《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
我睇啊 加油呀
有人睇就好
出多幾篇 幫你推推佢
我都想試下20歲既肉體
我個心跳得勁快,佢軟綿綿既嘴唇溶化左我個心,我係咁錫佢嘴唇,仲伸埋條俐入佢口,兩條俐打晒交。佢冇摸我,冇除我衫,我地只係打車輪。我feel到佢下面硬左,我隔褲摸下佢,佢好似有啲怕羞,我伸手入去摸,感覺有啲奇怪,唔似J…應該咁講,似係未成形既J. 佢唔長唔粗,係短同幼幼地,我冇表現得驚訝,因為我知男人最怕比人話短。我冇含,只係chok佢,而佢就攬住我,慢慢享受。其實chok真係好攰,唔明點解啲人可以打咁耐飛機,隻手好攰,所以我chok chok下就停左。雖然佢冇射,但chok既時候佢有「嗯~」幾聲,聽得出佢幾享受同爽。原來已經十一點幾,我地坐返好,睇住電視播緊2018年最後一次既新聞同天氣報告。我地吹下水食下零食,電視再唔係播住陳芷菁同鄧梓峰主持既除夕倒數節目,而係三位唔識既主持係lkf度倒數,連「10, 9, 8, …, 3, 2, 1!」都字眼都冇,只係影住一堆lkf既人頭。「點解今年冇煙花架,我想睇呀」我同呀琛講。「唔緊要啦,你今年睇住我先啦,下年同你出去倒數睇煙花,好唔好呀」佢安慰我。我即刻話好,即使我知佢應該係氹我,我都好開心。我地係屋企倒數完,就搭地鐵去旺角行下,掃下街。登打士街依然咁旺,不過港女野飲就閂晒門,得返魚蛋燒賣同豪大大。佢買左包香香雞,我話我都想食,佢話:「你仲食?唔驚爆瘡呀?」我:「咁又係,我又肥又爆瘡,好驚冇人要」「冇人要咪我要囉!」佢講完就拖住我隻手,舉起比我睇。我笑笑口咁,覺得自己好幸福,不過又係度諗,佢係咪氹我架咋,會唔會純粹係high左先咁講,乜佢唔係鐘意男仔多啲咩。我地行左陣,佢就送我搭地鐵。呢幾條問題搞到我坐立不安,好想問佢,但又怕影響到依家既關係。返到屋企,我同佢講已經返到,佢叫我快啲沖涼訓教。我決定依家問佢:「你100%hehe?」佢:「You mean bi?」我一時之間唔記得左佢係bi而唔係hehe.我問佢係咪即係50%?」佢答Maybe 60-70% prefer boys. 我有啲失落,「哦...」左聲就算,其實佢根本就鐘意男仔,係咪想玩我。「我唔係唔鐘意你,只係未慣同女仔一齊...」見佢咁講,我應該開心定唔開心?我只係覆左句「明白」就冇再睇電話,因為對於佢咁講,個心有啲唔舒服。但女人總係犯賤,我始終都係忍唔住要睇下佢有冇覆我,見到「😘」同「呢幾日有咩做呀?」呢兩個訊息,睇黎佢想氹返我。咦睇真啲,第二個訊息唔係呀琛send黎,而係Jason. 我問Jason做咩,佢話好耐冇見我,有啲掛住我,叫我去hall搵佢。係我對Jason已經死心既時候,佢又搵返我,想點呀救命,我究竟去唔去好,腦海突然浮現返我錫佢但佢避開既畫面,令到我好hurt...淫底既我都係應承左佢,咪當各取所需,而且佢係鐘意女性,當比個機會佢。
Lm
見Jason個日,我冇刻意打扮,都係T-shirt長褲波鞋,我地照舊Exit B等。我再見到佢,已經冇心動既感覺,唔知係咪潛意識當左佢係sp, 叫自己唔好沉佢船。我地上到去,佢係我耳邊問:「掛唔掛住我...細佬呀」其實我今日已經冇咩感覺,但又費時掃佢興,就擠出笑容話掛住。「咁幫我除褲啦」佢話。我坐左係床,幫佢除褲,條J好軟,我問係咪要整硬佢,佢即刻塞入我口。我不停奶,條俐係個頭打圈,慢慢向外打圈,由個頭奶到去側邊,我邊奶邊話:「好粗呀~」我轉為前後含,佢睇黎好爽,我愈含愈快,模擬插我既畫面,只不過係上面既口而唔係下面既口。唔知點解愈含愈口乾,我轉用手,用個頭既液體整滑晒成條,快速咁前後chok, 佢不斷發出「嗯~嗯」既聲,見佢咁爽,我又轉用返口,又係由個頭開始奶,不停圍圈奶個頭落少少凹入去既位置,條俐亂咁奶,我用雙唇前後咁含後面粗既位置,愈含愈快,我邊用手邊用口咁幫佢打,佢個樣睇落好舒服。「我要射喇~呀~!」佢再一次口爆我,今次我都有吞。我漱完口就訓低係床,因為輪到佢服侍我。佢都訓低左,望住我,慢慢哄埋黎,向住我個嘴進發,我避開,將塊面扭塊另一邊,轉注目標問:「唔想飲奶咩?」始終奶係吸引過嘴,佢揭開我件衫,隔住bra咁玩對波,即使我對佢成個人冇感覺,只要有人玩我對波我都好享受。「死淫妹,做咩對波咁大呀!」佢邊講邊隔bra搵lin, 「呀~!!」我舒服到叫左一聲,佢繼續揸我波。「好軟熟呀!隔住bra都淫叫,唔隔既話唔知會點呢?」佢講完就除bra, 又捽lin又揸波,「呀~呀~!繼。。續呀,好舒服,好正呀。。。飲。。飲奶呀~!」實在太爽,我已經唔理呢個係咪我鐘意既人,只要舒服就可以。佢係咁啜,啜完就用俐奶,而另一邊就用手指捽,「好淫呀你!!」佢愈讚我我愈興奮,我兩粒lin比佢搞到好硬,我再挑逗佢:「大力啲呀~好正呀,我鐘意你飲奶呀。。飲多啲。。呀!」話口未完,佢啜得比之前大力,好似想整甩粒lin咁,佢飲完一邊到另一邊,一隻手捽另一粒lin, 另一隻手開始除我褲。「等我搵下你粒豆豆係邊先!」嘩,三重攻擊,令到我冇力反抗,成身都軟晒。佢邊捽下面,邊啜lin頭,「嘩咁濕既你!唔得,我要罰你!」佢講完就奶我閪,真係超爽,成張床單都比我搞到濕晒。「Jason你係唔係度呀?」一把女聲同拍門聲係門外傳入黎。我睜大眼望住Jason, 佢叫我唔好出聲。隔左一陣,我聽到佢電話係咁震,佢個樣有啲古怪,我問佢洗唔洗聽左先,佢話唔洗。我地比呢段小插曲影響左,冇乜心情繼續落去,佢揸多幾下就幫我著返衫,坐低傾左陣計。我問佢食唔食晚飯,佢話下次先因為有野做。傾到冇野好講,我話走,佢話:「我唔送到去地鐵喇,淨係送你落去啦」落到去,我揮揮手就走左,頭也不回。行去地鐵途中,電話震左下,「對唔住」見到呢個訊息,我隻眼睇野開始矇矇地,眼淚亦都開始一滴一滴咁流落黎。點解我會喊,明明對呢個人都冇感覺,我開始回想返之前,佢叫我唔好拖佢、咩利用我、見到疑似係同學就甩開我隻手、避開我錫佢等等既事,究竟點解,點解佢要咁做。我不停睇返同佢之前既訊息,眼淚就係咁流落黎。呢個時候,收到呀琛既訊息:仲有冇唔開心呀,聽日陪我返學搞啲野好冇?好彩有呀琛既「安慰」,我笑返,眼淚都冇再流出黎。
Lm

幾時再有 好想快啲睇
好快啦 不過個po成日沉低
Come on
係咪可以飲奶
我都渴望認識樓豬
我都想
想點認識
想認識我多啲就繼續睇文啦
之後再話你知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞