依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
Lstt 有次直播
有條友問記不記得佢
話乜係中學 圖書館 同佢打飛機定含撚果個
之後lst 即黑面,停左個直播
佢同場仲有條仔同其他fd係度

點睇紙情

搶人男朋友又話自己係中文系四大系花

Details please

完全唔明點解會有人睇佢嗡呀媽係女人嘅嘢

咁啱啱入大學,
佢男朋友嗰陣係有女朋友嘅
咁佢就喺人病嗰陣好撚關心人
咁咪成功拆散人地
仲要話自己系花
又裝假狗

不過佢依家個樣同以前真係完全唔同
佢以前超級單眼皮
好快佢又會話自己俾人欺凌

終於有人講呢條女
講埋D廢話都有人追棒
隻眼一睇就知有搞過 對波時大時細咁

BTW 自稱系花係咩事
睇佢同條仔又真係好sweet咁既
Lstt 有次直播
有條友問記不記得佢
話乜係中學 圖書館 同佢打飛機定含撚果個
之後lst 即黑面,停左個直播
佢同場仲有條仔同其他fd係度

Details please

咁啱啱入大學,
咁咪成功拆散人地
仲要話自己系花
又裝假狗

佢以前超級單眼皮

終於有人講呢條女
講埋D廢話都有人追棒

BTW 自稱系花係咩事

佢平㗎
我唔明點解佢o1就喺度廢up扮有道理
仲要讀完興趣班就扮係psychologist 咁俾意見人

有一次聚會,
佢一黎就話自己今時唔同往日
已經係系花

大佬呀
諗起中學時你白襪入面著肉絲
點玩呀

咁啱啱入大學,
咁咪成功拆散人地
仲要話自己系花
又裝假狗

佢以前超級單眼皮

終於有人講呢條女
講埋D廢話都有人追棒

BTW 自稱系花係咩事

佢平㗎

有一次聚會,
已經係系花

大佬呀
點玩呀

哇屌終於講佢 真係對呢個人好反感 啲文好多都係廢話 又造作

其實佢做緊咩 見佢成日周圍去 好得閒咁

佢個fd avaw都係啦 幾年前同個有錢佬(好似係律師?)結左婚 冇幾耐就離左 不過佢真係幾靚

avaw真人7到仆街又矮又老
d相美肌左50倍

依條女成日搏上位又貪錢
以前選yes校花個陣已經有唔少人爆佢衰野
到之後消失左幾年改埋名叫黃子菲avaw 改頭換面成個樣靚晒
之前叫黃曉敏(同音)Mandy
依家search都仲搵到佢相

Between二十零歲同律師結婚無耐離婚收左好多錢
依家fatfat重新出發

佢個fd avaw都係啦 幾年前同個有錢佬(好似係律師?)結左婚 冇幾耐就離左 不過佢真係幾靚

d相美肌左50倍

依條女成日搏上位又貪錢

Wtf 完全認唔到

此情不再

點解?

咩事? 佢地好似un follow 左對方

其實佢做緊咩 見佢成日周圍去 好得閒咁

唔知佢地點fd到 以前都冇見過佢地一齊影相

此情不再

點解?

咩事? 佢地好似un follow 左對方

巴打可唔可以解釋下
同埋佢兩個結婚冇擺酒既?
搭單問 點解果個lstt又會咁多pr送野俾佢
得兩萬幾followers 其實佢做緊咩

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

其實我覺得佢幾好人唔做作
問佢野都會答
Btw佢應該都係有錢女黎

lstt 話自己大學畢業
其實只係讀恆管

終於有人講呢條女
講埋D廢話都有人追棒

BTW 自稱系花係咩事

佢平㗎

有一次聚會,
已經係系花

大佬呀
點玩呀

哇屌終於講佢 真係對呢個人好反感 啲文好多都係廢話 又造作

但佢唔似咁嘅人

佢同佢男朋友sweet唔sweet就唔知

但睇落佢唔係講野咁串
其實人地兩個人既事關你咩事?做乜要拎人上黎公審

你係佢d朋友定主角

真心唔識佢地,有本事你起我底你就會知道我真係唔識佢地,只係唔明白你係抱著個咩心態po人上黎
關我撚事咩

d相美肌左50倍

依條女成日搏上位又貪錢

佢未改名之前叫做黃曉雯
聽講佢中學個陣又爛蒲又爛口 煙鏟黎
嗰陣上網都見到好多人爆佢啲衰嘢

利申:同中學但唔同屆
上年年尾搵過佢做野,果陣佢仲話條仔係佢男朋友,咁姐係結左婚未
chantszying 十幾歲就同人結婚
點知結咗一年左右就離婚 肉酸到

記得佢之前講過 係同佢ex ex貪玩去影婚紗相而唔係真正結左婚
唔撚識

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

問佢野都會答

其實只係讀恆管

唔係shitty咩?

問佢野都會答

其實只係讀恆管

唔係shitty咩?

恆管呀
記得佢以前考AL嗰陣instagram 成日post自己去shitty溫書
點知入左恆管
上年年尾搵過佢做野,果陣佢仲話條仔係佢男朋友,咁姐係結左婚未

一時又話老公,一時又話男朋友
好複雜

一時又話老公,一時又話男朋友
好複雜

依佢性格有註冊唔係應該會post相?
依家mmm個ig唔開comment俾你地喇
依家mmm個ig唔開comment俾你地喇

係啵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞