾日係咁po細路 show母愛?
講番mmm啦

此po一出 收左皮四日
睇佢幾時又po我先生乜乜乜.....
講番mmm啦

此po一出 收左皮四日

依個po又係條女login入條仔fb打
我地有時都覺得佢有少少痴線
明明唔撚係有左 講到好似有左咁..........
講番mmm啦

此po一出 收左皮四日

唔明點解要加句多多指教
好柒

此po一出 收左皮四日

唔明點解要加句多多指教
好柒

時後

此po一出 收左皮四日

唔明點解要加句多多指教
好柒

以前讀中學嗰陣
有個mk妹都好中意入佢條仔fb出呢啲閃光post
但睇佢打字語氣一睇就知係條女打
跟住佢仲要用返條仔Fb ac同自己ac留言係度打情罵俏(有次仲要唔記得log out比人cap左圖
見到都覺得柒

不過佢游手好閒就真既

記得之前比人笑佢食軟飯
條仔個樣好笑而不語

佢條女點會無收入,是鳩但係fb出幾條廣告feed分分鐘月入仲高過你

大笑左,你認為cover到佢日常支出,唔使靠屋企?
同人係fd咪認囉護主犬 有冇係屋企天台吠兩聲呀

唔明點解要加句多多指教
好柒

以前讀中學嗰陣
有個mk妹都好中意入佢條仔fb出呢啲閃光post
但睇佢打字語氣一睇就知係條女打
跟住佢仲要用返條仔Fb ac同自己ac留言係度打情罵俏(有次仲要唔記得log out比人cap左圖
見到都覺得柒

其實睇啲話氣都唔似係條仔打
仲要瘋狂打hashtag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞