依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
條片入面假到 啲眼神啲語氣
條仔閃閃縮縮咁同好似有啲尷尬
睇埋條片同系列日本dancer嗰對 差好撚遠
人地自然勁多

仲以為條仔會多謝埋mmm包容佢做過嘅衰嘢

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

https://youtu.be/7ILn9DcTeH0
加埋把老牛聲

點解我會覺得條仔心諗 : 屌個訪問完未 好撚想走

一出把聲就露底 個樣係真係後生既 不過把聲就同番佢d fd拍番埋 應該係仲老過d fd

Btw lstt圖書館含撚有冇detail 係學校咁多年都未聽過
終於追完post
中學果陣唔識佢地
但勁多女仔朋友都會like佢地啲相
所以好有印象
佢地成段關係好似就係為左ig而經營咁
呢種打千字文嘅sweet完全唔覺得感動

睇到呢到爆笑左

佢講野唔係好純正香港人

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

加埋把老牛聲

大陸人黎?講野有d唔正

有咁細咩
記得大約十年前佢已經係元朗廣場catalog返工

30都黎緊啵好似

係囉 如果好似佢地咁講 96年就一齊都有番咁上下啦 如果現家先26歲 咁咪幾歲一齊

96係讀緊小學
一齊個屁咩
佢成日就話96年就遇上你乜乜乜
咁岩一齊讀小學咋

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

加埋把老牛聲

大陸人黎?講野有d唔正

把聲好老mk 一聽就知平時講開粗口 又食煙

大陸人黎?講野有d唔正

把聲好老mk 一聽就知平時講開粗口 又食煙

把聲仲沉過個男

識佢呀妹,同家姐爭好遠
有傳話過家姐一畢咗業就去咗整容

同中學 唔同屆
中學時期佢已經風雲人物
個個女同學當佢女神咁拜
都有聽過佢整過
以前都幾靚 一上恆管就成日去蒲
好似而家有呢個男朋友先唔多見佢up蒲相
戒蒲

佢係咪同個妹同中學

佢個妹果級好多靚女

係呀
我就覺得還可以啦,呀妹麻麻
以前lstt個幾屆真係好多靚女,風光不再

你係spkc定創意?

SPKC 巴打你呢

屌,我都係,你係佢對上定對下嗰年

呢d就唔講啦 唔自爆啦
咁你呢
好撚酸呀呢度d人

唔鐘意睇咪唔好follow
又要屌人出千字文又批評呢樣果樣
人地ig係開黎比fans架
好撚酸呀呢度d人

唔鐘意睇咪唔好follow
又要屌人出千字文又批評呢樣果樣
人地ig係開黎比fans架

你夠又要睇呢個po又要屌
開得個po就預左屌,唔通俾你班港女係度頌讚佢地好恩愛

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

加埋把老牛聲

周大福都要搵呢d begged 拍野

條女之前幫周大福拍廣告
件衫老套到呢

加埋把老牛聲

周大福都要搵呢d beggar 拍野

法官,我唔屌

同中學 唔同屆
中學時期佢已經風雲人物
個個女同學當佢女神咁拜
都有聽過佢整過
以前都幾靚 一上恆管就成日去蒲
好似而家有呢個男朋友先唔多見佢up蒲相
戒蒲

佢係咪同個妹同中學

佢個妹果級好多靚女

係呀

Lstt係邊個?

佢係咪同個妹同中學

佢個妹果級好多靚女

係呀

Lstt係邊個?

Ig search下
Madcouple條仔究竟係有錢仔定軟飯王
住條女食條女連架車都係條女
之前開live有人問佢番咩工
話番金融 之後比人問係咪倫敦金
死都唔答

係喎 我覺得佢係軟飯王
問親佢工作野都唔答唔講
日日無野做 陪條女周圍去
佢地好顛 好似完全唔洗私人空間
日日夜夜癡埋一齊 去旅行又一齊
jade lam同minnie出街又要帶埋條仔
死都唔答

係喎 我覺得佢係軟飯王
問親佢工作野都唔答唔講

咁無野做唔一定食軟飯既
Brandy好似自己屋企都有d錢
只能夠講有錢人生活我地唔明白
死都唔答

係喎 我覺得佢係軟飯王
問親佢工作野都唔答唔講

咁無野做唔一定食軟飯既

佢自己有錢點解要係jade屋企訓咁多年

係喎 我覺得佢係軟飯王
問親佢工作野都唔答唔講

咁無野做唔一定食軟飯既

好似話一開始係jade去條仔到訓

咁無野做唔一定食軟飯既

好似話一開始係jade去條仔到訓

其實去邊到訓都好普通,可能屋企人問題
唔洗話一定要去男方屋企訓

不過佢游手好閒就真既

一時又話老公,一時又話男朋友
好複雜

依佢性格有註冊唔係應該會post相?

佢ig話舊年五月結咗,就咁簽紙。

見過佢ig話乜又要揾化妝師攝影師⋯
乜原來就咁簽紙?
本身唔知乜水

一話住嘉湖就知

睇佢個樣真係幾標緻,不過化得好濃

btw佢個妹定家姐純好多 襟睇好多

有無佢個妹ig?
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞