依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

佢咪開ac屌kawaiiifong同yumi比人發現左
之前cty都做過好多小動作但kawaiiifong次次都原諒佢 最後開埋ac攻擊kawaiiifong 佢地就嘈左

冇錯 cty係不停做小動作既一個人
佢係個種 佢認第二 冇人可以認第一個種人
佢著衫既style 髮型 好似只可以得佢一個獨有咁
唔撚順佢眼 或者唔like邊個 就開假ac屌鳩人

Fkw借左ig ac比cty 點知cty用佢個ac去cm屌人 事後fkw都開左個po話以後唔會再借ac比人 其實fkw真係好善良

然後cty上左fkw屋企喊 fkw就原諒左佢.....
個個講到係現場咁

哈 因為兩邊主角都放哂上ig講 無人不曉
成地花生殼
Btw 就咁睇fkw又真係幾善良

之前cty都做過好多小動作但kawaiiifong次次都原諒佢 最後開埋ac攻擊kawaiiifong 佢地就嘈左

Fkw借左ig ac比cty 點知cty用佢個ac去cm屌人 事後fkw都開左個po話以後唔會再借ac比人 其實fkw真係好善良

Cty啲行為
好撚痴線

有冇cty ig名

追下post得唔得 上一格都懶

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

https://youtu.be/7ILn9DcTeH0
加埋把老牛聲

個男好似背稿

個男去拍廣告唔知有無收錢,有無同消防署申報呢

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

https://youtu.be/7ILn9DcTeH0
加埋把老牛聲

個男好似背稿

個男去拍廣告唔知有無收錢,有無同消防署申報呢

廣告應該好耐,個男今年先做到消防

兩個由好姊妹變仇人眾所周知
依個cty仲話自己心地善良?

之前聽過Cty好似同過好多人反面,
又聽過開新ig ac數臭同佢反面嘅所謂好姊妹
但佢同kawaiiifong咩事反面?

依件事已經係街知巷聞

cty本身係一個極度攻心計既人

再早期啲 有單就係cty仲係同fkw係情同姊妹個陣
cty唔撚抵得有啲人係鍾意fkw
佢就去login fkw個ig del撚左某啲比較多like既相

依啲亦都冇得老作
因為係佢地未有依家咁有名氣個時
好多人都會追佢地兩邊ig食花生

樓主邊到搵咁多資料

其實做咩要借比人

姐妹話借 點知借用黎屌人姐

岩呀
我都記得佢地幾年前係ig 嘈
不過咩事就唔記得

之前澳洲識佢,佢本身有男朋友仲撩我呀哥做sp,番到香港撞番扮唔識

之前澳洲識佢,佢本身有男朋友仲撩我呀哥做sp,番到香港撞番扮唔識

好似有錢 又好似做雞咁

好似有錢 又好似做雞咁

咁你阿哥有無做

好似有錢 又好似做雞咁

條女比人包既

又有花生食
呢條女好似好有錢 日日都吃喝玩樂咁 唔使做咁
其實IG hashtag 都有好多野睇
唔信search 下 #channntszying虛偽真面目
Miyomm係舊登都比人爆哂出黎啦 本身普通家庭 細個做坐台 坐坐下去做雞模之後比人包左 ig d 勞唔係真係老豆送 係d客送比佢 真人真係好高但好撚厚粉
Miyomm係舊登都比人爆哂出黎啦 本身普通家庭 細個做坐台 坐坐下去做雞模之後比人包左 ig d 勞唔係真係老豆送 係d客送比佢 真人真係好高但好撚厚粉

好撚似人妖喎
睇幾多次都係好柒

又有花生食

雞 聽講俾人包
以前mk妹嚟 紋晒身
依家洗底扮有錢女

好似有錢 又好似做雞咁

係有錢,係個到開鋪頭賣衫

好似有錢 又好似做雞咁

咁你阿哥有無做

做左,送上門,😂😂😂不過話太平一次就算,真人真係iPad 🤣🤣🤣🤣

又有花生食

雞 聽講俾人包
以前mk妹嚟 紋晒身
依家洗底扮有錢女

佢拿學生visa

由 青梅竹馬 變為 .. 情侶 .. 應該 .. 有 很 多 羨 慕 吧 "所以 .. 我就是想讓人 羨慕

明未?

巴打真係好清楚
繼續狙擊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞