依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
點解mmm無follow自己個妹 但個妹又有follow mmm喎

未出依個po時 mmm係仲follow緊佢個妹
依家緊係unfollow左啦

點解
睇完mmm ig
煩撚過好勝gigi
無人想知你地d野啊

邊個係好勝gigi 真心問
睇完mmm ig
煩撚過好勝gigi
無人想知你地d野啊

邊個係好勝gigi 真心問

梁詠琪
Miyomm中學嗰時同過個tb一齊都好耐下

佢中學係咪兆基?見佢同jjjoann果d fd 黎

佢有讀過兆基
以前同佢同一間中學 係土瓜灣既
睇完mmm ig
煩撚過好勝gigi
無人想知你地d野啊

Agree 真係好煩
睇完mmm ig
煩撚過好勝gigi
無人想知你地d野啊

Agree 真係好煩

Aggar 自膠sor
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?
寧得罪小人莫得罪連登仔
點解咁多絲打會憎佢

佢有讀過兆基

基道?
條女把聲好難頂

佢有讀過兆基

基道?
條女把聲好難頂

佢把聲扮咖
Mmm位先生ig private左
先生hi
先生hi

先生
先生hi

先生

佢之前都private左架

利申 未有呢個post之前已經頂唔順 unfollow佢兩個
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?

係咪肥肥矮矮金毛個個?
wongtinlok?

係咪肥肥矮矮金毛個個?
wongtinlok?

叫咩名我真係唔記得啦 係呀!係金毛MK 小肥架
聽朋友既朋友講mmm 係迫走自己個妹
佢由細就好憎個妹
離間個妹同父母關係 因爲佢自己都算傳統女人
但個妹細細個就拍拖去男友屋企訓佢接受唔到
佢父母都傳統 籍此趕走個妹

之前unfollow jjjoann咗幾年,呢排睇番佢ig個樣唔撚同咗
聽朋友既朋友講mmm 係迫走自己個妹
佢由細就好憎個妹
離間個妹同父母關係 因爲佢自己都算傳統女人
但個妹細細個就拍拖去男友屋企訓佢接受唔到
佢父母都傳統 籍此趕走個妹

佢似拍到去條仔屋企番多過個妹會
不過好多嘢無樣睇嘅

之前澳洲識佢,佢本身有男朋友仲撩我呀哥做sp,番到香港撞番扮唔識

好似有錢 又好似做雞咁

條女比人包既

條女唔係本身係有錢女黎架咩?
好似睇過佢一個post話咩佢老豆送條貴錶比佢
唔知真定假
先生hi

先生

邊追po邊扮唔care

之前澳洲識佢,佢本身有男朋友仲撩我呀哥做sp,番到香港撞番扮唔識

好似有錢 又好似做雞咁

條女比人包既

唔知真定假

佢個處比alittlepurewhitesheep破左

好似有錢 又好似做雞咁

條女比人包既

唔知真定假

佢個處比alittlepurewhitesheep破左

上面講左錶係客送

之前unfollow jjjoann咗幾年,呢排睇番佢ig個樣唔撚同咗

D人話joann無整過 由細靚到大
先生hi

先生

邊追po邊扮唔care

呢條撚樣好撚小器架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞