依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

w.tinlok

呢條仔d女朋友都係好撚多followers 果d
佢係乜料

w.tinlok就係mmm之前條仔 ?
佢而家女朋友koekoey我follow左好耐 以前又係同lstt佢地日日蒲 明明以前男朋友一齊好多年 最後散左同呢個肥仔一齊

呢個Koey都好出名?睇佢ig都好多人follow 但完全稱唔上好樣

以前蒲精黎架 之前係澳洲讀 個ex仲特登搞埋working holiday過去陪佢 不過最後都散左
佢好似未讀完就番左香港 而家仲係ied定邊度讀緊幼教
唔知grad未 不過見佢收儉左好多好多 又冇乜po相
同個肥仔幾穩定咁
只係估唔到條肥仔原來有錢仔 仲同過mmm一齊

屌koey都有料爆 好普通嘅一個女仔
佢真人同相一樣無乜分別 唔靚但幾真性情 有個句講個句
佢個ex kahin呀嘛 幾型幾大隻 相反依家呢個好7
不過佢兩個癲癲地 幾搞笑

好似仲有一個架
諗唔起叫咩名
我記得好似送咗部刻咗名嘅iPad比koey

係咪菇頭個個?

佢係乜料

佢而家女朋友koekoey我follow左好耐 以前又係同lstt佢地日日蒲 明明以前男朋友一齊好多年 最後散左同呢個肥仔一齊

呢個Koey都好出名?睇佢ig都好多人follow 但完全稱唔上好樣

以前蒲精黎架 之前係澳洲讀 個ex仲特登搞埋working holiday過去陪佢 不過最後都散左
同個肥仔幾穩定咁

屌koey都有料爆 好普通嘅一個女仔
佢真人同相一樣無乜分別 唔靚但幾真性情 有個句講個句
佢個ex kahin呀嘛 幾型幾大隻 相反依家呢個好7
不過佢兩個癲癲地 幾搞笑

好似仲有一個架
諗唔起叫咩名
我記得好似送咗部刻咗名嘅iPad比koey

係咪菇頭個個?

係 kaholam
搵唔返ig
反而想知有冇人知koey個frd Kylie 同以前條仔一齊左好耐 因咩事分手 然後勁快同第條女一齊

屌,估唔到有人同我一樣好奇呢個女仔
佢轉左ig private左就唔知佢啲野了

條仔同依家條女估唔到都一齊左幾耐 以為好快散
依家條女係咪咩kawing 果個

kylie個ex即係邊個?

叫咩名我真係唔記得啦 係呀!係金毛MK 小肥架

w.tinlok

佢係乜料

同個肥仔幾穩定咁

有父蔭呀嘛 當年同MMM一齊果陣佢屋企唔知有間酒樓定茶餐廳架啦

想講佢地應該都有聯絡 見過佢地ig仲有留下comment 咁

佢中學係咪兆基?見佢同jjjoann果d fd 黎

之前unfollow jjjoann咗幾年,呢排睇番佢ig個樣唔撚同咗

宜家好似膠公仔咁,好大陸feel

打好多針 雙眼皮都整過兩次

個眼皮係假假地搞到眼好無神 真係整左定你估炸
Btw 2年前佢個樣最正

agger 啱啱follow佢嗰陣佢真係好靚
反而想知有冇人知koey個frd Kylie 同以前條仔一齊左好耐 因咩事分手 然後勁快同第條女一齊

張耀城?

張耀城?

哦個個kawing 以前中同黎 又係好有錢
而家一齊過美國讀書真係好sweet
過多一兩年應該真係結得婚

依啲父母又點睇
咁撚多正皮?

依啲父母又點睇

邊鬼個

以前睇ig有睇過佢 成班都係有錢

真係好有錢去邊都係坐頭等
有無人知佢屋企係做咩點解可以咁有錢

依啲父母又點睇

以前有follow對父母 拍拖睇到結婚 幾sweet 你係咪有嘢爆

依啲父母又點睇

以前有follow對父母 拍拖睇到結婚 幾sweet 你係咪有嘢爆

都略略了解對父母背景既
本身都冇咩野 但推個女出來搵錢依家真係忍唔住喇

依啲父母又點睇

c打你都follow 咗佢地好多年
識得條仔 但唔熟 冇見幾年估唔到做咗名人

依啲父母又點睇

都略略了解對父母背景既

個老母好似岩岩份工都辭埋

依啲父母又點睇

c打你都follow 咗佢地好多年

嗰陣求其禁黎follow

依啲父母又點睇

都略略了解對父母背景既

個老母好似岩岩份工都辭埋

老公過檔升職順風順水 留係屋企湊下女囉咪
不過行內人點睇就。。。
Joann以前個樣
依家真係太假 話無整都唔信

Joann以前個樣

More pls
Joann以前個樣

More pls

前排高登有post
(曼聯)(高質黑絲)呢二個強國女女對腳真係.........
https://lihkg.com/thread/99409/page/1?ref=ios
Joann以前個樣

More pls

前排高登有post
(曼聯)(高質黑絲)呢二個強國女女對腳真係.........
https://lihkg.com/thread/99409/page/1?ref=ios

仲有佢個fd ck u-chin

More pls

前排高登有post

啲相幾時架 好似好耐之前⋯個鼻仲爭幾針

More pls

前排高登有post

啲相幾時架 好似好耐之前⋯個鼻仲爭幾針

海港城toy story係11年

屌 都follow左一段時間 諗緊邊個係Kylie
諗諗下終於醒起 好癲你地咁都記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞