依對情侶好撚嘔心

1001 回覆
607 Like 91 Dislike

明明條仔就唔係好似條女咁講到咁愛佢
我地身邊人根本都知

條仔ig 好多都係條女login入去po相 打埋哂懶係好撚sweet既caption

仲有條女其實冇咩真心朋友 得2個tb fd
但其中一個已經反埋面

成日講到自己有幾咁愛屋企人
但明明自己有個呀妹 依家提都冇提過

從來冇同過條仔屋企人影相

仲有好多好多........等你地爆
樓主...
留名等食花生
爆多啲啊吾該
留名
爆多啲啊吾該

吾你老母
以前舊po有講過話佢條條成日flirt女同偷食,條女都係隻眼開隻眼聞,聽聞以前分開嗰排都係因為條條偷食,最後條女要求一齊反

利申:都無舊po睇人地爆反嚟
以前舊po有講過話佢條成日flirt女同偷食,條女都係隻眼開隻眼聞,聽聞以前分開嗰排都係因為條條偷食,最後條女要求一齊反

以前舊po有講過話佢條條成日flirt女同偷食,條女都係隻眼開隻眼聞,聽聞以前分開嗰排都係因為條條偷食,最後條女要求一齊反

反乜撚 反皮?
返呀大佬?
大陸妹
以前舊po有講過話佢條成日flirt女同偷食,條女都係隻眼開隻眼聞,聽聞以前分開嗰排都係因為條條偷食,最後條女要求一齊反

利申:都舊po睇人地爆反嚟

(Sor for好多錯字,太心急打
小二,花生唔該。

利申:都舊po睇人地爆反嚟

(Sor for好多錯字,太心急打

聽過好多次呢單野 有無再多d料
放上黎做咩
番名

反乜撚 反皮?
返呀大佬?

咁都要比人屌,做連登仔真係難,我錯
留名
睇唔順眼好耐
關我撚事咩
乜鳩都放上嚟
人地扮sweet關我鬼事
大陸妹

願聞其詳
爆多啲啊吾該

吾你老母

吾你老母

反乜撚 反皮?
返呀大佬?

咁都要比人屌,做連登仔真係難,我錯

唔係屌你 係教你寫返啱隻字姐
條仔偷食過幾次
咩id
當連登咩地方
乜柒都放上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞