《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
現實已經夠殘忍,睇個故寫實得來,作者可以包包底,唔好比主角太慘/太柒都係一件好事
唔好將個處俾個自己唔愛嘅人
走呀樓主
唔鐘意睇咁樣比人破處,突然覺得女主好on9,竟然同個陌生人玩到咁,一feel到唔對路就應該走,仲同佢玩落去???
得罪講句,女主係咁既途徑咁既互動前提下想搵到長相廝守既人,智力之低真係得啖笑。咁樣柒下柒下比人破左,甚至盲中中大埋肚然後落埋都好附合角色設定。

所以話伯者可以包包底,唔好比佢太hum呵都係一件好事。

不過睇故唔好駁故。尊重作者同角色自主,純吹下水姐。寫乜都會睇落去既。
樓主呀 !!
睇到心痛
今晚出
岩岩先開始睇個估
仲未追到live
曾經都有試過中意同人filrt好想聽到甜言密語
睇個故睇到好心酸
樓主快啲搵到個真心愛你既男朋友啦
多謝你呀快啲追到live啦
「你今日幾點得呀?」第二朝佢問我。
「今日唔得呀😣」
「咁幾時得?」
「我都唔知呀...得既話同你講😂」我咁樣都算係拒絕佢掛..
「交換tg?」佢提議。
「好呀!」
我地由skout轉左做tg咁傾計,都係閒話家常。
「上左床未?」佢夜晚問我。
「上左啦」
「玩?」佢問。
「玩咩?」我心諗有咩玩。
「拍片?」
「你想睇啲咩?」我問。
「大波波🙈」
「點拍?🤔」
「搖波波,捽乳頭😳」
「我未試過拍片🙈唔知拍得好唔好🙈」雖然呢個玩法我未玩過,但應該幾好玩幾爽,好似平時自慰咁。

我將電話較前置鏡頭,擺係床尾張細枱,角度岩岩好可以拍到頸以下位置。禁完開始掣,我就除左件睡衣,慢慢除bra扣,再除一邊bra帶,就send左段片比佢。
「繼續繼續😍大波波出黎啦😍」佢話。
我再拍,除埋另一邊bra帶,慢慢將成個bra除落黎,我兩隻手揸一揸對波,之後用手搖幾下 (我發覺都幾重下),用兩隻食指撥乳頭,「呀~~」我細細聲叫左出黎,我愈捽愈快,兩隻手既食指拇指搓乳頭,愈搓愈凸,我坐近鏡頭,顯得對波更加大,再搓左幾下就send左比佢睇。
「😍😍再搖!再捽!我要飲奶😚試下唔好用手搖,就咁個身擺動」佢話。
我繼續拍片,我跪係度,對手擺係後面,個身不斷擺動,對波係鏡頭前搖晃,腦海浮起「我要飲奶」呢四個字,一諗起「我要飲奶」、「大波波」、「淫娃」呢啲字眼,我就好high, 我行近鏡頭,搓多次乳頭,愈搓愈大粒,但我實在忍唔住了,我一隻手繼續搓,另一隻手擺係下面捽豆豆,腦海播住「大波妹」、「淫妹」、「飲奶奶」,我愈捽愈快,「呀~呀~~嗯~」我發覺自己變得好淫,再出盡全力捽豆豆...「呀!呀~~~」我喘晒氣,真係好爽好舒服,我拍到呢度就send比佢睇。
「好淫呀😍😍我鐘意!再淫啲就好😳」佢話。
「點樣再淫啲?🙈」唔知佢想點呢。
「記唔記得我係你主人?」佢問。
「記得🙈」
「係咪主人叫你做咩就做咩?」佢問。
「睇情況啦🤣」
「咁曳?係咪唔聽主人話!」
「我聽我聽😣」
「主人要你拍片扮狗!」
樓主去完旅行未
去完
去邊玩?
泰國
等緊你篇文 加油
好好睇呀
樓主快d出文
留名
期待你出文
今日出Sorry遲左
我心諗:又要我扮狗?點扮?
「等我教你!跪係度,吠兩聲」佢繼續講。
之後我跪係度,移一移部電話,盡量令鏡頭影唔到樣。我「汪汪!」吠兩聲就send左條片比佢。
「試下吠完叫聲主人,記得淫啲喎」佢睇完條片再話。
我再錄,「汪汪!主人~~鐘唔鐘意呀?」我叫得好嬌俏。
「唔錯,今次試下吠完轉個圈黎睇!」佢再話。
雖然唔知點解我會聽佢講,但我都照做。我「汪汪」左兩聲,就跪住咁轉左個圈比佢睇。
「Patpat好大呀..逼爆成個mon🤤繼續繼續!」佢話。
「今次想睇啲咩呀主人?」我問。
「跪係度揸幾下波黎睇,之後轉個圈,再捽乳頭,要叫出聲!」
我跪係度面向鏡頭,揸左兩三下波,轉左半個圈,patpat對住mon咁擺動左幾下,我揸左一下patpat就面向返鏡頭,開始捽乳頭,「呀~~好舒服呀。。」我邊叫邊行近鏡頭,「滿唔滿意主人~~」我再講。
「幾好幾好!但都未滿足到我,如果真人做多次比我睇就最好!」佢睇完條片再講。
「好呀,我好期待呀,幾時呀?」我問。
「我得再通知你啦」佢話。
「高潮多次比我睇!」佢再話。
其實一晚高潮兩次唔係咁易,好似一晚射兩三次精咁,完左第一次係會好攰,我唔知做唔做到第二次比佢睇,不過我都話:「好呀等等」。
我坐係鏡頭前面,一隻手捽豆豆,另一隻手捽乳頭,「嗯。。呀。。。」我邊叫邊捽,同一個淫娃冇分別。我用手臂夾住對波,嘗試用一隻手捽兩邊乳頭,「呀。。好爽呀!」原來我可以淫到用一隻手既姆指同中指捽晒兩邊乳頭而另一隻手玩豆豆。我愈捽愈快,下面捽到好快好震,我幻想緊用震蛋震下面,好爽。「呀~~!」我就黎唔得..準備要高潮。我腦海再次諗起「大波波」、「淫娃」、「大乳頭」呢啲字眼。「呀!!呀。。呀。。。主人~滿~滿唔滿意呀。。」高潮到,我喘晒氣,成身都好熱。
「叻女,我鐘意!見面既時候要做返比我睇,知唔知道呀淫娃!」佢睇完條片就話。
「知道主人🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️」
「早啲訓啦,今晚都玩左好耐」
「知道知道🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️」
之後我著返衫,去洗手間清潔返就上床訓教。

過左幾日,佢搵我。
「一陣有咩做?」佢問。
「同屋企人食野」我話。
「之後呢?」
「想約我?😏」我問。
「想奶你🤤得唔得閒?」
「得呀🙈今次玩咩?」我問。
「有冇睇格雷?」佢問。
「冇...」
「我屋企乜都有🙈上黎玩🙈啜你大lin頭😳」
「去你屋企?」我問。
「係呀,舒服啲🙈」
「依家?」
「係呀你ok?」
「Okok」覆完我就換衫執野。

正當我準備出門,見到佢send左個訊息黎。
「咪住,我女朋友話上緊黎」見到佢咁講,我打左個突,女朋友?冇啦啦殺出個女朋友係咩料?
「你有女朋友?」我問。
「係🙈由sp轉做女友」佢答。
「咁突然?」
「前幾日先轉做女友既🙈」
「咁你又叫我上黎?」我問。
「佢唔得閒嘛🙈一係下次先or夜啲先?」
「No la」我有啲嬲嬲地,原來我只係後備。
「今晚黎?想啜你lin頭呀😳」
「啜你女友啦」
「佢黎緊啦🙈」佢講完我冇覆。
「如果你黎就可以3p🙈仲多野玩🙈」佢見我冇覆就再講。
我冇覆佢,亦都決定唔會再覆佢。點解佢面皮可以厚到咁,份人可以賤到咁,佢同時傷害緊兩個女仔。衰啲講句,由sp轉做另一半都唔方會長久得去邊,唔知佢條女仲有冇繼續搵人玩緊呢。

我決定要化悲憤為淫盪,我再次click入交友app, 睇下有冇人搵過我。
Chat Request:
Hin, 23 - “Hihi”
Edwin, 23 - “約?”
Fai, 25 - “sp/sl?”
支持
More
我要釣你癮
新毒者留名
唔好呀,出多啲先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞