《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
佢幫我抹身,我又幫佢抹,雖然抹得唔乾但我地都上左床。
「你一個人都訓雙人床?」我問。
「係呀」
「方便你帶啲女上黎呀?」我笑住咁問佢。
「你講到我有好多咁,我帶過一個咋嘛,人妻黎。」
「哦...」
「人妻特別多水」佢補充。
「唔知你多唔多呢!」佢講完就趴左上黎錫我塊面。有經驗果然好好多,我好快就投入左呢個過程。佢邊錫我條頸,邊捽我豆豆。佢捽得好有技巧,時快時慢。
「呀~~呀。。」係我就黎爽到要淫叫時,佢突然停手,好溫柔咁問:「係咪好想要呀?」
「嗯」我笑住答。
「叫得淫啲先!」佢講完,就變返慢慢捽豆豆。
「呀~!!」佢愈捽愈快,令我忍唔住叫。
「咁就已經係淫?」佢講完,就慢慢插隻手指入去。
我有啲痛,就叫佢細力啲。佢伸左三分一隻食指入去,問我痛唔痛,我話少少,佢好似想嘗試伸晒隻手指入去...就專攻我敏感位置,務求令我出水,可以入去入得容易啲。
「呀!痛呀..」我話。
「都未入到半隻手指」
「真係痛呀」唔知係咪因為我太緊張...定唔夠濕呢。

佢摸到我下面唔係幾濕,就開始攻我對波。
「唔記得你對波添!好正呀!」佢兩隻手分別捽我兩邊lin, 不過捽得好慢,搞到我好痕,好想要。「呀~~嗯。。好痕呀~!」我叫。佢聽到我咁講,就加快速度,仲用俐不斷撥粒lin, 一隻手掃另一邊lin, 我feel到自己已經出左好多水了。
正當佢玩粒lin玩到我開始麻目既時候,佢另一隻手摸豆豆。「嘩!濕左咁多既」佢再次伸手指入去,今次伸左三分一隻中指。雖然今次唔太痛,但我唔想佢伸入黎。佢係入面探索左陣就拎返隻手指出黎,不過..再入黎既係一樣更粗既野。見到佢要插入黎個下我嚇親,肉棒係穴口捽下捽下,對於我黎講係冇乜感覺。佢慢慢插入黎,唔知係咪因為我太緊張,所以好痛。
「呀...痛呀!」
「都未去到去」佢講完就慢慢磨入去。
「唔好啦,好痛呀...」我阻止佢。
「入少少試下啦」佢堅持。
「我會好溫柔架,唔洗驚」佢邊講邊繼續磨入黎。
「呀..好痛呀...」我皺晒眉咁講。
「入左少少咋」
「唔好啦..我未準備好,下次先啦」
「好啦好啦」佢見我唔願意,都冇強逼我,就拎返條肉棒出黎自己chok.
痛完就好攰,我攤係床望住佢打飛機。佢見我咁攰,都冇叫我幫佢chok, 只係一隻手fing我一邊波,望住搖下搖下既波打飛機。

我真係好開心,為自己既身材而感到自豪,因為能夠令對方舒舒服服發洩出黎,要咁做先令到男人focus係我度。即使留唔住佢個心,都留到佢個身,我知都係逢場作戲,不過呢一刻開心就足夠。

佢差唔多要射,就行去廁所射左佢出黎,我仲以為佢會射落我個身添。佢返返黎,就訓係我側邊休息,禁下電話。
more?
咁依家點
moreee?
唔好意思各位我打緊 希望聽日出到
「係呢,點解你要玩skout呀?」我決定打破沉默。
「自從上一個人妻,我就冇玩,見得閒冇野做先開黎望望」
「想搵sp?」我問。
「唔係既,但如果咁岩遇到都ok架」佢講完,攬住我條腰。
「咁你有冇搵其他人?」我問。
「冇呀,有你就唔會搵其他人啦!」
「真係?但我唔係想搵sp喎」
「咁你想搵咩?」
「Um..你估下」我唔知同唔同佢講真話好。
「朋友?」
「唔係」
「Um..男朋友?」
「係呀,係咪好傻?」
「都唔係呀,不過要小心啲,唔係個個都係好人」
「你覺得點先係好人?」我問。
「好似我咁囉」佢講完,即刻錫埋黎。
我地濕吻左幾分鐘,身貼身,好溫暖。好耐都冇試過有呢種感覺,其實keep住呢啲關係都幾好呀,雖然冇名分,但起碼有個人係身邊陪伴住,都唔錯呀...
錫錫下,佢又開始錫落去。一錫到條頸我就有啲痕,佢見我縮一縮,知我痕,就不停”吱”我腰,我痕到反抗唔到,比佢踩住上。一”吱”腰,我個身係咁郁,對波亦上下左右搖,佢一直望住對波,最後一邊”吱”腰一邊揸波,仲話:「淫妹對波係咪特別大!」佢咁講,我好怕羞...佢撫摸住我全身,我合埋眼享受緊。
忽然,有啲野再次頂住我下面....
More!一直有追開,好睇
多謝你呀
一直追post 仲諗住幾時會追到幸福結局 點知就live左

真係「一個接一個 也沒有結果~」
頂exactly只係我唔係A0
「你做咩呀?」我開眼,見佢條野隊緊入黎。
「試下,好唔好?」佢好有禮貌咁問。

我猶豫左一陣,應唔應該比佢破?定應該比返男朋友?如果佢呢刻話做我男朋友係咪就比得佢破?唔係唔係,我唔想先性後愛,我渴望既愛情係先愛後性。

「Um..唔好啦,我未ready..」我拒絕。
「好啦」佢係穴邊撩左幾下就拎返出黎。
「我幫返你啦」我講完,佢就轉返身訓低。
我摸都冇摸就放左入口,將口入面既口水塗滿成條肉棒。我前後前後咁含,感覺好似食緊牛奶樂,一樣咁滑,只係溫度唔同。
「你啲技巧都唔錯喎」
「邊係喎」我心諗:我含過幾條,差極有限。
「你含過好多?」佢好似睇穿我既內心。
「唔係呀,得ex咋嘛」我隱瞞。
「係咩?技巧好好喎,仲好過人妻!」
佢又將我同人妻比較,掛住人地咪搵人囉!我「嗯」左一聲就繼續含,已經含到硬了。我用手chok幾下,佢再幫手chok下,隻手仲借意挑逗對波,邊掃lin邊打飛機。「嗯~嗯~」佢邊打邊呻吟。見佢咁爽,我再擺返入口,用最快既速度前後咁含。我諗係時候了,佢又出手,極速咁chok, 再隊埋入我口。一堆精液就咁樣射晒入口,佢摸下我個頭,遞左卷廁紙比我。
「唔洗呀」我耍手。
「你吞左?」佢好驚訝咁問。
「係呀,做咩?」
「冇,估唔到你會吞,我之前個個唔會吞,佢話核突」佢又將我同人妻比較,我「哈哈」左一聲以作回應。

突然,有道強光係窗簾邊射入張床。我望一望,原來間屋係西斜。
「我想睇日落呀」我講完就起身衝出去睇。
「你諗住全裸企係塊落地玻璃前面睇呀?」佢遞左條毛巾比我。
「哈哈係喎!」我接過佢條毛巾。
我係客廳睇,真係好靚,咁岩個天粉紫色,令今日既日落錦上添花。佢係後面攬住我,係我耳邊問:「想唔想日日都睇到呀?」我笑一笑,冇答佢,繼續睇。佢拎左部電話出黎,比我睇佢之前係屋企影既日落,真係好靚。我再望下個時間,原來已經六點幾,係時候返歸食飯。
佢唔比我走,攬住我係咁錫,將我推落梳化,拉開我條毛巾,狂錫對波,又係咁啜lin, 成對波都係佢啲口水。「呀~~呀~嗯~~」我都覺自己叫得好淫,但真係好爽好舒服,我忍唔住「呀~~~」得好大聲,因為佢邊啜lin邊摸豆豆。我覺得自己好釋放,淫到自己都唔敢開眼接受自己。

玩到七點幾,真係要走了。佢幫我著返好衫褲,幫我拎袋,同我一齊落去,送到入閘就道別,仲要摸下我個頭話:「拜拜喇衰妹!」

其實呢個有錢仔都唔錯呀..可惜食過人妻,我唔係唔鐘意另一半有過sp, 只係唔想係食人妻咁衰,不過佢其他方面都好好,最重要既係,有錢。
絲打加油!依家甩左鋪癮未?
當然甩左啦!
叻啊絲打 快啲搵個男朋友 安安心心比個第一次佢
搵緊
聽日出
或者,我配唔上任何既男人。表面睇,我係一個乖乖女,細心體貼,仲要係處女,係香港男人夢寐以求既另一半,但實際上我含過好多條撚,比幾個非情侶關係既男人魚肉過,只係冇扑過既臭雞。我有不斷反思,同自己講唔好再咁樣落去,咪一世都搵唔到男朋友,但始終諗法未必match到現實既行為。的確,我地唔想做既事,到最後都可能會發生左,有時叫自己唔好顧住打機要溫書,結果都係會走左去做其他野,而溫書既事就忘記得一乾二淨,係控制唔到架...魔鬼始終都戰勝天使。

呢幾日有錢仔都有搵我,不過我冇覆佢,諗左好耐應唔應該再出,一出左就上癮,但學校仲有十萬樣野要做..好糾結呀...

其實點解我要咁折墜,要以肉體交換對方既愛錫、關心,旁人一定會話我傻、話我唔潔身自愛、話我再係咁就唔會搵到男朋友,我唔係唔想搵,只係冇合適。講開男朋友,我係skout都有遇到一啲三日唔埋兩日就話鐘意我,但只係閒話家常,傾左少少淫野,就話鐘意我,究竟男人係咪咁輕易就有網戀?
放空左幾日,我都唔太知自己想點,太心急搵男朋友就有反效果,換黎既只得性。

我再次禁入skout八卦,見有錢仔不停搵我,佢話好開心好享受,問幾時再黎。其實我覺得佢技巧好好,令我好爽好舒服,我唔係唔想再黎,只係驚會比佢氹到破處。我同佢講唔出住,佢send左個唔開心emoji比我,我地既對話就結束左。我見有幾個message, 禁入去睇,有幾個人。
Chat Request:
Alex, 20 - “Hello”
Hin, 23 - “Hi👅”
Sam, 20 - “Hi”
Chris, 22 - “Hi~”
Danny, 21 -“嗨大家做個friend呀😄”

我應該覆邊個好?
alex or sam
點解
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞