依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?

我淨係記得佢同sam散左之後
同過一條仔係豆皮同有車既

我都記得 都一齊左一排 條仔成日送潮牌比佢 佢跟埋條仔返大陸拜年

係呀 果陣佢去到邊都影相狂哂恩愛
有次係元朗撞過佢同sam行街 兩個行到離行離辣 完全唔係佢地寫到咁恩愛 果日MMM塊面口西到呢~

佢地假撚過偽人呀
出街離行離列
mmm不停指手劃腳講野 但倪澤sam望都唔望佢 零反應 仲周圍眅大波妹
同mmm食野就一路開app打機 mmm老母喺度都係咁

有次見mmm喺萬0踎住睇化妝品 sam就啤撚住佢咁問佢睇撚夠未
有次喺街口避雨 佢兩個本身企得好開 西口西面啤撚住對方 一見到有路人行過望佢地兩眼 一秒變臉

佢地一齊好似累鬥累
劉欣儀曾經好撚proud of自己搵到個學歷高自己咁多既偽宅森 點知邪撚到人咁霉dum dur
偷食市場分分鐘mola
睇嚟呢個八卦post可以開2
繼續爆
童年回憶啊
細細個好多同學都講mmm
佢先生好高學歷?
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?

我都記得 都一齊左一排 條仔成日送潮牌比佢 佢跟埋條仔返大陸拜年

有次係元朗撞過佢同sam行街 兩個行到離行離辣 完全唔係佢地寫到咁恩愛 果日MMM塊面口西到呢~

佢地假撚過偽人呀
出街離行離列
mmm不停指手劃腳講野 但倪澤sam望都唔望佢 零反應 仲周圍眅大波妹

有次見mmm喺萬0踎住睇化妝品 sam就啤撚住佢咁問佢睇撚夠未
有次喺街口避雨 佢兩個本身企得好開 西口西面啤撚住對方 一見到有路人行過望佢地兩眼 一秒變臉

佢地一齊好似累鬥累
劉欣儀曾經好撚proud of自己搵到個學歷高自己咁多既偽宅森 點知邪撚到人咁霉dum dur
偷食市場分分鐘mola

咁講法會唔會離婚架遲啲?

佢地假撚過偽人呀
出街離行離列

佢地一齊好似累鬥累
偷食市場分分鐘mola

到時港女界一定欲哭無淚
童年回憶啊
佢先生好高學歷?

Shitty U grad

mmm 0分毅進
童年回憶啊
佢先生好高學歷?

mmm 0分毅進

咁比法 人地先生又真係高人地好多學歷既

佢地假撚過偽人呀
出街離行離列

佢地一齊好似累鬥累
偷食市場分分鐘mola

到時港女界一定欲哭無淚

童話又破滅喇
其實條女點解唔揀個好d
其實條女點解唔揀個好d

佢咁嘅條件,有得比佢揀咩
其實條女點解唔揀個好d

主要睇佢眼界同埋佢自己嘅條件
可能佢覺得呢個已經好好呢
摩牙
就黎推到1001
唔好俾佢停
Joann以前個樣
依家真係太假 話無整都唔信

More pls

前排高登有post
(曼聯)(高質黑絲)呢二個強國女女對腳真係.........
https://lihkg.com/thread/99409/page/1?ref=ios

素顏 自己睇
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/retails/art/20150211/19036818

同ig好唔同
ig女神黎...現實真係殘酷
Joann以前個樣
依家真係太假 話無整都唔信

More pls

前排高登有post
(曼聯)(高質黑絲)呢二個強國女女對腳真係.........
https://lihkg.com/thread/99409/page/1?ref=ios

素顏 自己睇
http://hk.apple.nextmedia.com/supplement/retails/art/20150211/19036818

同ig好唔同

之前有個po話佢d相係全部p出黎
但無諗過係差咁遠
Btw 其實佢係咪好串 佢ig都唔會follow fd
童年回憶啊
佢先生好高學歷?

mmm 0分毅進

佢2個一齊出活動 ?
算唔算秘撈
要申報喎

前排高登有post

素顏 自己睇

同ig好唔同

身為絲都有少少唔認得佢
P得好勁平日一定
搵人開定2啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞