依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
留名
屌又話個妹正好多
邊忽正呀
雖然mmm 打d 野好假好造作
但個樣唔錯係真既 係過瘦囉
Btw 佢收到d product 打d 野假到出汁
唔明點解d pr 會送野比佢
[quote]

我地圍內既根本就知佢條仔係絕對唔鍾意影埋啲咁既相

都唔知已經幾多次為左影相黑面而嘈交
搭單問 點解果個lstt又會咁多pr送野俾佢
得兩萬幾followers 其實佢做緊咩

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

正想講 其實佢個樣我真係覺得好麻麻
同埋我諗5年前岩岩玩ig個時已經follow佢 睇住佢係咁轉仔 係而家呢個叫做好似耐小小

晨早就un 個樣都唔討好
平心而論見過真人係幾靚既
好多大brand送野俾佢
日日都有post咁濟
之前有follow
太煩unfollow 左
女朋友有follow佢ig留名俾佢睇先
成日係fb見到chantszying d 廣告
真心覺得佢好撚柒 個鼻又扁 個feel似係有臭孤

舊登 已經有人爆左佢真係有臭狐
小二結帳

個feel似有臭狐
[quote]

唔影咪冇錢收 斷人米路連自己男朋友都冇情講
[quote]

咁就慘喇 有排影呀
屌又話個妹正好多
邊忽正呀
雖然mmm 打d 野好假好造作
但個樣唔錯係真既 係過瘦囉
Btw 佢收到d product 打d 野假到出汁
唔明點解d pr 會送野比佢

真係好pure 好正wo

有得揀我一定揀個妹

個feel似有臭狐

feel
想知佢條仔點解偷食過咁多次仲同佢結婚
[quote]

咁就慘喇 有排影呀

扑野都要影番張
想知佢條仔點解偷食過咁多次仲同佢結婚

不如問 條仔偷食咁多次 點解仲揀呢條女黎做人世

好耐以前都覺得幾浪漫幾sweet 慢慢就覺得好假好煩unfollow左

+1
佢正職教畫教琴 梗係要痴啲廣告啦
其實依個邊個嚟 ?

有成 14 萬 fans

呢個個樣真係算好標緻,都抵佢有十萬followers

但另一個chantszying 有47萬

唔係呢個post見到,都唔知佢乜水,個樣普通又冇波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞