《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
出多啲!
新讀者留名
點解樓主好似寫緊我咁 一路睇一路有種似曾相識嘅感覺
對唔住呀我呢兩個星期又fyp又考試 考到星期四
應承大家會出密啲
快d岀文啦大波妹
除曬褲先一篇
呢條路 真係會後悔的
玩夠就收手啦 十個有九個玩apps嘅都係狗公 剩低嗰個係咁啱玩夠想收手
快啲到星期四啦等你啲文等得好辛苦啊
我冇聽「天使」既說話,決定要踏上呢條不歸路。

「要判斷啲咩先?😳」我問。
「你話呢大波妹?」
見佢再次讚我,我揭起件衫影左張相比佢睇。
「😍😍戴住bra都咁大,仲唔係大波妹?」
「唔大呀😳」
「好少見到咁大🙈你肥唔肥?」
「肥呀,64kg😢」
「咁都肥?啲重量一定係去晒對波度啦」
「邊係喎😳」再次受到讚賞既我,真係好開心好自豪。
「唔知冇戴bra會唔會再大啲呢🙈」佢問。
「洗唔洗檢查下?😳」
「你話呢?😍」
我除左件衫,將兩條bra帶撥落手臂,影低比佢睇。
「對奶好大呀😍好誘人,好似就跌出黎咁😍」
我想再得到讚賞,就夾左少少波同向前傾,影低比佢睇。
「😍😍對奶跌緊出黎啦!繼續!!」

我覺得佢好似睇緊戲咁,我好享受演呢場戲。我慢慢除個扣,幻想係是但一個男人幫我除緊,再影左張相比佢。

「做咩遮住半邊lin🙈開出黎見我🙈」佢話。
「怕羞🙈🙈」我話。
「快啲啦大波妹🙈」
我唔敢send, 雖然之前都send過冇遮既相,但唔知點解突然有種驚既感覺。
「怕羞呀🙈」我再講多次。
過左陣,佢send左佢條J比我睇,就話:「褲都除埋啦,好想要🙊」
「聽日先😝」我話。
「聽日開房?😏」佢問。我打左個突,咁快開?都未了解...
「聽日先算🙈」我話。

第二日,我地冇傾計,大家冇搵大家,睇黎佢已經放棄左。但夜晚上到床,見到佢搵我。
「未訓?」佢問。
「未呀不過上左床」
「唔著衫訓?」佢問。
「有著呀😂」
「想幫你按摩🙈」
「按邊?😳」我問。
「當然係大波波啦🙈」
「我好敏感架😳」
「咁正🙈想舔你全身,綁住你咁舔😍」
「我會叫得好勁架🙈」
「等你欲仙欲死,比我綁住就走唔甩🙈」
我諗起都刺激,未比人綁過,一定會顯得我更加淫更加放。
「你綁過其他人?」我問。
「好少,但試過一路綁住一路插🙈」

Shit..我好似冇同佢講我係處,更加冇講我未想破處住...我好糾結,應唔應該求其比個處人地,個個都話扑野好爽,破個下係咪好痛?但破完就會好爽好正...

「係咪諗起都正呢」佢見我冇覆就再send多個訊息過黎。
「係🙈不過可唔可以唔插?🙊」
「處?😳」
「係😣😣」
「唔想破?」佢問。
「唔太想住,怕痛」
「痛係因為唔夠濕姐😳我都破過ex, 佢冇嗌痛,只係破個一下有啲啲感覺」
「唔敢住😣」我拒絕。
「都可以照出黎架😝」佢提議。
「唔插得唔得?😢」
「冇問題,我都可以令你好爽🙈」
「好呀🙈」

自從有錢仔個次,我都冇同其他人出了,但同人係床上既時光依然歷歷在目,每次都同唔同既人試其實都幾好,搞下新意思,有新鮮感。
第二朝我睇電話,見佢係我訓左既時候send左訊息黎。

「不如一齊食晚飯之後開房?😳」佢問。
「今晚?」
「你ok?」佢問完,我有啲怯,不過都算啦,豁出去。
「好!幾點?」我話。
「7點旺角等?我放工先黎」
「Okok到時見」

我地都唔知對方係咩樣,大家都好夠薑。我從佢icon睇到佢半邊面,樣唔差,睇落幾高,其他乜都唔知,只係見佢既技巧好似唔錯,又花言巧語,我諗實戰都會令我幾舒服,所以就應承佢。

差唔多7點,我係旺角地鐵等佢,我周圍望下睇下見唔見icon既佢。佢同我講佢拎住公事包,著polo, 企左係E出口既美心附近。我行近美心,望到一個拎住公事包著polo既男人,外貌一啲都唔似24歲,同icon唔太同樣。

呢一刻,我想走。
阿叔黎?
快快快
新讀者由頭追到live
留名
加速
一月出撚到依架都仲未推得爆 樓主 你無心出文就不如摺左佢啦
你唔等得可以唔等 可以棄故 但我就一定唔會棄

我唔想hea寫 想認認真真寫到個故出黎 可能你地覺得我出得慢 每篇又好少 但我真係諗過度過先寫出黎 我依家final year比較忙 考完試仲有n份assignment要交
你可能會話我可以完晒sem先開post 其實係我心急想快啲比大家睇篇故 如果我耽誤左你地啲時間 對唔住
有心繼續睇 支持我既 多謝你地 我會比心機寫落去
係唔係真人真事
你覺得呢
G持!!!!!!!!!!
支持。
推。

覺得講心路歷程好睇
甜的話多多益善,少少無拘
好寫實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞