依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

個男既成個森美咁

又係十萬個不情願咁撚樣
睇見就辛撚苦 不停經營到好撚恩愛

樓主點解你咁清楚 你係咪佢前度或者佢老公個死黨

樓主知唔知佢地兩個因乜要結婚
mmm好撚癲
佢條仔唔會頂唔順佢咩

你望下條仔個樣咪搵到答案囉

笑得好假

好慘 皮笑肉不笑
好好點解好人好姐要屈係間補習社度教班 人工應該得萬頭

好多衫褲袋都淘寶 女人洗最多係扮靚護膚佢又一車車收
連啲日用品衫都有送比佢
萬鬆啲 時間又free其實幾好
同埋佢好似唔係好好英文 宜家教下琴教下畫畫都幾好聽咁

連啲日用品衫都有送比佢

連啲衫係淘寶都知

連啲日用品衫都有送比佢

連啲衫係淘寶都知

屌都幾慘 不過都解釋到點解佢做唔到youtuber
要成本 十個youtuber 8個本身有錢

連啲日用品衫都有送比佢

連啲衫係淘寶都知

整番個淘寶開箱片

連啲衫係淘寶都知

整番個淘寶開箱片

唔想搞到自己咁cheap掛
唔通到時拍條OOTD片 由頭到腳都寫from taobao咩
想知kawaiiifong以前未整個樣,ig張張相都一樣樣,最好笑之前有個藍光漂牙個啲公司搵佢上去試做順便宣傳下,點知ig佢post出黎個張相冇露齒笑同平時個屎眼咀一樣,但又話漂完牙白左好多,你牙都唔比我睇下,叫你宣傳黎巴撚?

Btw ,mmm呢對真係極品黎,真係幾靚嘅,但佢啲post都真係煩膠,係啦係啦,知你有先生好恩愛

係ig比人po過出黎

由 青梅竹馬 變為 .. 情侶 .. 應該 .. 有 很 多 羨 慕 吧 "所以 .. 我就是想讓人 羨慕

明未?

由 青梅竹馬 變為 .. 情侶 .. 應該 .. 有 很 多 羨 慕 吧 "所以 .. 我就是想讓人 羨慕

明未?

係咪得我一個覺得條女唔掂,而且好怪雞咁

明未?

岩岩上網睇過下佢呢個blog 原來佢會考0分

又係十萬個不情願咁撚樣

樓主知唔知佢地兩個因乜要結婚

我都想知

個男既成個森美咁

又係十萬個不情願咁撚樣

可能係羨慕佢老公
係咪得我一個覺得條女唔掂,而且好怪雞咁

柒撚到,仲要ipad

連啲日用品衫都有送比佢

連啲衫係淘寶都知

咁又唔係
越拍越有錢就真既
又有sponsor 又收錢賣廣告

又講到自己先知咁

就算自己買都有能力啦 基本上唔需要買化妝品 袋 鞋 已經慳左好多錢 表示羨慕

睇返佢平時用啲野都唔係名牌,大brand又唔識多個咁,我都懷疑左好耐佢啲鞋係淘返嚟
會用幾千銀買鞋竟然靚少少嘅袋都唔買返隻?

你認真?
佢個個袋都係大brand wor
有celine 有LV 有Givenchy 上面張相個桶袋係Chanel

你認真?
可能我冇你睇得咁deep啦 但我印象中佢啲袋都係普通貨色,唔係個款似就一定係名牌嘅
同埋個bucket邊忽係Chanel 呀 佢ig shop買架咋!
我最記得佢仲有個tote bag 有人問佢邊到買,有人爆話淘寶見過,佢就覆話淘寶咩都有得賣 sth like that

就算自己買都有能力啦 基本上唔需要買化妝品 袋 鞋 已經慳左好多錢 表示羨慕

睇返佢平時用啲野都唔係名牌,大brand又唔識多個咁,我都懷疑左好耐佢啲鞋係淘返嚟

你認真?
有celine 有LV 有Givenchy 上面張相個桶袋係Chanel

你認真?
可能我冇你睇得咁deep啦 但我印象中佢啲袋都係普通貨色,唔係個款似就一定係名牌嘅
同埋個bucket邊忽係Chanel 呀 佢ig shop買架咋!
我最記得佢仲有個tote bag 有人問佢邊到買,有人爆話淘寶見過,佢就覆話淘寶咩都有得賣 sth like that

個bucket係ig shop買 大家可以睇番1月21日個post既留言

你認真?

你認真?

Sorry 我以爲你講佢灰色個bucket 岩岩去左碌佢ig先見到你應該係講黑色隻bucket
我見間賣high end袋既ig shop留comment 話 你鐘意就好了
唔知係個到買定間shop sponsored

記得之前比人笑佢食軟飯
無耐就有條片講左幾句解釋
條仔個樣好笑而不語
應該都有錢仔黎既,用下個腦成日咁大班人玩
又住又食又買潮牌,唔通下下條女出晒
條女又無收入既,你當佢屋企人同條女傻嫁咩

佢條女點會無收入,是鳩但係fb出幾條廣告feed分分鐘月入仲高過你

你就無收入啦 佢兩個垃圾出個活動都講緊收3-7萬啦 Btw早排見垃圾臭西Jade係FB Bee買賣谷放Brandy既鞋同FOG牛

用自己名賣咁傻仔?
其實佢地買咩名牌好
轉個頭賣返出去分分鐘仲有錢賺
所以只會越買越貴,不斷再買再賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞