《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
你幾時先再update
我以為冇人睇
我睇
女主角距離幸福仲有幾遠?
等左你成日啦樓主
係一個未知數
呀琛約左我係學校既圖書館門口等,再一次見到佢,我好開心,唔想再諗Jason既事。我問佢要搞咩,佢話exchange啲野。我好愕然,問:「你要去exchange???」我十萬個黑人問號。佢話:「係,一直都冇話你知,新年之後就要去」「點...點解你唔講..」我眼濕濕,佢摸下我個頭話:「我冇諗過我地會發展到咁,我以為一路都係普通網友,所以先冇講...」我忍住唔比眼淚滴出黎,繼續陪佢搞exchange啲野。之後我地去左canteen食野,我全程都冇點出聲,佢問我係咪怪佢冇話我知exchange既事,我話:「唔係,只係你好快要走,我唔捨得你呀...」佢安慰我:「你唔好咁啦,我半年後就返架喇,到時咪有得再見囉!」到時?我都唔肯定我地半年後既關係會點,會好似依家咁,曖曖昧昧?男女朋友?普通朋友...?定..陌生人...?食完之後,佢話佢屋企冇人,問我上唔上去。其實佢又叫我上去究竟有咩做,唔通佢想同我....?我猶豫左陣,佢就拖住我行去佢屋企,都行左20分鐘先到。

上到去,我都唔知有咩做,就話訓教,免得好似好尷尬咁。佢都跟我一齊訓上床,我背住佢訓,佢隻手就搭住我條腰。過左陣,佢話好熱,除剩條底褲,佢叫我都除埋,我有啲奇怪,佢明明對女人既身體冇興趣,做咩要我除埋衫,不過我都聽佢講,除剩條底褲。佢叫我面向佢,我好尷尬,未試過一男一女唔著衫褲係床而又唔係搞野。忽然佢將張被蓋過我地個頭,佢變到好淫,邊啜lin邊伸手入底褲搞我下面,佢話未試過,想知係點。雖然佢冇令我好舒服,但都唔緊要,因為我幾享受。佢啜啜下停左,話其實都冇咩咁特別,我唔比佢停止,叫佢繼續啜,試下用俐同嘴唇啜粒lin, 「呀~~~」我好舒服咁叫左聲,真係好敏感。我竟然會拎左佢既「第一次」,為左獎勵佢,我除佢底褲,開始含佢。雖然呢條係幼,但我含到最入都唔頂喉,唔會咳死,佢應該都會舒服既,而Jason個條,係入多少少就已經頂喉。我依舊由頭開始含起,條俐不停亂奶個頭,再奶埋後面,成條都佈滿我既口水,好滑。我用雙唇前後咁含,期間佢都有發出「嗯~」既聲,令我好有成功感,竟然「征服」到一個bi, 我愈含愈快,希望會含到佢射,咁就係真正「征服」到佢!我見到佢合埋眼,不停發出「嗯~嗯」既聲,我邊含邊掃佢大脾內側,佢個樣好嘆好享受。佢要射了,我用口接住佢既「禮物」,雖然有少少味但我唔介意。我服侍完佢,佢冇回禮,我好厚面皮咁問佢做咩唔搞我呀,佢話唔搞咪唔搞囉,我唔知佢講笑定認真,不過都嬲左先,即刻揭開張被然後背住佢。佢打一打我patpat問:「嬲呀小氣鬼?」我好冷淡咁話冇,佢話咁好囉,我「哼」左佢一聲。之後好靜,正當我扭轉身睇下佢係咪訓左之際,佢半起身錫向我嘴,我又成身軟晒,個心跳得好快。打完車輪之後,佢問:「扮完嬲未呀」我話:「好煩呀你」佢:「煩你又鐘意」我:「咁唔鐘意囉!」,佢:「唔比唔鐘意我」我:「唔鐘意咁點呀」佢:「咁我都唔鐘意你囉」聽到佢咁講,我好開心,繼續再打車輪,口水既交疊令我對佢既感情又加深左。
做assignment好攰
好耐冇聽過呢啲說話
成個post唯一敗北就係有隻厹入左黎
真係?多謝你呀!!咁有冇咩需要改善
收到多謝支持
快啲再出
我都想講好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞