依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
Mmm講野啲腔勁似大陸女人

佢真心唔多識英文
Pr email比佢 佢完全係0水平咁覆
同埋用好柒既中文

利申 PR

好柒嘅中文係咪即係佢平時ig 啲caption

Mm:
你好
謝謝你們的留意到我
因為我的ig主要是
- soft sell

...我仲以為佢英文好勁咁覆返我 點知 原來得個樣
明明就official email....
搭單問 點解果個lstt又會咁多pr送野俾佢
得兩萬幾followers 其實佢做緊咩

多like 多followers
就有pr上釣
我係咪要開下你問我答
好危險呀
Mmm講野啲腔勁似大陸女人

佢真心唔多識英文
Pr email比佢 佢完全係0水平咁覆
同埋用好柒既中文

利申 PR

點解要搵呢啲人賣廣告
次次見啲牌子一堆堆化妝品送比班mk

班客要搵啲多人睇既女去賣呀嘛屌
邊個話佢個妹正好多...講到又pure又true

乜都放上黎

就有pr上釣
我係咪要開下你問我答
好危險呀

開喇
想知一個post幾錢

有D似傅穎
我記得條女之前有個post話自己唔識化妝 平時唔化
有次係dreamcatcher market見到佢真人
屌你 勁濃妝

利申 唔屌
我聽日見條女開ig live
我就問點解佢唔係youtuber 都可以收咁試用
條女淨係skip左我唔答
之前撞過mmm真人 靚係幾靚 但係西到仆街

就有pr上釣
我係咪要開下你問我答
好危險呀

開喇
想知一個post幾錢

佢都未到五位數字既
但10幾萬fans點都唔愁無job接
點解會有人問是咪借刀同乜都放上嚟?
呢條女喺高登已經被討論過不下十次啦,啲人咩事呀
條女真係好煩
加上佢又唔係youtuber又唔係美容blogger都有得出show 仲反感
見過真人 男既個樣好老咁 女既個樣好似整容咁 把聲仲好似好怪咁 條女好似讀毅智

上左高登好耐,但第一次見post 呢條女
見過真人 男既個樣好老咁 女既個樣好似整容咁 把聲仲好似好怪咁 條女好似讀毅智

女既輪廓化到好深

有D似傅穎

見過真人,肉地,樸素

上左高登好耐,但第一次見post 呢條女

嗰時都喺高登睇啲人話佢條仔成日偷食嘅
爆多啲啊吾該

吾你老母

吾你老母

好似岩岩畢業 但佢冇咁做作

正想講 其實佢個樣我真係覺得好麻麻
同埋我諗5年前岩岩玩ig個時已經follow佢 睇住佢係咁轉仔 係而家呢個叫做好似耐小小
爆多啲啊吾該

吾你老母

吾你老母

吾你老母

就有pr上釣
我係咪要開下你問我答
好危險呀

開喇
想知一個post幾錢

佢都未到五位數字既
但10幾萬fans點都唔愁無job接

有邊個收緊五位數

慘得過我條女成日同我講
Mmm好幸福
Mmm男朋友機場求婚好sweet
Mmm...

same here
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞