《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
我真係好撚想了解你d女人乜撚野思想
咁撚得人驚既 究竟乜野驅使你做公廁做到咁有面
咁每個人都有過去
最緊要係一齊咗之後對伴侶專一
只要伴侶ok 又有咩問題
我邊忽係公廁
乜有人會ok? 自己心愛既人 以前係人地肉便器免費雞wo屌

每個人都有過去 咪要為自己過去犯既錯承擔後果囉
咁都唔公廁 咁冇人公廁啦下話
屌你老味一見面又比人摷又屌你老味除撚哂

係乜撚野令你覺得咁好正常 我真係想了解下
咁唔通成世只可以得一個另一半 只準同佢扑野?
都係一個故黎姐...
喂屌 你係正常人黎架下話 判斷邊個值得比佢屌 邊個唔得 你唔撚識分 冇人話過只係得一個另一半

你唔係覺得你個所謂故 係正常人判斷下話
咁呢樣野又唔輪到我地講
唔通男人屌過好多女 又係世紀大賤男咩
d女心甘命抵 你吹佢唔脹 我仲要向佢學習啦
你話強姦 呃閪屌就世紀大賤男姐
但d女就一撚定係on撚99 冇撚腦
咁唔該你出返去啦 唔知你入黎做乜
了解下你諗乜野姐
希望唔係真人真事
算啦 總會有呢d人
樓主專心打文 啦 唔好上堂喇
今日打
樓主早晨
期待 快d快d
又話出
Sorry依家出!
我地去左葵涌廣場掃街,好耐冇去,開左超多野食,平日既夜晚都好多人,好逼。
「小心呀,好多人」呀琛提醒我。
「係呀,好易走失」我話。
「係架,拖住我就唔會走失啦」佢講完就拖住我隻手行,呢一下真係好sweet, 我笑住咁行。我地係二樓買左三文魚腩手卷食,呀琛話其實佢麻麻地食生野,但同我一齊就買埋。之後我地上左三樓,我最鐘意行呢層,以前放學間唔中都會同fd行下。
「去買魚蛋!」我拉佢行。
「你睇下你,一見到野食就狗衝,唔怪得你咁肥啦」佢搣一搣我肚腩,笑住咁同我講。
「喂呀」我皺住眉頭扮嬲咁啤住佢,但最後都笑左出黎。買完之後我地又去左買鹹牛肉班㦸,我仲加左芝士,熱辣辣好好味。我見到佢嘴角有啲污糟,就用附送既紙巾幫佢抹。
「哈哈你嘴角都污糟左」佢笑住同我講。
「下?」我明明食得好乾淨,正當我想抹返,佢就錫左落黎。
「依家冇喇」佢把聲好sweet咁講。
「都冇既,呃人!」我笑一笑就話。
「仲有呀仲有呀!」佢邊講邊追住我,由於太逼人,我地係人群中穿插咁追逐,一唔留神,我個袋隻公仔鈎住左係另一個人既袋,我同佢同時跌左落地。個個人解開隻公仔就起返身,冇理會一手拎野食一手拎紙巾既我,呢一刻我即刻想搵窿捐,好柒呀救命。好彩呢個時候有人走過黎問我有冇事,我顧住處理手上既野,冇望過去就話:「都叫你唔好追我架啦」佢冇應我,我一扭過去,點知唔係呀琛,而係Jason.
「我..我冇事呀」我同Jason講。
「喂你點呀!」另一把聲傳入我耳邊。我擰過去第二邊,見呀琛個樣好慌張,係咁睇下我有冇擦傷,我話冇事,佢扶返起我,我周圍望睇下見唔見Jason, 但佢已經係人群中消失左。
「你望咩呀?我咪係度囉!」呀琛以為我搵緊佢。
「冇呀,冇野」我始終都唔敢同呀琛講”Jason”呢個人。

兩個人之間唔係應該要坦坦白白咩,佢會唔會接受到我既過去,接唔接受到我同非情侶做前戲?我咁樣係雞係公廁?我又冇比人屌,咁算唔算犯賤?可能一般人理解唔到我有咁既行為,我只係太想有異性既呵護、愛錫、關心,係唔需要有任何承諾既情況下,有呢啲行為就係唯一既安撫。

掉左個野食之後,我地去左買野飲,你一啖我一啖,真係好sweet…我一直都好期待有個咁既人同我咁甜蜜咁飲野食野,係旁人眼中我地係一對熱戀中既情侶,但其實乜都唔係。我帶佢周圍行下,介紹下以前放學會去邊hea, 介紹下我同啲fd係公園既低能玩樂,佢邊聽邊笑,話我好低b. 我地傾到唔捨得走,佢提議:「不如我地行返荃灣,順便送你返屋企,好唔好呀?」我地行左個半鐘左右就到我屋企樓下,期間傾左好多大家中學既事,真係好懷念中學,好掛住中學既時光。
「捨得走未呀」我地係屋企附近徘徊既時候佢問。
「我唔捨得你呀」我一臉楚楚可憐既樣子。
「我地會再見架嘛,係咪?」佢氹我。
「咁好啦..」我扁晒嘴咁講。
「Byebye!」佢講完就錫左我一啖。
「好啦拜拜...」
返到屋企,我地就keep住whatsapp.
其實每個女人 都有資格要人錫 要人愛護既
樓主 真係希望你會搵到個會錫你一世既人
我都想呀
唔好傷心喇 打完文就早d訓啦 夜訓皮膚會差
大家都要早啲訓
睇多幾次文先訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞