依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

依啲父母又點睇

以前有follow對父母 拍拖睇到結婚 幾sweet 你係咪有嘢爆

都略略了解對父母背景既
本身都冇咩野 但推個女出來搵錢依家真係忍唔住喇

個老母好似岩岩份工都辭埋

老公過檔升職順風順水 留係屋企湊下女囉咪
不過行內人點睇就。。。

個老母是咪同前夫生左個仔
老母瘦得好緊要
lm

繼續login入條仔ig 自編自導自演

媽呀真係好撚7 一睇就知係條女自導自演

點解可以咁厚面皮 再post盞比人笑多幾下 正常男人都唔會咁打啦
回覆上面唔quote圖了
我見有人留言話佢上咗高登(明明係Lihkg )
條女都仲繼續自導自演 好柒
同埋究竟依家ig hashtag係咪比人自言自語用
見依家好多人打埋啲水蛇春咁長hashtag
明明人地嘅作用就唔係咁
男人老狗會唔會打埋啲咁撚樣既caption
自編自導自演 係咪心理有問題

應該想d人覺得佢好sweet 唔係好似人地咁講到條仔唔理佢啫
留名
kawing同條仔依加成日打殘體 成個大陸妹咁
有無人有睇過yan1_10 ?
之前同個拍左好多年拖既男友搞大肚 結左婚 生左b
最後好似拋夫棄女跟佬走左
佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

點解可以咁厚面皮 再post盞比人笑多幾下 正常男人都唔會咁打啦

口吻 風格一樣
真係當人唔知?
屌mmm真係好撚痴線
邊度有男仔可以頂得順啲咁嘅女呀

一睇就知唔會係男人語氣啦
點解我睇完mmm條片自動將佢把聲同個樣代入左四姨太到

有冇人有follow 開jayltw?
又係不停勁換仔,重要一個接一個冇間斷,
佢都幾靚女嘅,屋企好似又有啲錢,又有學歷咁,
好想知佢點解會同之前啲男朋友分手
見上面有講lstt
見過真人同上一個男友
真人機不離手, 應該都係160到
成日換畫啲男友都...

好撚串喎佢 以為自己真係高人一等有資格叫人反醒
其實咪又係搵條有錢on9仔埋單 個閪臭到呢
對眼分得又開成隻青蛙咁

依啲父母又點睇

以前有follow對父母 拍拖睇到結婚 幾sweet 你係咪有嘢爆

都略略了解對父母背景既
本身都冇咩野 但推個女出來搵錢依家真係忍唔住喇

個老母好似岩岩份工都辭埋

老公過檔升職順風順水 留係屋企湊下女囉咪
不過行內人點睇就。。。

個老母是咪同前夫生左個仔
老母瘦得好緊要

前夫 more more
老母本身做Valentino 嫁嘛 真人樣都唔差
但post親相都要美圖秀秀先真係好柒
呢個post追極唔厭 點解咁多野爆架

應該想d人覺得佢好sweet 唔係好似人地咁講到條仔唔理佢啫

佢條仔由得佢先係問題
屌mmm真係好撚痴線
邊度有男仔可以頂得順啲咁嘅女呀

條仔廢 又樣衰 又無錢無能力搵個正常女人
Mk老泥 婆都硬食啦
欠債幾十個之後死去做pc 又唔想俾人知
仲搬埋去mmm間房同佢老豆老母一齊住
簽紙都係為左輪宿舍ja
算死草
一路放風想搵廣告贊助結婚野又無人認頭
N年前輯趕客婚紗相核突到
mmm咁樣「貼大床嫁人」無面先話搞番個party
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?

我淨係記得佢同sam散左之後
同過一條仔係豆皮同有車既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞