《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
想同樓主傾下偈 唔知樓主有冇興趣lol
想點
「嘩!」我嚇左一跳。
「點呀?有冇玩過?」佢眼神好猥瑣。
「冇呀...」我扮鎮定,其實內心好忐忑,雖然好怕佢會影我相之後放上網公審我,話我係雞係淫娃,但係我又好想試下比人蒙住咁玩,我諗我係m底,實會好正好爽,霎時變到好淫。
個眼罩好普通,似係睡眠眼罩,唔需要用手都除到出黎,只要頭同腳互相摩擦就可以輕易將眼罩除出黎;手扣並唔係警察個種,而係黑色,有個魔術貼,好似咁:

而腳扣就類似咁:

佢將眼罩戴係我對眼度,用手扣腳扣綁好我對手同腳,講左句:「正呀!」
佢趴係我身上,條俐奶左我塊面幾下,再輕吻我。突然佢變到好瘋狂,佢舉起我對手,禁實令我郁唔到,然後好大力錫落黎。佢濕吻技巧好好,「嗯~嗯~~」我都忍唔住叫左幾聲,仲feel到下面已經濕濕地。

佢慢慢向下輕吻,去到對奶,佢話:「同你玩樣野,我奶到lin頭你就話我知,睇你feel唔feel到!」
佢係乳暈旁邊不停奶,問我:「奶到未?」
「未..未呀..呀~~!」我又忍唔住叫左出聲。
「想唔想我奶入啲!」佢問。
「想..想呀~!」我話。
「你講『我係淫娃』,我就考慮下」佢話。
「我..係淫娃」我好怕羞咁講。
「講得大聲啲!淫啲!」
「我~呀~~係淫娃~嗯~!」佢係我講緊既時候好用力咁搣左我粒豆豆一下。
「再講『我係大波淫娃』!」
「我係~嗯~~大波淫娃~呀~!」
我講完,佢條俐係乳暈徘徊,一隻手繼續禁住我對手,另一隻手搓我粒lin, 好似扭螺絲咁不斷轉,「呀~好舒服呀~~」我叫。
「淫娃!再叫大聲啲!!」
「呀~~!!好舒服呀~!!好正呀!繼續呀~~」我叫得更加大聲更加淫。

佢開始啜我粒lin, 另一隻手繼續搓lin, 佢間唔中仲用俐撩粒lin幾下,好似bb飲奶。
「呀~!飲多啲~嗯~~」我忍唔住講左句。
佢無視我,慢慢向下奶,奶到去妹妹,佢摸左下,話:「咁淫既你,好濕呀!好多水!等我懲罰下你!」
好睇 幫手推 美中不足係不停有狗公入黎想做埋男主角
愛情 咁樣開始 難有好結果
我都做過仆街
真係只係有興趣識樓主 所以想睇下你會唔會有興趣識多個朋友 如果唔介意 就可以留tg 吹下水
想鬧我
睇左第一頁一黎就搞野 定係有前篇?
文呀!!live咗。。
冇前篇 一黎就搞野
應該綁住你手腳個陣 格硬插左入去
🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
冇咁得閒專登開個ac 鬧你😂😂😂
真係想認識下你😂 屌 咁講搞到我好似狗公咁
做咩愈黎愈多負評
我睇到一半 無乜心機追 好似每一段情節都大同小異,玩交友app > 識男仔互摷 > 新鮮感減退 > 重黎

其實係咪樓主眼角太高,定真係搵唔到對象
其實都係 你地想要啲咩大突破?
出多d文 等得好辛苦
我覺得你出你想出既文
表達你想表達既野
記低你想記低既野就可以
唔使刻意為左迎合讀者而改變
支持你, 加油
同意。

就係鐘意睇樓主不滿現狀但又不停踩返落同一個tum果種loop. 好真實。
多謝你地怕你地覺得悶
Btw盡量今日出去緊旅行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞