依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

佢個ex都即刻同左個台灣妹一齊啦
好痴線呢頭散個頭又有拖拍
而且kawaiifong真人好似唔識笑咁 打針打到僵哂

個台灣妹仲話識咗條仔四年
仲係朋友嗰陣已經係咁話條女係結婚對象,而家真係一齊咗好sweet barbarbar~~
即係仲同kawaiiifong一齊嗰陣已經對條台妹有意思啦

一齊左就即刻去台灣住埋仲話就黎變台灣人
都on99既

有無IG

記得之前比人笑佢食軟飯
無耐就有條片講左幾句解釋
條仔個樣好笑而不語
應該都有錢仔黎既,用下個腦成日咁大班人玩
又住又食又買潮牌,唔通下下條女出晒
條女又無收入既,你當佢屋企人同條女傻嫁咩

佢條女點會無收入,是鳩但係fb出幾條廣告feed分分鐘月入仲高過你

大笑左,你認為cover到佢日常支出,唔使靠屋企?
同人係fd咪認囉護主犬 有冇係屋企天台吠兩聲呀

點解咁都可以屈我護主 我淨係話條女有收入,幫左佢d咩?

唔明點解要加句多多指教
好柒

以前讀中學嗰陣
有個mk妹都好中意入佢條仔fb出呢啲閃光post
但睇佢打字語氣一睇就知係條女打
跟住佢仲要用返條仔Fb ac同自己ac留言係度打情罵俏(有次仲要唔記得log out比人cap左圖
見到都覺得柒

其實睇啲話氣都唔似係條仔打
仲要瘋狂打hashtag

琴晚kelly鬧得我好岩

yesterday's night

Mk妹識得打下英文已經好好

英文單字愈長愈好

睇睇下笑左出黎
其實d相搵邊個幫佢地渣機
講番mmm啦
條友呢幾日係咁po細路 show母愛?

此po一出 收左皮四日
睇佢幾時又po我先生乜乜乜.....

依個po又係條女login入條仔fb打
我地有時都覺得佢有少少痴線
明明唔撚係有左 講到好似有左咁..........

最幣轉個頭係下面留言話自己來m,自導自演
其實d相搵邊個幫佢地渣機

咪話屋企人會幫手影

此po一出 收左皮四日
睇佢幾時又po我先生乜乜乜.....

依個po又係條女login入條仔fb打
我地有時都覺得佢有少少痴線
明明唔撚係有左 講到好似有左咁..........

最幣轉個頭係下面留言話自己來m,自導自演

再唔快啲生就變高齡產婦

Cry 有埋新男朋友啦

Cty

我覺得佢好樣衰

Cty

我覺得佢好樣衰

屌 岩岩想po出黎
佢都好意思話自己心地善良
心地善良點會開假ac屌自己d fd呀

Cty

我覺得佢好樣衰

活係自己夾硬營造既幻象中,又要出名又唔受得批評
佢地真係過得咁開心就好
想知mmm1122佢同佢男朋友到底幾歲 睇唔透
好多chanel平底鞋

我覺得佢好樣衰

屌 岩岩想po出黎

係,好恐怖
賣假袋都好心地善良啊

隻錶調撚轉左 賣廣告都賣得有誠意啲呀大佬

隻錶調撚轉左 賣廣告都賣得有誠意啲呀大佬

畀你睇嫁嘛
好多chanel平底鞋

d chanel鞋 可能淘寶
好多chanel平底鞋

唔係 係真 但得一對係真
我老作既我切..........

屌 岩岩想po出黎

係,好恐怖
賣假袋都好心地善良啊

心地善良就唔會咁多人屌你啦
屌 床照就話有收視 呢d邊個得閒理

ps 貼多d個妹

哇屌係咪得我一個覺得佢好柒

好似靚仔過llh喎

咁快散左 完全唔知

下 早兩個星期先見到佢係銅鑼灣世貿隔離一間賣電子野嘅鋪頭拖住一個好矮嘅呀叔
唔係相中人喎

咁快散左 完全唔知

下 早兩個星期先見到佢係銅鑼灣世貿隔離一間賣電子野嘅鋪頭拖住一個好矮嘅呀叔
唔係相中人喎

係咪佢老豆啊

咁快散左 完全唔知

唔係相中人喎

係咪佢老豆啊

有邊個出街會拖老豆

唔係相中人喎

係咪佢老豆啊

有邊個出街會拖老豆

曲線原來要講明

係咪佢老豆啊

有邊個出街會拖老豆

曲線原來要講明

廣東人
好多chanel平底鞋

唔係 係真 但得一對係真
我老作既我切..........

我估應該得黑白個對係真?
求爆料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞