《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
我見Hin既開場白唔係淫野,就accept左佢。
「Hihi」我覆佢。
「Hihi」佢又hihi返我。
「HK?」我問佢。
「係呀!」
「我都係呀」我答佢,其實呢啲對話好無聊..
「真係好,終於遇到香港人」
「你遇過啲咩人?」我問。
「台灣..印藉個啲」
「咁有冇繼續傾落去😂」我問。
「冇呀,我鐘意同香港人傾多啲😂」
「咁你想傾咩呀?🤪」我問。
「了解下你先🤪」
「點了?🤪」我問。
「有冇拍拖?🤪」佢問。
「冇呀,有既話仲點會玩交友app喎」
「有啲人都會架」
「都唔知咩心態😣」
「可能佢地想識多啲朋友/搵個渠道發洩下」佢話。
「真係咁有定力架咩?😂😂」我問。
「唔知佢地呀哈哈!我都冇拍既」
講到呢度,我覺得大家既對話有啲無聊,我又唔知點開話題,所以我冇覆佢。

其實我係咪唔應該再玩交友app, 次次都上床收場,好彩既就純粹前戲,唔好彩既就冇左個處。我玩交友app並唔係想要性,係想識男朋友,但次次都被「性」蒙蔽雙眼。人始終都會以貌取人,我唔靚,點樣係現實生活識異性,我諗如果想approach一個三五識七,啲人第一眼都係睇樣先..所以,我一定唔會係被選中既一個。不如我繼續作賤自己算,依家開心舒服就算,拍拖結婚呢啲長遠既事就隨緣,正所謂船到橋頭自然直,可能遲啲機緣巧合下會識到另一半...
我見Hin既開場白唔係淫野,就accept左佢。
「Hihi」我覆佢。
「Hihi」佢又hihi返我。
「HK?」我問佢。
「係呀!」
「我都係呀」我答佢,其實呢啲對話好無聊..
「真係好,終於遇到香港人」
「你遇過啲咩人?」我問。
「台灣..印藉個啲」
「咁有冇繼續傾落去😂」我問。
「冇呀,我鐘意同香港人傾多啲😂」
「咁你想傾咩呀?🤪」我問。
「了解下你先🤪」
「點了?🤪」我問。
「有冇拍拖?🤪」佢問。
「冇呀,有既話仲點會玩交友app喎」
「有啲人都會架」
「都唔知咩心態😣」
「可能佢地想識多啲朋友/搵個渠道發洩下」佢話。
「真係咁有定力架咩?😂😂」我問。
「唔知佢地呀哈哈!我都冇拍既」
講到呢度,我覺得大家既對話有啲無聊,我又唔知點開話題,所以我冇覆佢。

其實我係咪唔應該再玩交友app, 次次都上床收場,好彩既就純粹前戲,唔好彩既就冇左個處。我玩交友app並唔係想要性,係想識男朋友,但次次都被「性」蒙蔽雙眼。人始終都會以貌取人,我唔靚,點樣係現實生活識異性,我諗如果想approach一個三唔識七,啲人第一眼都係睇樣先..所以,我一定唔會係被選中既一個。不如我繼續作賤自己算,依家開心舒服就算,拍拖結婚呢啲長遠既事就隨緣,正所謂船到橋頭自然直,可能遲啲機緣巧合下會識到另一半...
Sor手殘 三五識七應該係三唔識七
仲有無
文呀
仲有冇啲咩?
咁短...文呢⋯⋯
有同感
睇嚟個故會爛尾
唔會爛尾架我諗緊對唔住各位
你既意見都幾好喎 我會參考下 如果真係暫停出文我會講聲
人物性格要發展 可能寫下真心膠玩交友app
影響主角睇法
或者寫啲以前玩落嘅後果出嚟 比如啲男人嘅條嘅女朋友屌鳩你
大把野寫
你唔係寫緊真實經歷咩
樓主加油❤️
追到live左
真心覺得女仔正視自己性需要
總要附上更大嘅代價
支持
都要諗架半真實半想像
「Hey! 黎唔黎我屋企?」佢第二日問我。
「下?」我嚇親。
「係呀,上黎陪我呀🙈」
「你自己一個?」我問。
「係呀,爸媽去左旅行」佢話。
「過埋夜就仲好🙈」佢再補充。
「下😂😂」我好無奈,冇啦啦做乜叫我過夜,好熟咩..
「唔好啦,好似唔太好🙈」我再講。
「怕咩呀🙈怕有bb?」佢問。
「🙈」我覆。
「放心,會用套啦」
「唔係呢個問題呀,我唔想扑🙈」我話。
「咁你想做咩呀?我純粹想有種甜蜜感覺😳」
「總之就唔扑啦🙈如果你想扑就搵其他人啦」我話。
「我唔搵第二個啦,你比我既感覺好似幾乖🙈唔似其他女仔咁粗魯,佢地會夾雜啲粗口」佢講完,就send左佢張相過黎。相中既背景係文青牆,而相既正中既佢側面,不過blur左少少,只係見到佢既酒粒。我cap低左張相,當係籌碼。
「酒粒好cute🙈」我讚佢。
「你個張呢🤪」佢問。
我send左張遮眼既相比佢。
「唔錯唔錯🤪笑得幾甜呀!」佢話。
「唔係啦..」
「今晚黎好冇?🙈」佢問。
「咁快😂都可以既😂」我既心態純粹係玩下,唔會對佢認真,可能佢只係想搵人傾下計...如果真係破左我,我會擺佢張相上連登然後屈9佢,總之有咁大搞咁大。
「我住屯門架,西鐵站等?」佢問。
「Okok」我覆完就換衫出門口。我未試過咁快就同人出,仲要上人屋企,實好刺激。
我到元朗站就話佢知,佢都準備出門口黎車站接我。

我係F出口等佢,等左一分鐘都冇就見有個男仔行緊過黎。佢第一個比我既感覺係矮,同我差唔多高,同埋我懷疑佢send黎個張相係p過。
「Hi你都幾高架喎」佢講野先。
「係咩哈哈!」我心諗:係你矮姐。
「行呢邊呀」佢指一指條橋。
「好呀」
「你有冇約過啲人出黎呀?」佢問我。
「Um..有,都係食下飯咁」
「我都係,未試過叫人上屋企」佢話。
「咁你又叫我?」我好無奈咁笑住問佢。
「唔知點解覺得你幾特別」
我笑一笑以作回應,之後行多陣就到佢屋企。

上到去,我發覺係一個好典型既家庭,有啲家庭相同便利店換返黎既擺設,我諗啲擺投係佢呀妹既。我地坐左係梳化十秒都冇,佢就叫我坐上佢大脾。我主動攬住佢,我覺得佢比起其他人特別好攬,可能係因為佢有啲肥。我冇主動錫佢塊面,佢兩邊面都有少少暗瘡,一係就錫嘴但我都係等佢主動先。
「做咩攬得咁實呀?對波壓到我呀」佢話。
「你幾好攬呀嘛」我話。
「你都好攬呀!」佢講完就揸左我波一下。
「呀!」突如其來既攻擊令我叫左一聲。
佢揸左一下之後,就繼續兩隻手一齊揸。佢邊揸我邊發出「呀!呀~~」既聲,雖然係隔住衫咁揸,但都幾舒服,因為我著左件窄身衫,件衫好貼住對波。
「不如一路沖涼一路玩」佢笑住咁問我。
「好呀!」

入到廁所,我見到枱面有暗瘡膏暗瘡啫喱同各種茶樹油產品,唔怪得佢要p圖兼blur相啦。我地各自除晒衫褲,一齊行入浴缸。
樓主仲會唔會出文
其實樓主同啊琛幾sweet,希望你地一齊到
繼續睇就知
各位大佬我今晚出
入到浴缸,佢開住花灑淋住我,佢冇講啲甜言蜜語既說話,只係揸幾下波。我見佢咁冇趣,我決定出手。我摸下佢條肉棒,之後跪低,佢即刻塞肉棒入我口,睇黎佢係想比人服侍。我比較鐘意含一條滿怖水既肉棒,既可覆蓋原先既味,濕潤既感覺又可以令我含得更快更暢順。唔知係咪我含得唔合佢意,佢一啲爽既表情都冇...
「你識唔識含呀?」佢問我。
「識呀...」我講完,就focus係龜頭。我不斷奶個頭,邊奶邊搞佢袋,佢都自己chok左幾下。佢叫我起身,之後佢將條肉棒係我下面磨下磨下。
「如果我插入去,會點?」佢問我。
「咁就要睇你怕唔怕係連登見到自己」佢聽到我咁講,佢鳩都縮,啤一啤我。
佢閂左水喉,將我對奶隊入口係咁飲,一隻手搓乳頭。
「呀~~!」我叫。
「好飲好飲!」
「呀~~唔好呀。。!」我叫。
「冇得唔好架!」
佢飲得好high, 愈飲愈大力,搞到我乳頭紅晒。
「我地上床玩啦」佢話。
我地抹一抹個身,就上左佢張床。

我地赤裸裸訓係大家旁邊,其實有啲尷尬,佢好似有啲怕羞,唔點主動做任何野。為左打破尷尬場面,我主動用手揸下條J.
「你應該揸上啲,搓個頭」佢叫我,我諗佢以為我第一次幫人打飛機。我係個龜頭捽下捽下將佢分泌出黎既液體搽滿肉棒,我只係hea hea地打,冇咩心機咁,連點幫佢打都要佢管佢教,搞到我好冇面。不過算,我用返自己方法幫佢。我捉住肉棒含,成個龜頭都比我奶到濕晒,再用嘴唇磨擦龜頭以外既位置,我feel到乾乾地,就用俐奶濕成條。我見佢都冇咩反應,係咪我既技巧生疏晒,定同佢唔夾...
「都係唔好過夜啦sorry」佢冇啦啦講。
「點解既?」我問。
「你好似唔係幾識含」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞