依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

下 車係條女架原來
我以為佢有錢仔

連佢地個所謂studio都係條女屋企人比錢喺天台僭出黎比佢地架喎

條仔應該本身都有d 家底
但jade 係好撚有錢
屋企人貼埋大床比佢地

Jade好似20歲仲讀緊u
Btw佢玩開果堆fd都係咁上下啦 果個鴨王又咪係咁

下 車係條女架原來
我以為佢有錢仔

連佢地個所謂studio都係條女屋企人比錢喺天台僭出黎比佢地架喎

但jade 係好撚有錢
屋企人貼埋大床比佢地

有富婆包 好似係

但jade 係好撚有錢
屋企人貼埋大床比佢地

有富婆包 好似係

有L工返咩條仔
如果係返份好工/有咩生意做
晨早post左出黎呃like啦
應該淨係幫人搞下咩代購
當連登咩地方
乜柒都放上黎

咁連登係咩地方
為睇佢個靚樣先follow
係街見過 同相無出入 瘦 五官端正
Madcouple條仔究竟係有錢仔定軟飯王
住條女食條女連架車都係條女
之前開live有人問佢番咩工
話番金融 之後比人問係咪倫敦金
死都唔答

唔係一人一架咩
原來係同人架
爆多啲啊吾該

吾你老母
以前舊po有講過話佢條條成日flirt女同偷食,條女都係隻眼開隻眼聞,聽聞以前分開嗰排都係因為條條偷食,最後條女要求一齊反

利申:都無舊po睇人地爆反嚟

乜撚野叫一齊反 反包皮呀?
無波
元朗成日見到佢地
計落mmm應該都有廿尾
當年ak到而家

冇啦

佢應該25-26

同小學,大過佢

細個有同過佢兩姐妹係公園玩,我阿媽仲話佢好靚,果陣唔識欣賞

有咁細咩
記得大約十年前佢已經係元朗廣場catalog返工
留名
八婆嘢
睇見佢地兩對情侶都覺煩
以前未紅個時d po睇落都幾sweet嘅
後期真係sponsor多到唔撚想睇
有幾個港女fd依舊追捧日日like
仲聽過其中一個同條仔講佢地真係好sweet囉你要好似佢咁對我點點點
屌你地新會員黎架?條女係舊登都比人開過好多次post 爆左好撚多野 信不信由你姐不過
btw 見過一次真人 條女真係好用心經營佢d social network 完全機不離手唔同男朋友講野咁岩撞正佢post相 我comment打話見到佢 佢2秒唔洗就覆左 個樣仲要勁驚周圍望唔知驚咩

幻想到個情形

有無link/轉貼d料

自爆?
元朗成日見到佢地
計落mmm應該都有廿尾
當年ak到而家

冇啦

佢應該25-26

同小學,大過佢

有咁細咩

我淨係知讀小學果陣高年班過佢

咁我假設佢係細過我囉

當然唔排除佢留級定點
元朗成日見到佢地
計落mmm應該都有廿尾
當年ak到而家

冇啦

佢應該25-26

同小學,大過佢

有咁細咩

30都黎緊啵好似
其實人地兩個人既事關你咩事?做乜要拎人上黎公審
佢真係唔止25、6喇
我讀中學嗰陣,已經見佢喺元朗廣場做catalog

利申:今年26

有咁細咩

30都黎緊啵好似

係囉 如果好似佢地咁講 96年就一齊都有番咁上下啦 如果現家先26歲 咁咪幾歲一齊

肯定唔止
廿尾係真

佢男友而家都搵到錢啦 做消防既
有fd入學堂 見到佢幫手train 唔知係咪隊長

30都黎緊啵好似

係囉 如果好似佢地咁講 96年就一齊都有番咁上下啦 如果現家先26歲 咁咪幾歲一齊

肯定唔止
廿尾係真

佢男友而家都搵到錢啦 做消防既
有fd入學堂 見到佢幫手train 唔知係咪隊長

老公先岩
fb ig愈多like現實愈少真心fd是常識吧

我都寧願信係
成日打埋d野都冇人理
利申 打開極端/偏激政治文

癡撚線
乜撚都放上連登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞