《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
push
緊火就叫雞啦,睇個故就當人地會幫你含咁,因間出到黎互含記得影相放上黎睇下
乖啦 大家唔好嗌交 講下個故啦
幾時出
今日
Tiffany💙
收到收到你篇ptgf都加油!
我地打左好耐車輪,佢既口腔佈滿我熱情豪放既口水,我嘴唇周圍亦沾滿佢激情洋溢既口水跡,我地冇打算清理,因為錫到好攰,大家攤係張床休息,一臉滿足既樣子,十足十一對新婚夫婦。大家赤裸裸既身體再冇任何隔膜,佢暖笠笠既身軀令我好想繼續依靠落去,佢真係好好,好man好細心,可惜exchange係我地唯一既隔膜,唔想佢走...「你諗咩諗到咁入神呀?」佢邊問邊準備趴係我身上面。「我諗緊點解你唔搞我囉..」話口未完,佢已經用條俐撥我粒lin, 而另一隻手就搓另一邊lin, 「好。。好爽呀~繼。。繼續~呀!」「你叫得好淫呀」佢邊笑邊講。我成個身都放鬆晒,兩隻手擺旁邊任佢魚肉,雖然佢冇Jason服侍得咁舒服,但我好享受,因為我鐘意佢。
「唔知摸妹妹既感覺係點呢」佢講完望一望我,好似冇想摸既行動,反而眼神流露出想得到批准先take action既神情,我怕怕羞羞笑住咁話:「你試下咪知囉」佢用食指同中指掂一掂妹妹,「嘩,咁黏既」佢既語氣好似發現新大陸咁。佢兩隻手指繼續探索,摸到有個位滑滑地,好似有個窿,就開始向內進發,問:「呢度就係個度?」
我問:「你冇睇過av架?」
佢話:「我睇gay av架喎,好少睇有女個啲」我啤一啤佢,佢冇理我,繼續進發。
「有啲痛呀..」佢聽到我咁講就停止探索,拎返手指出黎,錫左我一啖,就話:「Sorry呀,仲痛唔痛呀」我冇答佢,轉身趴起佢身上,佢攬實左我。我地鼻貼鼻,彼此既眼珠映入自己既模樣,彷彿進入左對方既身體,霸佔晒成個人,而雙唇亦再次熟絡。我合埋眼,好溫柔咁用嘴唇輕咬佢嘴唇,佢都一樣,條俐開始加入,lam對方條俐,成個嘴都lam到濕晒,嘴唇變得好濕潤。雙唇同俐既纏繞令我心跳加速,愈黎愈激。我地攬得好實,我好鐘意呢種感覺,覺得好sweet好可靠,有一種永遠都有人係背後撐住既感覺。我地錫到好攰,我想轉身趴返落床,佢攬實我,唔比我走。
我訓係佢身上,同佢講:「我好鐘意依家咁樣呀!」「我都係」佢咁講,係咪算確認左身份?呢個畫面好warm, 如果日日都可以咁就好...頂差啲唔記得佢要去exchange, 我要好好珍惜呢一刻,可能係最後一次咁sweet咁溫馨。突然,佢拍一拍我patpat, 問:「捨得起身未呀 你好重呀!」
「未呀」我講完就伸一伸俐。
「天黑喇,食飯未呀肥妹?」
「好呀!」
Vicky
Who is Vicky
新讀者
唔錯 雖然好重甜 但係感情位都好到
快d更新啦!!!
live ! push!
多謝支持
新讀者~
個故好好睇,如果有隔行就更好
隔行意見係隔空一行定純粹跳去下一行?
隔空一行會好d
之前太過密密麻麻 會睇得有d辛苦
Ok收到
樓主有無後悔過開始咗咁多段無結果既愛情
都冇既 我都好享受曖昧既過程
但係去到最尾 付出完之後 得無一物既感覺
應該會好hurt
我自己覺得啦
係好hurt呀!所以唯一安慰自己就係有享受過曖昧既過程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞