《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
因為的講唔正既廣東話
譚仔呀姐話
加速pls
屌...假相仆街仔
假相假高度
唔通樓主比左隻豬呢個男仔
文呢
請等等 好快會再見到我
Lm
Sorry拖左一星期
依家走會唔會好衰仔..算啦唔理。
「睇戲先?」佢問。
「好呀」我望一望部電視,見佢已經禁左去揀戲睇既畫面。
「想睇邊一套?」佢講廣東話啲音節真係..唉我會盡力聽。
「冇所謂啦」我全程都望住電視,冇扭過去望佢。
「咁呢一套啦」佢邊講邊禁搖控,見佢揀左《比悲傷更悲傷的故事》,咦我好似睇過呢套戲,但..係邊度睇過?

我同佢平排坐,我唔想同佢講野,一講就要被逼聽啲大陸口音,又要扮聽得明,所以都係專心睇戲算。我睇到好眼訓,係我就訓著之際,佢搭左隻手係我膊頭,我即刻醒左。套野好似都接近尾聲,佢同我討論左一陣,我有部份聽唔清楚佢問咩,但又廢事問幾次,免得佢以為佢歧視佢。突然佢隻手擺落去腰既位置,向上揸一揸,話:「巧軟”shuk”巧大啊」
「唔係呀哈哈」我話。
「不如入房巧唔巧?」佢問。
「Um..好」我好猶豫,入左去就唔係咁易出返黎,好唔好呢個時候話有事做要走?
我見佢開定門等我,唉算啦算啦,反正都上到黎,又未試過大陸仔手勢,話唔定有驚喜。
我上到床,即刻捐入被竇,希望冇咁快開始。佢同我傾左陣計,我聽得好辛苦,要估佢講咩。
我忍唔住問佢:「你係學校同啲同學講廣東話定普通話架?」
「廣東話啊」佢答。
「點解唔講普通話呀?」我咁問,因為我想佢同我講普通話多過廣東話,即使我普通話好差,我都頂唔順佢啲唔鹹唔淡既廣東話。
「因為係香港嘛」佢話。
「哦...」我好無奈。
「不如除衣服」佢話。
「好..」話口未完,佢幫我除左衫褲,掉埋一邊,隔住bra搓我對波。
「巧大啊!」佢話。
「巧舒服啊!」佢再話。
我對住佢笑一笑,依家終於睇清楚佢個樣,其實都唔係真係咁差既..純粹一個典型大陸仔既樣。
「除埋佢啦」佢邊講邊伸隻手去我後面除bra扣。
「嘩!巧美啊!你乳暈巧大啊!」佢一路讚一路搓。
佢搓完,就哄埋去對波,啜乳頭。「巧正啊!」佢雙唇夾住乳頭,用俐上下左右撥乳頭,令我忍唔住「呀~呀!」淫叫左兩聲。
「不如做禾sp」佢話。
「點解?」
「覺得你巧巧,份人直接,傾計又唔錯啊」佢話。
「係咩?唔做sp啦」我心諗:你梗係覺得傾計唔錯啦,得你一個係度講,我都聽唔明都冇答嘴,我只係附和你,笑幾聲咋嘛。
佢除左件衫,話好熱,之後繼續玩乳頭。佢一邊啜乳頭,另一邊用食指姆指夾攻乳頭又搓又捽。佢下半身壓左落黎,我feel到佢肉棒已經硬左,我有啲興奮,再「呀~嗯~~嗯!」多幾聲,佢同我講:「你巧淫啊,巧喜歡你啊!」
「不如今日插啦」佢話。
「唔好啦..我未準備好呀」
「唔會痛,巧爽巧舒服架!禾有經驗嘛」佢話。
「前戲先啦..下次先再算啦」我再推佢。
「巧吧巧吧」佢死死地氣咁講,之後自己除左條褲落黎,仲除埋我條底褲..
死啦,佢係咪聽唔明廣東話呀!!
樓主打到好似同譚仔呀姐做愛咁
譚仔呀哥
留名
失身比譚仔阿哥
幾好笑呀
呢一種嘅好笑係咪好事?
好多個巧
巧多個巧
好期待繼續
樓主,友文未
今晚有冇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞