《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
各位大佬 今日出
第二日晏晝,見到佢搵我。
「Good morning」佢話。
「依家都唔早啦」
「我呢邊依家先朝早🌝」
「原來我地差六個鐘😂」我岩岩google完先知。
「Time to go school」
「Haha ok!! Find me when you free😂」
「I always free ga😂」
「比心機上堂啦!落堂搵我」

我打完就冇睇電話,繼續做assignment. 其實佢係咪呀琛呢..又係去左exchange, 又係同年,又係咁打英文...

「Miss me?」我一兩個鐘後再睇電話,見佢send左個訊息黎,仲口花花添。
「Ok la😂」
「係呢你幾高架?」我繼續講,希望得知佢身份。
「180」頂呀琛又真係180..
「好高喎!」我讚佢。
「Ok la😂How tall are you?」
「166😂」我答。
「You are tall also🌝」
「其實去exchange好咩?捨得咩?」我問佢。
「Half year is ok la」
「你捨得個女仔?」我開始入正題。
「I met that girl after I had applied the exchange programme」
「一個exchange就拆散左你地😟」
「Actually we are not couple😂」
「但都好可惜呀...咁佢有冇送你機?」
「冇,我地最後有少少不歡而散,我令佢有啲唔開心..」
「下🤔冇事嘛你地?」我問。
「Let it go la😂」

我覺得佢好似迴避緊同個女仔既事。

「咁你係意大利有冇識到女呀?😏」我再問。
「Haha actually I am not heterosexual😂😂」
「下?咁你又話對個女仔有意?🤔」我feel到就黎會得到我想要既答案。
「Not heterosexual ≠ homosexual😂」
「咁係。。?😂😂😂」
「Bisexual lor」

BINGO! 佢真係呀琛!我冇話佢知我係邊個,係有少少反應唔切既情況底下我覆左「😂😂😂」就放低左電話。

其實我都有啲掛住佢,可惜我地最後搞到奇奇怪怪咁,好似已經認定左變回陌生人。

到夜晚我睇電話,唔見佢有再搵我既痕跡,我主動問佢做緊咩,佢冇覆我。隔一個鐘再睇,都係冇覆。算了,應該係時差問題,可能佢上緊堂唔得閒。

第二日起身,我望一望電話,都係冇佢既訊息,我以為有bug所以先冇彈訊息出黎。我禁入skout, 一個訊息都冇..咪住,唔單止冇佢既訊息,連佢個名都冇埋....
反而,我發現左另一樣野。
more
係咪好刺激
估下係咩事
唔好意思要停故一星期 今個星期要趕fyp
加油樓主,支持你
Lm
新讀者留名呀 睇到都幾有feel,會諗起以前一啲同人曖味既事。
同樓主經歷既並唔係一模一樣,但自己以前都好鐘意曖味既感覺,亦都好易對人有feel,頭幾次可能都會信下一啲甜言蜜語,慢慢聽得多同撞過幾次板之後都唔再信呢啲甜言蜜語同所謂承諾。

曖昧讓人受盡委屈,樓主 唔知道你係真人真事定亂吹啦,唔知你既感情事有冇改變咗你一啲諗法等等,但真係再容易投入一段感情都好,你都要適可而止,睇路呀,如果唔係最傷既都只係你自己。

老土啲講句啦,你唔愛錫自己邊有人愛錫你呢 同為女仔,雖然唔係你邊個同埋其實都冇呢個資格講呢啲野,你當我廢嗡就算啦,假如你所講既係真人真事,唔好亂同陌生人含呀摷呀嗰啲喇雖然有性需要係正常,不過正正經經揾個男朋友咪仲好(唔好問我點正正經經揾但認真覺得如果對方聊你講18+野你應該要拒絕真係同你有同一個想法既男仔係會尊重你)

唔覺意講咗咁多廢話 期待樓主之後既故事 同埋好想知你個處比咗邊個 (我估比咗有錢仔 最後你會比佢氹到) 睇到好肉緊呀 趕完fyp快啲出文呀唔該
多謝
明白明白努力搵男朋友中!多謝你繼續睇就知個處去左邊
追到live.
作者加油。
加油呀樓主!Fyp大家一齊加油
Btw覺得你寫得好有趣會keep住追
LM
竟然會係有趣
對我來講係好新穎嘅戀愛觀同經歷,可能因為自己同身邊女仔fd都冇乜戀愛經驗
哈哈多謝你
推。
聽日考試但一頁都未睇過
你都無出過文
再推。樓主加油。咪棄故呀。
當然唔會棄故啦!我驚你哋會棄故
Btw今日會出到
我冇收到呀琛既訊息,連佢個名都冇埋,仲比我發現到其他野。我見到有另一個人搵我,名就普普通通,叫Jeff, 但icon係熟悉既側面...係Jason. 今次太好,可以比我玩返佢轉頭。
「Hi」我應佢。
「Hello, 你隔咁耐先覆既🙈」
「忙嘛,呢排考試,仲未完...」我諗返起我識Jason個陣係上一次既考試。
「我都係考緊呀🙈」
「你都讀緊書?」
「係呀,讀緊Econ🙈你呢?」
「我讀幼兒教育」我9up.
「你鐘意小朋友?🙈」
「Ok啦😂」
「你做咩會玩skout呀?」佢問。
「無聊八卦下」
「我都係🙈」
其實我好憎佢,佢當我係一件玩具,用黎攝時間同填補空虛。不過,我應該點報復?
「係呢你有冇女朋友架?」我問。
「冇呀😞」
「近排散左?」
「散左好耐啦」
冇理由架,明明幾個月前仲係朗豪坊見佢拖住條女..Player真係player...
「唔寂寞咩?」我問。
「都唔算既」
「我意思係你細佬😳」我挑逗佢。
「😳😳寂寞呀」
「咁點算好🙈」我問。
「靠你🙈🙈🙈」
「我?😳」佢想點呀,唔係約出黎呀嘛..
「出黎😳」
頂真係約..fk!我先唔會!
「唔好啦🙈怕羞」我拒絕。
「咁好啦!」
之後我冇覆佢,佢亦冇搵我,睇黎佢已經搵到其他獵物。

雖然我地只係傾左幾句甜野,但都激發到我既淫意。
我禁返出去home page, 見到又有啲人搵我。
Chat Request:
Kelvin, 21 - “Want to chat?”
Sky, 24 - “大波妹?😳”
Frankie, 20 - “Tonight ok?”
Joseph, 20 - “Hk?”

我accept左Sky.
「叫我?😳」我問。
「你係咪大波妹先?😳」見佢咁打,我以為佢識我。
「Um..見人見智啦🙈」
「等我判斷下😈」
我諗左陣,究竟好唔好再踏上呢條路..依家係咪興先性後愛?定係say no, 認真係現實生活搵男朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞