依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

yesterday's night

其實ig有小小人氣既女仔轉男朋友真係轉得好快
Cty拍左3年3個月都無又轉左依加呢個
Kawaiiifong tongcandy 呢d網紅又係 睇唔透d女神

多人追 選擇多

三年都唔耐

其實ig有小小人氣既女仔轉男朋友真係轉得好快
Cty拍左3年3個月都無又轉左依加呢個
Kawaiiifong tongcandy 呢d網紅又係 睇唔透d女神

多人追 選擇多

三年都唔耐

成日都覺得依啲成日換男朋友既所謂女神個西一定好臭
咁多男朋友
由其係cty

成日係fb 都見到呢張相
同佢自己影個啲差勁遠

佢呢個樣老到似四十幾歲咁
ig個d起碼叫睇得下

利申 : 曾經同校 但完全唔覺有呢個人
點解你地個個都識佢咁?

你幾多歲

同佢自己影個啲差勁遠

ig個d起碼叫睇得下

我都成日fb見到呢張相
心諗:邊撚個擺d咁既相用黎趕客
睇完都唔知邊個,以為係客人相

完全唔認得所謂既ig女神
坦白講好多都好似樣,整容樣分唔到
搭單問下 chantszying 係咪同llh 分咗手

係,條女都有新仔啦
老牛聲
好撚假

Btw 人地細妹咁低調放過人啦
我睇唔化點解會有咁多人追捧呢啲人
定係人地條命生得好

同佢自己影個啲差勁遠

ig個d起碼叫睇得下

你係spkc定創意?
記得佢前排ig有張相係教緊個學生畫畫
下面tag話係學生偷影...

佢教畫真係笑大人個口 我呀媽都教得喇咁
Mm果陣搞網店 賣衫
普普通通一件衫都賣成兩舊水
果陣仲有其他網店都有賣就話人地抄佢
真係睇唔透

好多淘寶貨
仲係無料爆
Mmm真人好瘦又矮 cty又係 不過個樣真係幾靚
Cty都認左佢吊線整過雙眼皮
Kawaifong真人個樣好假 話唔係打針都唔信
至於mmm成日提佢同老公由小學拍到依家真係好撚煩
有睇佢以前xanga都知佢轉過好多條仔
又煙又酒 佢個tb best friend以前追過佢添啦 係佢唔受仲做埋好朋友
不過好佩服佢每個ig comment都會覆 抵啲妹妹仔當佢係神咁拜囉
Mm果陣搞網店 賣衫
普普通通一件衫都賣成兩舊水
果陣仲有其他網店都有賣就話人地抄佢
真係睇唔透

好多淘寶貨

Agree
佢果d 黑牛都要200蚊條
問完價都嚇親

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

其實我覺得佢幾好人唔做作
問佢野都會答
Btw佢應該都係有錢女黎

Lstt 好樣衰喎
成個男人咁

佢有撚錢咩
又煙又酒 佢個tb best friend以前追過佢添啦 係佢唔受仲做埋好朋友
不過好佩服佢每個ig comment都會覆 抵啲妹妹仔當佢係神咁拜囉

Cty好普通既mk妹

Cty好普通既mk妹

Kawaiiifong個下巴整到好長好尖
佢一散完就轉第二個係點做到
關我撚事?

個tb竟然追過佢
有次係銅鑼灣站出口見到cty
又黑又矮 成日著鬆高鞋扮高
見過cty真人覺得ok喎 係矮左d囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞