依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?

係咪肥肥矮矮金毛個個?
wongtinlok?

好似係呢個名 巴打勁啊
Xanga 年代果陣 MMM同過個好撚潮童既茶樓太子仔一齊 果陣又狂po相哂恩愛 又係床到著撚住件睡衣一齊影相 有無人記得?

我淨係記得佢同sam散左之後
同過一條仔係豆皮同有車既

我都記得 都一齊左一排 條仔成日送潮牌比佢 佢跟埋條仔返大陸拜年
有無人有睇過yan1_10 ?
之前同個拍左好多年拖既男友搞大肚 結左婚 生左b
最後好似拋夫棄女跟佬走左
佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

睇佢前夫ig講過 話yan1_10識左個有錢核突佬
所以先拋夫棄女
原本覺得佢幾靚 知佢拋夫棄女後覺得好衰
個女都唔要
佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig
聽朋友既朋友講mmm 係迫走自己個妹
佢由細就好憎個妹
離間個妹同父母關係 因爲佢自己都算傳統女人
但個妹細細個就拍拖去男友屋企訓佢接受唔到
佢父母都傳統 籍此趕走個妹

佢似拍到去條仔屋企番多過個妹會
不過好多嘢無樣睇嘅

Mmm傳統?
老泥妹十零歲就送上門求屌換禮物啦!

佢唔抵得個妹多人錫又泊到好碼頭同居
叫偽宅Sam黎住霸埋間房
個妹頂唔順佢地先唔番去

我淨係記得佢同sam散左之後
同過一條仔係豆皮同有車既

我都記得 都一齊左一排 條仔成日送潮牌比佢 佢跟埋條仔返大陸拜年

Bingo 果時用個村上隆花花扣環保袋
好多mk妹跟風
仲有白色、紅色cap帽 同彩色波波手鏈

啲mk回憶出哂黎
留名
佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

咁都話佢靚真係冇嘢好講 仲要嗰陣應該都已經整咗啲

個鼻成條野凸哂出黎
佢老公而家要獨力湊女

之前被爆做ptgf唔知依家點
如果有2就好
[quote]

我地圍內既根本就知佢條仔係絕對唔鍾意影埋啲咁既相

都唔知已經幾多次為左影相黑面而嘈交

Mmm1122日撚日要個老母幫佢影相
拍拖都要拉埋老母出去幫佢地影呃like賺錢相
得某個角度側面先見唔撚到佢d巫婆輪廓
正面撞車咁撚樣 似俾門夾到變形咁
加埋副寧波五五身
骷髗骨真係條白頭佬先頂得順
佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

未結婚前佢都有打本比yan1_10開舖賣衫
不過做左冇耐就收左皮
但覺得個男對佢幾好 原來佢咁仆街
屌mmm真係好撚痴線
邊度有男仔可以頂得順啲咁嘅女呀

條仔廢 又樣衰 又無錢無能力搵個正常女人
Mk老泥 婆都硬食啦
欠債幾十個之後死去做pc 又唔想俾人知
仲搬埋去mmm間房同佢老豆老母一齊住
簽紙都係為左輪宿舍ja
算死草
一路放風想搵廣告贊助結婚野又無人認頭
N年前輯趕客婚紗相核突到
mmm咁樣「貼大床嫁人」無面先話搞番個party

所以得我一個講係冇用既
佢老公而家要獨力湊女

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

不過做左冇耐就收左皮

原來佢有份打本架?
好慘 我都覺個男其實幾錫yan1_10
見yan1_10今年仲好意思收利是 心諗佢唔係離左婚咩

點解可以一篇文入面齊晒啲5p字同mk仔專用格式

睇到好辛苦

Diu
臭西到狗都唔屌
無限ff作故仔
兩條做作撚都有舖出軌癮
正宗姣婆遇著脂粉客

有睇 莊海欣

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

不過做左冇耐就收左皮

原來佢有份打本架?

個女人條新仔似大陸佬
同埋似條女自己貼落人地到
個男既對住佢木口木面
佢前夫靚仔好多
不過前夫都有新女
高質過靚過佢好多
Yan1_10真人好大份

依啲父母又點睇

以前有follow對父母 拍拖睇到結婚 幾sweet 你係咪有嘢爆

都略略了解對父母背景既
本身都冇咩野 但推個女出來搵錢依家真係忍唔住喇

個老母好似岩岩份工都辭埋

老公過檔升職順風順水 留係屋企湊下女囉咪
不過行內人點睇就。。。

個老母是咪同前夫生左個仔
老母瘦得好緊要

前夫 more more
老母本身做Valentino 嫁嘛 真人樣都唔差
但post親相都要美圖秀秀先真係好柒

呢個真
好人好者用埋啲美顏effect真係好撚柒

成日去旅行 又變富貴
是咪比人包

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

不過做左冇耐就收左皮

原來佢有份打本架?

個女人條新仔似大陸佬
個男既對住佢木口木面
佢前夫靚仔好多
不過前夫都有新女
高質過靚過佢好多

我都見過真人 真係幾大份
我一直以為yan1_10係幾純既女仔黎
估唔到會癡大陸佬 唔怪之勁多名牌袋 咁富貴
係 前夫新女幾靚 見到佢前夫搵到女友好替佢開心
因為覺得前夫太慘

所以先拋夫棄女
個女都唔要

跪求老公ig

不過做左冇耐就收左皮

原來佢有份打本架?

個女人條新仔似大陸佬
個男既對住佢木口木面
佢前夫靚仔好多
不過前夫都有新女
高質過靚過佢好多

我都見過真人 真係幾大份
我一直以為yan1_10係幾純既女仔黎
估唔到會癡大陸佬 唔怪之勁多名牌袋 咁富貴
係 前夫新女幾靚 見到佢前夫搵到女友好替佢開心
因為覺得前夫太慘

條女應該真係比人包
睇全佢刪左好多個女既相 大肚時既相

咁都話佢靚真係冇嘢好講 仲要嗰陣應該都已經整咗啲

個鼻成條野凸哂出黎

大陸西樣都做到model
[quote]

加埋副寧波五五身

形容得好精彩
[quote]

加埋副寧波五五身

形容得好精彩

好慘
做老母被逼要幫人影相
做老公又被逼要企定定影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞