《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
咁都好d
我要甜
下篇就有甜
「hi🤣我新down架」我禁左tick,開始打開話題。
「我都係呀,唔知會遇到啲咩人呢」
「我遇到第一個就係你🤣」
「哈哈!點解你會玩交友app呀?」
「Um..我諗住睇下會唔會識到另一半哈哈」我講出事實。
「你係返學既?」
「係呀,今日放12:30🤣」
「我放1點😂」
我地都只係傾下返學既事,影下平時食咩。

幾日後既夜晚佢冇啦啦話:「好想要🙊」
「要咩?」我問。
「你知既🙊」
「聽日先啦😂」
之後我就收到張相,係一條好長好粗既j, 我忍唔住send左句「嘩!好長呀🙈」
「我等唔到聽日,想依家就要😳」佢話。
「😳😳」我唔知覆咩就send emoji, 但佢就冇覆我。
「你去左邊呀?」見佢冇覆我就send多句。
佢send左相黎,係一pat精係個身度,我即刻send左「🙈🙈🙈」比佢。

「係呢你讀咩架?見你icon咁strong,讀sports呀?」我第二日問佢。
「係🙈好多仔都大隻,我算好大隻架喇🙈」
「實溝死女啦咁有型😳」
「冇囉🙈我學校讀sports啲女都好man, 好似女強人咁」
「咁可惜?😢」
「係..依家又要同一班大隻佬同女強人食lunch, 每經過我地既人都會望下我地..」
「下?點解呀」我唔明。
「可能因為我地係一字排開咁行,啲人望過黎就好似一幅牆咁😂😂😂」
「哈哈!有時我係街都會見到呢啲人,好有型😳」
「你鐘意肌肉型?🙈」
「係呀因為好型!」
「咁你咪好鐘意我?😏」
佢咁樣算唔算flirt緊我..我覆左句「唔知呢😏」就講左其他野。

夜晚上到床,佢又send佢條撚比我睇,仲話:「你呢?🙈🙈🙈」
「我啲咩?🙈」我問。
「扮唔知?🙈」佢問。
我send左上半身既圖比佢,「做咩著住衫呀!」佢話。
「咁你想睇咩呀😳」我問。
「除左件衫佢😳」我見到佢咁講就即刻淫起上黎,除剩個bra, 影左張相比佢睇。
「好大呀😳😳」佢愈咁講我愈淫,我烏前少少再影。
「對奶跌晒出黎😳點解可以咁大🙈」佢講完,我就將兩條bra帶除落黎,再影多張比佢,話:「仲想唔想睇😳」
「想呀😍除晒佢😳」之後我就除左bra, 不過就遮住兩粒lin咁影左張比佢睇。
「好大🙈放開隻手🙈」
「有冇獎勵先!」我問。
「你想要啲咩🙈」
「你話呢😳」我地咁樣挑逗一番之後,佢又影左佢副body比我睇,肚上有pat精,我send左「🙈🙈」比佢就訓左了。
Exactly係呢個feel就係想表達呢樣野
幾時出
聽日打緊!
對唔住各位好快有!
「早晨!」第二朝收到佢既訊息。
「早呀」我覆。
「琴晚好開心呀🙈」
「哈哈係呀」其實我唔係特別開心,純粹附和下。
「你放幾點呀?」
「都係放12:30呀」
「今日返full day😪好攰」
「哈哈比心機呀,專心上堂!」我鼓勵佢。

其實傾完甜野我就好怕自己沉船,我分唔清段關係,對方不斷用「😳」「🙈」,令我個心唔知點咁,如果用埋「😘」「😚」,我就更不知所措。明知自己有機會沉,我都唔肯返轉頭,因為咁樣先有異性同我日日傾計,會有少少戀愛既感覺。但另一方面,我又唔想一段關係先建立於性,之後先係愛,如果真係拍拖,唔係應該調返轉咩?

「你叫咩名?」佢問。
「我叫Cherry😂」
「🍒?」
「係呀🙈」我怕怕羞羞咁既意思,因為唔知佢呢個emoji係咪有其他意思..
「叫Cherry通常都係靚女🙈」
「我係例外😂」
「🍒😋」見佢咁打,我唔知咩反應好,諗住落堂先覆佢。
「Cherry好食🍒」佢再send, 究竟係咪我諗多左呢。
「你成日食?」
「間唔中啦,飽滿個啲好味啲😋」
「係呀哈哈!」我又唔知覆佢咩好了。

究竟呢個人會唔會係我男朋友呢,佢得我一個網友?定係咁多個網友度篩選緊?

「上左床未🙈」當晚,佢再次挑逗我。
「Yes🙈」
「我想睇😳」
「睇咩呀😳」
「明知故問!」
「唔知你想睇咩喎😝」我唔想做主動send相比人個個,好似好冇矜持咁(其實一早就冇?)。
「好軟呀,幫我整硬佢🙈」佢send左佢條肉棒比我睇。
「好長呀😝」其實我對j冇咩太大反應,但我都會服務人既。我係被竇入面除左件衫,就已經赤裸上身,打側訓住咁影左張遮lin波圖比佢。
「好大🙈」
「邊係喎,我打側咁影會壓住對波,睇落以為好大咋嘛🙈」
「乜你咁謙虛架🙈大就大啦🤤」我一比人讚就會變到好放,我開始捽lin..
「我捽緊😳」我同佢講。
「捽豆豆呀?」
「唔係喎🙈」
「Lin lin?」
「係呀😳」
「粒lin硬未呀」
「硬呀,同埋好凸😳比你檢查下」講完我就send左對波比佢睇。
「好大粒lin呀😍唔知有冇奶呢🤤」佢話。
「唔知呀,你試下咪知囉😳😳」我捽到好爽,講啲野愈黎愈放。
「你好淫🙈不過我鐘意😚」佢講完,我send多張相比佢。
「好大呀😍想飲奶🤤🤤」
比佢讚完,我感覺超良好。放低電話,用埋另一隻手捽豆豆,個腦loop住「你好大波」「飲奶奶」呢啲令我興奮既字句。我feel到要黎喇,我捽得好快..輕輕「呀~」左幾聲,持續十秒左右,真係好爽,不過就好攰了。
之後我拎起電話,見佢send左條肉棒相比我,仲話:「見到你對波就硬晒🙈」
「射比我🙈」我唔介意人地對住我對波打飛機,可能有啲人覺得係侮辱,但我反而覺得係自豪。
「我要多啲奶奶!」
「夠唔夠呀😳」我send左單邊奶比佢睇。
「唔夠架,不過今日就放過你啦」
過左陣,佢send左條肉棒比我睇,滿佈精液。呢一刻我好開心,其實我係一個好自卑既女仔,我唔係靚,但竟然會有人為左我而射,唔係侮辱係自豪。
「好想真人飲奶呀🙈」佢講。
「好呀😳😳」我講完就訓了。
新讀者留名
滿唔滿意?
好正
睇到牙琛嗰度
留名支持
多謝
點解比負皮呀
LM
新讀者留名
樓主係咪比人屌緊

屌到冇文出
因為你出得慢
文呢
「早晨🙈」第二朝我主動講。
「早晨呀🙈你今日放學有冇野做?」
「冇呀」
「想飲奶😳」
「幾時?😂」我問。唔知佢係咪想約我今日見面呢..
「無時無刻都想架!」
「哈哈🙈」
「你想唔想?」
「想呀😳」我心入面既魔鬼出現了。
「不如就今日🙈🙈」
「你咁心急既😝」其實我都十五十六咁,好似好濫,係人叫都出..
「今日放學?」
「Um..好呀,我放12:30」始終都戰勝唔到魔鬼。
「我放1點,去邊好?」
「我唔知邊度有喎...」講真,我真係唔知。
「不如1:30太子等」佢提議。
「好呀到時見」我有啲緊張。

落左堂,我同同學講聲走先,啲同學問我去邊,我話約左人,之後就急急腳走。我開始,如果佢好柒咁點算,會唔會係毒撚,三尖八角既話我應唔應該扮有事走先。我發覺自己都幾大膽,竟然可以約一個素未謀面既人開房,到時想走都冇得走,比人影裸照點算,比佢擺上連登咁點算....

「你到邊?」1:15pm左右收到佢既訊息。
「我下站到太子」
「C出口等啦,我下兩個站到😂」

我個心開始跳得好快,唔知佢係一個點既人。我好驚,唔知會唔會比佢呃。我企係C出口,望向出閘個邊,睇下有冇一個幾大隻既男仔行過黎。我同佢講我著GAP t-shirt, 佢話佢著Nike, 我望望下,見到有個唔係著住Nike既人朝住我個方向行過黎,「Hi」左一聲,問:「係咪交收?」我話唔係,之後佢行開左。我再望望附近,見到有個人係度笑,佢著Nike衫,同我講:「你比人聊呀?」我話:「行啦」
冇人催以為冇人睇
快!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞