依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

睇佢前夫ig講過 話yan1_10識左個有錢核突佬
所以先拋夫棄女
原本覺得佢幾靚 知佢拋夫棄女後覺得好衰
個女都唔要

跪求老公ig

未結婚前佢都有打本比yan1_10開舖賣衫
不過做左冇耐就收左皮
但覺得個男對佢幾好 原來佢咁仆街

原來佢有份打本架?
好慘 我都覺個男其實幾錫yan1_10
見yan1_10今年仲好意思收利是 心諗佢唔係離左婚咩

個女人條新仔似大陸佬
同埋似條女自己貼落人地到
個男既對住佢木口木面
佢前夫靚仔好多
不過前夫都有新女
高質過靚過佢好多
Yan1_10真人好大份

不過佢呢家條女又係已經比人搞大左生左個女
但無見過條女post老公或者男朋友啲相
似係比人搞大肚個啲未婚mk妹

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

不過做左冇耐就收左皮

原來佢有份打本架?

個女人條新仔似大陸佬
個男既對住佢木口木面
佢前夫靚仔好多
不過前夫都有新女
高質過靚過佢好多

真架
見個樣好後生 follow下先
不過可能咁先會接受到個男帶住個女

上面有巴打/絲打話yan1_10做ptgf??
求爆料

佢幾時生咗個女㗎? 之前同佢做過嘢,覺得佢係冇乜責任感嘅人,但唔知佢唔要個女

唔係 係真 但得一對係真
我老作既我切..........

我估應該得黑白個對係真?
求爆料

嘩唔係掛 我都留意左佢好耐
佢好似有3對 我都預左肯定假 1對都3 4千
冇可能買咁多

一對4000 香港仲要成日無貨
印象中佢先生係chanel影過啲鞋話揀緊禮物比佢
心諗
點知原來著假野

巫婆樣 骷髗骨 反撚哂皮 會有sugar daddy?
全部都係假架
之前年年都淘一對米白布鞋咖

Mmm正職係網上行騙呃like呃PR同r friend!
副業係天水圍琴行仔呃飯食 六千蚊都無!
由xanga時期已經有follow佢
覺得佢幾似關詠荷 幾靚女
但果陣mk老泥妹就算用幾多名牌都洗唔甩

以前我記得佢話自己用marker畫眼線
佢以前個妝條眼線好粗

之前佢同sam散過幾年
係因為sam入咗shitty
同mmm想法不同又有新女而散

Mmm之後都有幾條仔
印象中有條係tb 又有車又有樓

唯一欣賞佢就係sam唔算有家底有父幹佢都咁撚愛條仔
不過自從佢話想選港姐 又有KOL呢d廣告開始
佢個ig就好商業化 連sam個ig都刻意經營咁
之後就好反感

有冇佢想選港姐果d post睇下

我都想睇

唔知宜家有無del到
唔記得陳凱林定麥明詩果年

佢話有人提名佢喎
仲去到second in定third in

之後又話要平淡生活所以放棄
怕自己入咗娛樂圈會改變

但我估可能in完發現港姐唔係大學生有家底就10A
自己英文都唔識多隻
所以放棄?

記得張相係post張interview card

佢老母提名佢去選港姐咖
佢聲稱tvb叫佢去first in,但條仔唔想佢入娛圈
所以無去intervew喎

醜人真係多百怪咖
會考0分 毅進 老泥妹 連參選資格都無
個排俾人串撚到一棟都無!
如果tvb真係有叫佢in 都係為左俾傳媒做noise囉 「毅進/巫婆/骷髗/人妖港姐出沒」

冇可能買咁多

心諗
點知原來著假野

全部都係假架

點會無6千 吹大左

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

不過做左冇耐就收左皮

原來佢有份打本架?

個女人條新仔似大陸佬
個男既對住佢木口木面
佢前夫靚仔好多
不過前夫都有新女
高質過靚過佢好多

真架?仲係到諗點解會有後生女接受到

冇可能買咁多

心諗
點知原來著假野

全部都係假架

點會無6千 吹大左

佢教低級 一堂30/45分鐘
同琴行拆賬 多數五五分
佢一星期番4-5日 每日1-2小時
自己計
睇黎我老啦 大部分人我都唔識
呢個po好似中學雞班八婆講事非

不過我中意 好懷念啊

中中中...... 我中你老母呀
睇黎我老啦 大部分人我都唔識
呢個po好似中學雞班八婆講事非

不過我中意 好懷念啊

中中中...... 我中你老母呀

收嗲喇 中意都屌 戇鳩仔就走喇

全部都係假架

點會無6千 吹大左

同琴行拆賬 多數五五分
自己計

仲有教畫畫呢
咁少點生存

佢幾時生咗個女㗎? 之前同佢做過嘢,覺得佢係冇乜責任感嘅人,但唔知佢唔要個女

兩年幾前 拍左好多意外有左
個女兩歲幾
佢個樣都似無咩責任感

全部都係假架

點會無6千 吹大左

同琴行拆賬 多數五五分
自己計

仲有教畫畫呢
咁少點生存

佢應該主要經營ig嗰邊大把錢同產品落袋 畫畫教琴嗰d都係做下樣 唔通俾人見到成30歲人都唔做野
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?

我淨係記得佢同sam散左之後
同過一條仔係豆皮同有車既

我都記得 都一齊左一排 條仔成日送潮牌比佢 佢跟埋條仔返大陸拜年

係呀 果陣佢去到邊都影相狂哂恩愛
有次係元朗撞過佢同sam行街 兩個行到離行離辣 完全唔係佢地寫到咁恩愛 果日MMM塊面口西到呢~

全部都係假架

點會無6千 吹大左

同琴行拆賬 多數五五分
自己計

仲有教畫畫呢
咁少點生存

佢應該主要經營ig嗰邊大把錢同產品落袋 畫畫教琴嗰d都係做下樣 唔通俾人見到成30歲人都唔做野

教畫仲少錢過琴咖
佢教畫同教琴先一日做2個鐘
其餘時間睇實個電話驚人爆佢大鑊

佢呃到廣告之後 咪連經營多年既淘寶供應商都唔做囉
佢地手有能力就唔使同外父外母同一屋簷下

Btw 偽sam反常狂出po「力證」佢地好撚sweet

仲有教畫畫呢
咁少點生存

教畫仲少錢過琴咖

一日番兩個鐘咁頹
其實佢咁樣經費法會有幾多收入

全部都係假架

點會無6千 吹大左

同琴行拆賬 多數五五分
自己計

仲有教畫畫呢
咁少點生存

教畫仲少錢過琴咖

哈哈 挑 越是要po 即係越身有屎

private 睇唔到添

英文呀 你地連登仔識閪睇咩?
曲線要講明

曲線要講明

男人老狗........
WFC? 話乜都放上黎做乜撚
當連登係咩地方個啲人

真心想知道你地平時睇啲咩
開咩post既準則又係咩呢
真係有名小小都比人擺上黎
好在當年死左去美國 唔係而家就到我
呀咩koey 曾Kahin wongtinlok 連善婷都上埋神枱同埋果個jade lam 佢住綠茵山莊 都比人擺上黎

上面果堆人我全部都識

巴打有冇料爆先
利申:八掛我認
真係有名小小都比人擺上黎
好在當年死左去美國 唔係而家就到我
呀咩koey 曾Kahin wongtinlok 連善婷都上埋神枱同埋果個jade lam 佢住綠茵山莊 都比人擺上黎

上面果堆人我全部都識

巴打有冇料爆先
利申:八掛我認

X2

曲線要講明

男人老狗........

偽宅sam個樣 究竟影嗰個點忍住唔撚笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞