《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
如果樓主係真人真事嘅話,可能我同你係同一類人,好sad,已經對好多人都冇乜感覺。
由於我仲係蒙住雙眼,所以唔知佢準備做啲咩,但我聽聲聽到佢係公事包拎野出黎,我feel到我隻腳比一條野輕輕打左一下,我諗係皮帶。

「嘩咁激?」我問。
「放心,我唔會好大力」佢講完就再鞭左一下落黎。
「點呀?唔算好大力姐係咪?」佢問。
「唔會呀」其實佢只係輕輕力鞭落黎,我諗佢純粹想做下s呢個角色。
之後我聽到佢除褲既聲,我個心怯一怯。
佢隊左條肉棒入我口,我係龜頭奶左幾下..「奶得咁hea?」佢語氣帶點斥責,仲用條皮帶打左我隻腳一下。雖然只係輕力咁打,但我都配合佢,「嗯~」左聲就好好服侍佢,由龜頭開始奶。我係射精個窿位旁邊不停奶,呢個位特別滑,加上前列腺液係咁流出,令到成條肉棒都滑嘟嘟。我用俐將液體整到成條都好滑,亂咁係肉棒上打圈。我啜到”索索”聲,綜合之前既經驗,希望每次奶都比上一次既好,今次係特別出盡全力,因為唔想比佢「懲罰」。
「冇力呀依家?」佢又打左我一下。
「唔~唔係呀」其實我含到有啲攰,想轉用手打飛機但綁住左。佢見我含得有啲hea, 就自己chok下。

比人蒙住雙眼、手腳又唔郁得既感覺真係好不安好危險,任由一個素未謀面既男人控制住,我真係佩服自己,好驚佢會拍片影裸照,天呀我究竟做緊啲咩,點解我會咁瘋癲!如果佢真係破我處,我點算好?係咪要大叫「唔好」?「救命」?定踢佢?
好激 比多次機會你 會唔會拒絕玩sm?
會拒絕 太驚了
一路睇 一路心諗 樓主仆街了
走唔甩
但我覺得如果係有愛嘅sm接受到 但比個唔識嘅同強姦冇分別
係佢自慰既同時,我嘗試整甩眼罩。我不斷眨眼同fing頭,希望甩到眼罩。
「你做咩?」佢又打左我一下。
「我想除左個眼罩...」我哀求佢。
「都得,叫主人先」
「主人...」
「誠懇啲!」佢用命令式既語氣講。
「主人,我想除眼罩,請問可唔可以?」
「得!我要你睇住自己比人折磨但又反抗唔到!」佢邊講邊幫我除眼罩。原來鞭落黎既真係一條皮帶,不過唔知係佢平時戴開定sm皮帶黎。
「點折磨?」我問。
我問完,佢即刻兩隻手搞我兩邊乳頭,又搓又搣。「嗯~呀~~」雖然有少少痛但我都忍唔住叫。
「叫大聲啲呀淫娃!」佢講完,拎起岩岩放係床邊既皮帶,鞭左一下落黎。
「呀~~好舒~舒服呀~!」連我自己都覺得叫得好淫。
佢搣左一下好大力之後,就錫返乳頭。佢條俐挑逗粒lin, 一邊啜一邊錫。我見到佢個樣好猥瑣,我就愈開心愈興奮。
「呀~~」雖然我睇唔到自己個樣係點,但應該表現到好有淫娃feel. 我望住佢啜lin, 一隻手搓lin, 另一隻手慢慢向下摸,我個心就跳得好快。
「呀!!好爽呀!呀~~停呀~!」佢一路玩對波一路摸豆豆,令我變得超敏感,好爽,好似升天咁。佢望住我反抗唔到既無助樣,笑得特別奸。我feel到下面已經超濕,連床單都濕晒。佢摸摸下停左,準備將肉棒隊入去...
「唔好啦..」我避開。
「依家係咪唔聽主人話呀?」佢好大力鞭左我一下。
「唔..唔係,我只係想下次先,今次未準備好..對唔住呀主人,我會好好服侍你..」我再次哀求。
「好!係咪我叫你做咩你就做?」佢問。
「係...」為左保住個處,我都要應承。
好慢
今晚出
「我要你扮狗」佢話。
「下...點扮呀....」我呆左,點撚樣扮狗..
「用你方法!」
我o晒嘴,萬一佢影相拍片擺上連登咁點算...我話:「咁可唔可以解開手扣腳扣先呀?依家綁住左好難扮呀..」
「鈴鈴鈴~」突然房既電話響起。
「喂..係..好唔該」佢拎起左黎聽。
「做咩?」我問佢。
「夠鐘要走」聽到佢咁講,我成身鬆晒。
「今日就放過你,你下次走唔甩」佢邊講邊幫我解開手扣腳扣。
「好呀哈哈!」我邊講邊著返衫。

我地行出賓館,一齊行去地鐵方向。離開左房間既佢頓時變左另一個人,唔再係嚴厲既主人,而係溫柔體貼既男人。我地平排咁行,我企出面,近馬路個邊,佢要我行入面,唔想我吸咁多廢氣,加上人頭湧湧,啲人撞黎撞去,一有人面向我地方向行過黎,佢就會用手擋住啲人,我問佢做咩伸隻手過黎,佢話驚啲人撞到我。我先唔信,我諗佢係唔想我比人抽水,想自己抽晒。

入到地鐵,我地係唔同方向,佢同我講下次見,我笑一笑話好,就上左車。
返到屋企,正當我除晒衫準備沖涼個陣,見到佢send左個訊息黎。
「你身材好正🤤幾時有得再啜🤤」
唔知係咪因為我裸體緊,我即刻有淫意,諗起晏晝比佢啜既畫面。
「你想幾時啜就幾時啜😳」我覆完佢就入左去沖涼,電話擺左係旁邊。
「我要依家🤤」沖到一半,我拎起電話見到佢覆我。
「好呀😳我沖緊涼」我話。
「我要啜😚😚🍼」
我影左搽滿沖涼液既波比佢睇。
「😚好飲!再多啲奶🤤」佢話。
我向前烏低身,兩粒lin原形畢露,影左張相比佢睇。
「😍好大粒linlin呀!我要飲晒啲奶佢😚」
我沖走晒啲沖涼液,成身濕晒身咁再影多張比佢。
「好滑呀😍好想摸」佢話。
「Come😏」我話。
「聽日?😏」佢問。
「咁心急?」
「係呀,你唔想?」
「🙈」我唔係唔想,只怕處女不保。
「約你聽日呀!」
我冇覆佢,應該點做好?我好想玩,sm對我黎講好有新鮮感,被虐既感覺都幾特別,會令我變得更淫更放,但同時如果我一直玩落去,分分鐘冇左個處,比佢蒙住眼既話就更加唔知佢係我面前搞乜,隨時連登見...點做好呀!
等左幾日先得2篇btw唔好再去見sm佬啦
慢好過冇
少好過冇

不過樓主真係short short 地架喎。。。
三唔識七同人玩呢d,一方面想睇你仆街,一方面又希望你唔好仆得咁應。
仲見?實破處
唔係樓主係女主角
唔鐘意睇破處?
咁你話要保住嘛😅
咁樣有意義咩。。。
負皮不是我比的。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞