《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
係打緊先岩
最緊要你有交帶
比人話完仲唔知驚咩
邊個係咁負皮
今晚有文?
應該..有既
就黎等到絕食
其實呀Ben都幾好,怕羞既男仔係幾吸引既,我係咪應該要進取啲呢?定睇定啲先?夜晚我開返skout睇下佢在唔在線,見到綠色點,我就搵佢。
「多謝你呀,我好開心」我主動講。
「我都係呀嘻嘻🙈」之後佢又再send條j比我睇。其實我睇到有啲悶,咪又係啡色一條野,我見到又唔會興奮既。
「好長🙈」不過我都順佢意,氹下佢開心。
「🙈🙈」佢講完又再send多張比我。
「好粗😍」
「你呢?🙈」
我係廁所除左件衫,淨係影個bra比佢睇。
「好大呀🙈好想再飲🙈」
「邊係喎😳」其實我都認自己係幾大既哈哈。
「有冇得繼續睇?🙈」
我撥左條bra帶落黎影比佢睇。
「大🙈」佢講完就send左打飛機既手勢比我睇。
「射未?🙈」我再send多張夾波既相比佢。
佢send左啲精比我睇。
「好yeah😍」我好開心,有人再次為我而射。不過呢個人係朋友?網友?係咩關係?

第二日,佢冇搵我,我都冇搵佢。睇黎,佢都只係逢場作戲。夜晚,佢又send相比我,今次唔係j, 係佢條褲。
「做咩?😳」我問。
「凸起左😳」
「咁你想點?🙈」
「幫我🙈」
我諗起佢上次令我咁舒服,就諗住一陣派啲福利比佢。
「你想要咩?😳😳」
「要波波🙈」
「好🙈」之後我就send左張遮lin既波圖比佢。
「唔洗遮啦🙈我見到😳」
「見到啲咩?」
「乳暈😍😍」
「引你😳」我send左張遮一半lin既波圖比佢。
「好大🙈幾時再黎過?🙈」
「唔知呢」
「我要再睇!🙈」見佢咁講,我再send比佢睇,今次冇遮任何野。
「我捽緊lin😳😳」我話。
「粒lin有冇硬到?🙈」
「唔知喎,洗唔洗檢查一下?😳」
「要!」佢講完,我就近鏡影左粒lin比佢睇。
「硬晒啦,又凸🙈」佢話。
「係咩?😝」
之後佢send條肉棒比我睇。
「又長又粗😍」我讚佢。
「望住你對波打,好正🙈」
「係?😳咁洗唔洗再要?」我問。
「好!」之後我又send對波比佢,今次係夾住對波咁影。
「好正呀!好大,好好飲🙈」
「射比我睇😝😝」
過左陣,佢send左滿佈精液既肉棒我睇。我覺得好有成功感,即使我得唔到一個男人,我都可以得到佢為左我而射既精液,呢份既自豪感唔係人人都明白,唔係人人都嘗試擁有過。
「聽日見?🙈」佢問我。
「好呀😳」

第二朝訓醒收唔到佢既「早晨」或者「做緊咩」既訊息,唔通我地只係just for fun?
「一陣幾點邊度等呀?」我問。
「兩點照舊太子C出口ok?」
「Okok!」
我地見面後,雖然唔尷尬但冇講野,一齊行去北京酒店。今次佢都係同櫃枱講兩個鐘,放低三張廿蚊一張十蚊,個個人就示意我地入最尾間房,同上次一樣。入到房,我放低袋,除鞋除襪,訓上床。
「今日唔扑得唔得?」我問。
「嗯!」佢笑一笑,完全冇失望既語氣。
唔扑得唔得😅

唔得😋
幾時有文啊!
乜你地冇發現Jason同呀琛都冇扑咩?
有呀

淨係口爆

點解唔扑呢
今晚應該有文未打晒
好彩,佢冇問我點解唔扑得,如果佢知,我驚佢會氹我扑,夾硬黎。

我地攤係床,佢同樣冇進一步行動,唔緊要,我等。我諗過左大約幾分鐘,我真係等唔切,我要行動先。我將隻手放係佢肉棒上,隔住褲摸都feel到硬左,我問:「硬左喇?」佢笑住咁答:「嗯!」我隔住條褲揸幾下,佢冇咩面部表情既反應,但就除左條褲,將我隻手擺入底褲。我摸到個頭有液體流出,我用啲液體整滑成條,係咁chok, 令佢舒舒服服,咁我一陣應該都會有相同既對待既。我chok到有啲攰,佢都係冇行動,不過我都會繼續服侍佢,轉一轉姿勢先。我起身幫佢含,係底褲拎肉棒出黎,發現佢條底褲好濕同有啲啲味,唔理喇照含啦。我含到”索索”聲,條俐不停係龜頭打圈,佢發出一陣陣既呻吟聲。我邊奶龜頭,邊用手chok肉棒,佢呢個嘆樣令我好有成功感。我決定要係唔需要佢幫忙chok既情況之下都射到,我要靠自己都能夠令佢射!不過我要一啲野輔助。
我邊係龜頭打圈奶,邊伸手入衫掃佢lin, 唔知男仔對lin敏唔敏感呢。呢一刻,好似男女角色調轉左咁。見佢冇咩特別反應,我出盡全力去含肉棒,成條亂咁奶,再用手chok下。佢合埋眼享受,睇得出係舒服既。我個口feel到啲精要出黎,佢始終都出手相助,好快速咁chok左幾下,就射晒入我口。嘩!有好多,我成個口都係,差啲係個口漏出黎。我行左去吐,返出黎見佢攤係床唔郁,我心諗:依家好似變左我係男方咁。

我返返上床,佢隔衫隔bra咁揸我兩邊波,都算佢識做啦。我個心跳得好快,忍唔住講左句:「不如唔好隔住咁揸...」話口未完,佢揭起左我件衫,除左bra扣,一邊啜lin一邊用手掃。「呀~好~~好舒服呀!繼續呀!」我叫得好淫。佢啜到我粒lin凸起晒,就轉啜另一邊,而隻手除我條褲,慢慢伸手入去摸豆豆。其實我對lin已經好敏感,再加埋豆豆,真係令我成身都軟晒,毫無反抗之力。死啦,佢會唔會趁我反抗唔到就插我...佢起左身,我以為佢真係要插入黎,原來佢係要奶我妹妹。「呀~~~」真係好爽,佢愈奶愈快,奶到我都feel到好多淫水流緊出黎。我感覺到兩邊lin都好涼,因為啲口水跡乾左。呢個時候,佢再啜返粒lin, 由涼涼地即刻變得暖笠笠,好舒服。佢啜啜下停左,訓返低,我問佢做咩,佢話有啲攰。我望一望電話睇幾點,原來仲有半個鐘就夠鐘。
呢半個鐘,我想送最後既禮物比佢。
我想把握呢半個鐘含到佢射。
我再次起身與龜頭碰面,佢冇對於我再含既行為而感到驚訝,只係好似死屍咁攤係床等我服侍。我聞到有啲臭...係我陣口水味同精液既混合氣味,我皺一皺眉,唔係幾想含,究竟點解我要咁自虐,明明唔鐘意含都要去做,自豪感真係咁重要?佢見我淨係用手輕輕chok, 佢捉住我整手快速咁chok, 佢個樣好嘆。我閉氣含住肉棒,條俐再次係個頭打圈,再沿住條根慢慢奶落去。「嗯~嗯~係呢個位」聽到佢咁講,我係根既位置來回咁奶。佢忍唔住要出手埋尾,我邊奶個頭,佢邊愈chok愈快。佢成條擺入我口,射出少量精,今次我冇吐。
「你吞左?」佢問。
「係呀」我話。
呢個時候房既電話響起,佢聽左。而我洗一洗塊面,著返好衫褲鞋襪,就同佢一齊離開。佢照舊送到我去地鐵,我講聲拜拜就走左,頭也不回。

返屋企途中,我回想返同呀Ben既事。其實佢都唔係好好,乜都要我服侍晒。如果真係一齊,我會唔會好似湊仔咁樣?文字上既佢就好熱情好主動,但真人就被動怕羞,佢係咪鍵盤戰士黎?我唔搵佢,佢係咪就唔會搵我?佢係咪已經認定左我係”sp”?唔會有進一步既發展?我發覺愈心急就愈搵唔到男朋友,反而係會搵左”sp”..呢啲唔係我想要既野,但有時開左個頭就好難返轉頭,有第一次就會有第二三四次...
Jason, 呀琛, 呀Ben都好好,係我間接拒絕扑野既情況之下,佢地都冇夾硬黎。點解?因為我係處女,我想個處比男朋友,而唔係比一個素未謀面既人。
feel到樓主個衰妹
每次完左都好寂寞
樓主好矛盾
咁最後破咗未
繼續睇咪知囉
唔知呢
做咩要負皮呀
出快啲
大概幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞