《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
第一次寫故,寫得唔好屌細力啲。有意見即管提出,盡量改善,應該隔1-2日出一篇,睇大家既反應係點

如果你發現自己係男主角,唔需要搵我問我係咪自己,睇落去就知

分左手都一年,眼見身邊既朋友拍晒拖,而我,仲係單身狗呀!好想有男仔同我曖昧,傾計都有好呀,不過我會好易投入左感情。點樣識異性係最快..啲fd話交友app會識到男朋友,不過我未用過,感覺上好似係呃人既app. 上連登睇到有個post幾得意,叫「放低tg就會有人搵」,有咁多仔揀,唔洗放都得,我鐘意啲差唔多年紀同都係讀緊書既人,好似會多野傾啲。見到有個寫住「20大學巴」,就禁左佢條tg link吹兩句。
「hi😂」
「hello, 你絲?」
「係呀,我都係20讀緊u😂」
開場白不外乎都係呢啲。我地講下讀書、興趣同感情野,講到唔捨得放低電話去溫書。佢講講下啲ex個陣,突然同我講:「好耐冇咬過枕頭🙈」,我條淫根即刻比佢挑左出黎,就話:「過黎咬啦😳」佢:「我會係你溫緊書既時候偷偷伸隻手入去,除左佢🙈🙈」我:「好衰架你😝」我地咁既對話就keep左一兩日。
「溫書溫到好頹呀😫」佢話。
「休息下囉,食下野😂」我提議。
「想出街行下,最好就有人陪啦😏」
「邊個先?」我扮唔知咁問。
「你囉傻妹!你個邊有冇咩行呀😂」
「我個邊有商場同海旁...」
「咁就捉你去後樓梯姦左你!咦唔係喎,去海旁刺激啲,有公園仔😳」
之後我地約左係海旁等,大家對望左一下就知係對方。佢個樣幾可愛,高我大半個頭,著得幾sporty下。「你對波都幾大下喎!」我著左件少少窄既衫,都算show到身材,好怕羞咁話係咩。行行下太陽都落緊山,走左去一個好入既公園坐低,本來傾傾下日常野,點知佢隻手開始唔聽話,揸左我一下波。「嘩!好大呀,好軟熟,可以飲奶就好!」「下次去你hall請你飲,好唔好呀?」佢兩隻手都渣我對波,我覺得好似搓緊麵粉咁。我粒lin開始凸,佢伸左隻手入我件衫,隔住左bra繼續渣,話:「真係好大,好正,你好淫呀!」我比佢讚到好興奮,怕羞咁問:「你隔住個bra咁揸會舒服咩,不如你。。呀。。呀~」話口未完,佢撥開我個bra, 一邊揸波一邊掃lin.「呀~~呀。。好。。舒服呀!繼。。繼續掃粒lin呀。。」「想揭起你件衫睇下粒lin有幾凸,個波有幾大呀!」「唔好啦,公眾地方怕羞呀,去你hall先任你魚肉啦!」我feel到佢不停掃同捽粒lin, 仲要左右一齊黎,真係好正好舒服,爽到震左一下。而我下面已經好濕。佢除左我褲鈕,慢慢拉開拉鏈,伸隻手入去下面,就話:「嘩,濕到你呀淫妹,好想比我插呀?」佢係咁捽,我冇乜太大感覺,可能因為大家都坐係度,唔就手,又或者下面唔敏感,波先最敏感,佢玩左幾下就完,繼續掃下lin同揸下波。
玩到八點幾就走,我地好似一般既情侶,拖住手咁行返出海旁,係地鐵道別。
「好想吸奶奶😳😳」收到佢既訊息。
「幾時去你hall呀?」
「你考完試個日黎好唔好?當獎勵你😏」
我應承左佢,之後就繼續溫書。究竟我係享受有異性同我傾計,定享受比人搞既過程?我地既對話好似一般既情侶咁,分享日常生活既事。
淫奶滋
樓主係男既?
「終於考完!可以請你飲奶喇🙈」
「快啲黎啦,Exit B等。Btw一陣行個陣唔好拖我,唔點想...冇咩人先親密啲啦😣」
雖然我唔係鐘意佢,但聽到佢咁講,個心有啲唔舒服,我淨係覆左句ok, 佢問我係咪嬲,我話唔係。即使對話有啲僵硬,我都有去佢hall..一上到去,我有啲尷尬,唔知點樣開始個行為。我坐低左係張櫈度扮周圍睇下野,目的係想係自己唔為意既時候佢會攬過黎,不出所料,佢坐住roommate張轆櫈轆過黎攬住我,仲揸左我波一下,好溫柔咁係我耳邊問:「幾時開始姐?」正想開口答佢既時候,佢就除我件衫,抱起我去張床度,一野噠落去,對波搖一搖。「終於見到你對波」講完之後,佢就除埋我個bra, 我對波就呈現左係佢面前。「好靚,好大乳暈」佢邊揸邊講。我合埋左眼,因為唔知望去邊好,或者咁樣係享受過程既表現。佢好專注咁玩對波,冇留意我合埋左眼。「呀~好。。好舒服呀!繼續捽。。。」我最鐘意就係比人捽lin, 好敏感,掂一掂就好爽。佢兩隻手既食指同姆指夾住我粒lin不停捽,「呀~捽大力啲。。」兩隻手指不停係乳頭同乳暈游走,好正!突然feel到粒lin濕濕地,原來佢條俐已經係度揮動,又啜又奶,「終於可以飲奶。。我覺得你都有D囉!」我冇理佢,繼續享受。佢用手谷起我對波咁啜,啜到有口水聲,兩邊都係咁。飲飲下奶,佢停左,我開眼望佢,佢已經將條腸夾左係我對波度。雖然呢20年黎淨係含過ex個條,但都睇得出佢呢條算粗。基本上佢只係輕輕夾一夾對波就夾得到條腸。佢係對波度chok左幾下,我就搶左黎含。「洗唔洗咁心急呀傻妹!」其實我唔係好識含,只係識”梅”下”梅”下,用條俐係個頭打圈,我feel到有個位好似有條凸起既根,我一奶佢就「唔」左一聲。之後佢冇啦啦將條腸塞到我個口勁入,係咁又出又入,我問佢咁樣係咪好正好爽,佢唔答我,好快咁除我條褲,準備插入黎。
「等等!」我邊講邊用手hold住條腸,「我未準備好呀,不如下次先....」我好可憐咁求佢。「好!咁我要罰你吞晒佢地!」佢講完之後,我就開始含,好快速咁用俐係個頭打圈,成個頭都已經好濕,我含得再深啲,即使喉嚨頂住左我都照chok, 唔知佢幾時先射呢。含到有啲攰,我轉用手,我問佢含邊個位先舒服,佢話冇所謂,邊個位都可以。我諗用俐點都爽過手掛,ex又冇話過我知...我轉用返口,雖然有少少味,但都照奶晒成條,感覺上真係似食緊粗既香腸。我來回奶佢凸起個條根,佢爽到係咁嗌繼續,我愈奶愈快,愈含愈深,忽然feel到好似有啲野準備要出黎。佢即刻從我個口拎返出黎,射落我塊面同個口度。個味比我想像中好,有少少鹹,稠稠地咁。佢幫我抹一抹塊面,啜多幾下兩粒lin就去洗條腸,而我就照攤係床上面休息。估唔到我可以同一個識左一星期都冇既人有呢啲行為,唔知我地keep唔keep到呢。
「係呢,其實你叫咩名?」我返到屋企就問佢。
「仲以為你唔會問我個名添哈哈,我叫Jason呀你呢?」
「咁岩既,我都係J字開頭架,我叫Jessie呀」我都唔知自己係咪因為想扮到好似同佢岩key, 所以先作左J字頭既英文名。究竟男仔係有愛有性,定冇愛都有性?我地冇扑野又算唔算有性?我地呢種關係叫咩,fwb? 其實連friend都稱唔上。冇扑有含又算唔算係sp?
好快我地又再見面,今次去睇《比悲傷更悲傷的故事》。其實套戲我都冇咩興趣,咪又係個啲愛情喊戲,不過可以見到Jason就是但啦。我地入到去,佢拎起座位手柄,令我地既距離更加近。佢除左件外套,遮住雙方既身體,我地愈黎愈close, 係其他人眼中我地係情侶,不過唔係。佢隻手一直都搭住我膊頭,我仲以為佢怕我凍所以close啲,點知佢伸左入黎搵我粒lin, 好溫柔咁問我:「想唔想呀?」我怕怕羞羞咁嗯左一聲。佢隻手伸到好入先搵到我個bra, 佢撥開個bra就用食指中指夾粒lin, 不停轉粒lin, 好舒服。佢伸隻手去我後面,「咔」一聲個扣就甩左,佢跨過我條腰又揸波又捽lin, 簡直係好似上左天堂咁。我忍唔住「呀~」左一聲,「唔準叫,再叫就塞你食腸!」佢用既溫柔又帶點命令既語氣咁講。戲院有啲凍,我縮一縮,佢問完我係咪凍之後,就用埋另一隻手包住另一個波,仲係咁玩,好彩我地坐最尾個行。佢服侍完我,我當然要回禮啦。我伸手入佢褲,摸到成條都硬晒,睇黎佢都好心急。我用佢個頭流出黎既液體捽條野,個頭對下有個凹位,我捽下佢,又捽下凸起條根個位,再好快速咁成條chok, 佢出左好多液體,佢話呢啲係前列腺液。我chok得好快,成條都變得好滑,佢發出「嗯~嗯~」既聲。佢突然”捐”入我件衫,啜我粒lin, 仲用俐狂奶佢。「喂呀,戲院黎架,比人見到點算喎!」我講完之後佢錫左我一下塊面,然後話唔會。我地整理好衣物就繼續望返螢幕,佢周不時都會揸下奶同捽lin, 而我隻手就一直玩條腸,直到完場。睇完戲我地去左隔離吉野家食下午茶,食食下佢同我講:「Sorry呀,我覺得利用左你,我地咁樣好似唔太好,咁既關係會令你唔開心」我話:「傻啦,我好開心呀,唔會係利用我」其實佢咁講,係咪即係我地唔會變做男女朋友?佢只係搵我happy下,悶既時候有人陪?返屋企既途中,我不斷諗佢個番說話,究竟係咩意思,佢利用左我啲乜,又冇呃蝦條。
今日係平安夜,晏晝同呀媽行街既時候收到Jason既訊息:「你今晚有咩做呀?」,我問佢想去邊,佢話食下野睇燈飾,我問上hall得唔得,佢send左個怕羞emoji然後話當然可以啦死淫妹。我地照舊約左係exit B等,佢接我上去。搭lift既時候,佢前面企左個紮鬢辮、著短褲、著Birkenstock、揹vans背囊既女仔,見佢影低左,我心諗佢影黎做咩,係咪見人長腿就影低黎J...我有啲唔開心,都有我啦,做咩仲影人地。一上到去,佢急不及待就推我上床,除我件衫,解開bra扣,慢慢將兩邊帶除落黎,由膊頭錫落乳暈,我再次合埋眼,好好享受。佢雙唇含住粒lin, 用俐不斷打轉,再啜到紅腫晒,好似bb飲奶咁。同一時間,佢另一隻手搓緊另一邊lin, 實在太爽,我忍唔住講左句「好正呀~呀!繼續飲。。呀!」佢見我咁爽,順手除埋我條褲,準備摸我妹妹。佢邊摸邊講:「嘩,咁濕既。」一睇,見到有啲血,我話:「其實我黎緊m呀哈哈」佢為左懲罰我,好快咁除褲然後塞條腸入我個口。「想玩我?死𡃁妹!」佢一路講一路將佢塞到最入,搞到我咳死。佢拉起我坐係床,而佢就跪係度塞條腸入我口,兩隻手就玩我波。呢個姿勢都幾好,我地各取所需。「乜你坐係度既時候對波咁靚既,波型好靚呀,好大好吸引!」佢愈讚我,我愈興奮,含得愈快,希望佢會覺得又舒服又爽。雖然我含住條腸,但條俐依然郁,成條咁奶,由個頭到個凹位亂咁奶,再奶落啲,奶到去凸起條根個位,周圍都奶晒,之後又成條含住咁奶,我雙唇不停前後chok條腸,即使有啲攰,我都繼續,因為佢真係服侍得我好舒服。佢話我知準備要射,我含得比之前快。佢射晒入我口,我冇吐出黎,反而吞晒,感覺上好似擁有左佢咁。「做咩咁乖吞晒佢呀?」「你唔鐘意咩?」「鐘意呀,最鐘意飲你啲奶!」佢九唔答八都唔知做乜,之後就啜返奶,我攬住佢頭,唔比佢停止,好似餵緊bb飲奶咁。佢飲完一邊就到另一邊,邊飲邊好陶醉咁講:「真係好大,好好飲,好正。。。」啜到我有啲痛,我叫佢停一停,佢唔肯,仲用手搣左粒lin一下,可惡呀!我反擊,搣一搣佢粒lin, 佢震左下,問我係咪想死,我伸俐對住佢話係,佢即刻勁大力啜我兩邊lin, 真係有啲痛。我求佢叫佢停,佢話要射多次先肯停。我再含多次,雙唇前後chok條腸,由個頭奶到尾,佢愈黎愈硬,我再用手將佢整到滑一滑,我覺得用手chok係快過用口chok, 所以我chok得超快。準備射既時候,佢放入我口,今次比岩岩少。我地清洗完之後訓返低休息,我哄埋去佢嘴,諗住錫佢,但佢避開左..話著衫去尖沙咀睇燈飾,想享受下平安夜既氣氛。我地沿著海旁行去尖東,見到好多情侶都攬埋一舊,可能因為今晚好凍,啲情侶特別癡纏,而佢都捉左我隻手放入佢個衫袋,唔知點解我覺得特別暖。行行下佢鬆開左我隻手,我冇問做咩事因為我知呢段關係根本就唔應該有拖手呢個行為。佢同我講以為見到同學,我「哦」左一聲就算。我唔敢問佢我地既關係會唔會有進一步既發展,怕問左就連依家既關係都會消失,即使冇名份,我都唔介意,因為我享受個過程。我好開心可以同佢一齊踏入聖誕節,佢應該都唔care邊個同佢踏入,可能只係悶悶地冇野做先搵我,同聖誕節完全冇關。
「多謝你今日陪我,聖誕快樂。」離開之後,收到佢既訊息。
「聖誕快樂。」對於岩岩既事,我仲耿耿於懷。
「我覺得你應該去搵個岩你既男朋友,我唔應該咁對你。」
「下?」
「我唔想你對我咁有期望同鐘意我,咪你會好攰。我唔係唔鐘意你,只係唔想拍拖,唔想負責任,會好攰...」
佢咁講完,我仲更加唔開心,睇黎我地既關係最遠只係呢度,冇得再向前,連錫嘴都縮開係咩意思。明明頭先仲好似好曖昧咁,轉個頭又畫清界線,男人真係賤格,都唔知想點。我慢慢死心,其實算唔算係死心呢,都唔算真係鐘意佢,只係有異性同我曖昧下就好易投放左感情,我諗要抽離都唔難既...
係咪真人真事?
lm
點都有啲改編既
對唔住呀 傷害咗妳
睇埋落去啦 傷害得仲多
如果接受咗我嘅全部,就會離開,我係一個好多缺點嘅人
我再次禁入「放低tg就會有人搵」既post, 見到佢前幾日都有comment…好失望,點解同緊我happy都仲要留低tg? 我繼續睇其他comment, 既然佢都有搵其他人,我又點解唔得?見到個同年,寫住「20 uni ba」,心諗咩料呀打英文,就禁入條link睇下你有幾巴閉。
「hi uni ba」
「yo hi」佢隔左兩個鐘先覆。
「busy?」
「唔係呀,冇留意電話姐sorry!」佢秒回。
我心諗你叫人contact你但又唔留意電話咁撚串。如果佢依然隔兩個鐘先覆我我就send呢句比佢,好彩秒回。雖然佢份人串串地,冇啦啦又會講英文,但又幾岩傾。佢好似真係幾勁咁,同我講想讀PhD…好有大志。我地乜都講,看似幾夾。
「考完試好悶…」佢同我講。
「同fd出街囉😂」
「They are all occupied」睇黎佢又開始全英溝通。
「You can find a girl ma!」
「Find a guy🤪」
「No, can’t」我以為佢講笑話搵男代替女,就叫佢唔好。
「What?」
「你話搵咩guy呀😂」
「hehe」
「我咪叫你唔好囉😂」我都仲以為佢講緊笑。
「But I am」點知,佢唔係講笑。
「I am more interested in boys and don’t have sexual desire to girls」佢補充。
我有啲緊張,冇諗到咁都撞到個gay…未試過同gay傾計,係咪當普通人一樣咁就得,嗱我唔係歧視呀,只係唔知啲話題係咪好似平時咁就得。我地傾得都幾開心,分享下lunch食咩,平時鐘意做啲咩,漸漸我都忘記左佢係gay.
「早晨呀!今日有咩做呀?」我問。
「好眼訓,呀媽拉左我陪佢飲茶😴」
「嘩咁乖呀?」
「係呀,讚我多啲啦!☺️」
「我依家又唔想讚喎🙄」
「好耐冇比人讚過呀😫」
「封口🙊」我講笑。
「Bye🌚」
「No😭😭」我以為佢真係會bye.
「呢啲對話好似返左中學咁😂」
「同男定女講過先?」
「Girl」
「如果你想好似中學咁,我可以繼續陪你講架☺️」我決定食住個勢,希望可以keep住曖昧下。
「我驚返唔到轉頭」佢咁講,我有啲sad, 唔通佢怕沉船?我冇問點解,怕知道左唔想知既答案。其實一有異性同我講呢啲曖曖昧昧既野,我就好易投入左,而且我都完全忘記左佢既性取向。
當晚,我地傾左啲感情野,佢中學同過一個女仔拍拖,但之後發現自己係鐘意男性多啲,話覺得女仔好煩,不過到依家佢都冇同過男仔拍拖。
「你仲未訓既?」差唔多凌晨一點,我問佢。
「 陪你咋!讚我啦☺️」
「你好好人呀😍」
「Thanks, I know I am」
「唔讚喇,好想溝你添😏」我衝口而出,半講笑半認真。
「溝我啦☺️」估唔到佢會咁講。
「你都唔鐘意女仔,點溝呀🙄」
「都可以溝架,不過女溝男會係點,幾搞笑😂」我心諗,佢咁講係咪玩野。
「我諗係一直曖昧掛🤔」我講完,佢就冇覆,應該係訓左。
第二朝,我主動講早晨,佢隔左好耐都未覆,我再加多句「懶訓豬🐷」,過左陣佢就覆「你先係豬😙」。即使我知我地係冇可能,但都想keep住咁既對話,因為我好耐都未試過咁開心。死啦,唔通我真係鐘意左佢....好似好輕易就鐘意人咁。唔得唔得,女仔要有矜持,點可以郁啲就鐘意一個gay, 何況佢都唔鐘意女仔,我投放感情做乜喎,到頭來傷心既只有自己。
「你叫咩名?☺️」佢第二朝問我。
「哈哈,我叫Cherry呀」今次我用返真名。
「我叫呀琛」
「咁你英文名係咪Sam😂😂😂?」
「係🤦🏻‍♀️不如交換相☺️」佢提議。
「唔得喎😝」
「食蕉啦你!嬲😡」
「蕉好味👅👅🍌」唔知佢get唔get到第二個意思呢。
「含蕉😋」估唔到佢會咁覆。
「你試過?😂」我只係諗住無聊問多句。
「Yes」見到佢咁答,我好驚訝。
「爽?」
「Okay la」
「你住邊架?」我轉話題。
「福地!」
「Um..荃灣?成日見連登仔話荃灣係福地」
「Bingo!」荃灣真係福地,乜都有。
「我好叻呀🙈」
「又想我讚你呀?」
「Yes☺️」
「你好叻😘」我第一次send錫既emoji比佢,覺得自己好勇敢。
「😚😚😚」佢咁覆,我好開心。
互send錫既emoji代表咩?佢對我有好感?定只係網絡上既flirt人手段?我諗係後者,佢點會對我有好感喎...我地咁既對話keep左幾日。
「不如我地出黎食飯!」12月30號既朝早問佢。
「好呀😚」佢隔左幾個鐘先覆。
「咁耐先覆架😟」
「Miss me?😚」
「Yes😢」
「好開心添,有人miss me」
「我成日都miss你架啦,你唔知咩!」
「知呀😚」
「咁你做咩咁耐都唔覆我😟」
「Use computer」
「咁就可以唔理我?😢😢」
「唔好唔開心啦😚」
「我地今晚食飯好唔好?」我真係急不及待,好想快啲見到佢。我提議打邊爐,佢話好。雖然打邊爐係會比對方知我有幾大食,但天氣咁凍,都冇其他更好既選擇。
佢為左就我,當晚就約係荃灣mtr等,佢話佢著住藍色恤衫,出面有件長袖紅色冷衫,我一去到mtr就見到佢。佢好高,應該都有180,幾靚仔,一啲都唔似係gay囉。我地食野既過程完全冇dead air, 佢分享佢同男網友既事, 而我當然冇講同Jason既事啦。佢好細心,問我個位凍唔凍,凍就同我調位,見我飲完罐可樂又幫我拎罐新,仲問我鐘意食咩,又淥又夾比我食,自己就食好少。「你想儲肥我呀?」「唔得呀?」大家你一言我一語,係咁窒對方。食完之後我地去左海旁散步,我凍到打冷震,佢除左件冷衫遞去我面前叫我著住佢,我話唔洗啦你都凍,佢:「Shut up, 著!」頓時覺得佢又man又細心,著緊既時候我叫佢幫我拎住個紙袋,係我岩岩見佢之前係無印買既野,著完之後叫佢比返我,佢唔比,話男人應該要幫女人拎野,咁先係gentleman喎。最後佢送我返屋企,臨走前我除返件衫比佢,仲講左句「你好man呀,多謝你!」返到屋企睇睇電話,見到佢send左「😚」比我,我send返兩個比佢就沖涼訓教。
「Jessie, 今晚有咩做?」「今日有咩做?😘」第二朝起身收到兩個訊息,第一個係Jason, 第二個係呀琛。今日係除夕夜,我覺得倒數時刻應該係同重要既人過。
「今晚同屋企人倒數」我呃Jason.
「冇呀,你有咩計劃?」我問呀琛。佢好快答我,話佢屋企人去左旅行,問我去唔去佢屋企睇戲食飯倒數。見佢咁講我好開心,不過佢可能只係當我係好朋友,所以先話一齊倒數。我問佢夜晚食咩,佢話一陣咪知囉。六點左右我上到佢屋企,聞到好香,我問:「嘩,你買左咩外賣咁香?」佢拎住兩碟野行出黎,話:「咩買呀!我自己煮架,你睇下啦!」我一望,係燶左少少既牛扒,不過煎得好靚,佢繼續話:「係咪好sweet呢!快啲坐低啦..呀係喎,你飲咩呀?紅酒岩唔岩?」我扭頭,話唔飲酒,之後拎左兩罐可樂出黎話:「可樂岩啦係咪?見你上次都飲可樂。」我接過後,就話:「你真係好醒,抵錫!」「仲唔錫過黎?」佢扭左半邊面過黎問。我輕輕拍左佢一下,笑著話:「你就想!」我地開始食野,佢問我:「驚唔驚我溝你?」我話有咩好驚,佢問:「唔驚係因為知我唔會鐘意你定咩?」我話:「知你唔會鐘意」佢竟然話可能他朝一日會呢。我聽完之後有啲奇怪,問佢乜會鐘意女仔架咩?佢答我其實佢係bi, 只係鐘意男仔多啲,我「哦..」左一聲就繼續食。食完之後,佢話屋企有得睇戲,問我睇唔睇,最後我地揀左安娜貝爾。恐怖片係曖昧時期最適合睇,驚既時候就可以乘機攬住隔離個個,而隔離個個會扮唔驚咁窒下你笑下你,如果第日同佢既生活係咁樣就好,又sweet又溫馨,哎呀我係度諗咩呀,點會同佢一齊喎...「呀!」我睇到去個女仔趴低睇個門隙,隻公仔冇啦啦出現既時候,我叫左一聲,仲縮左去呀琛度,佢搭住我膊頭話唔驚唔驚,我好自然挨埋左去佢膊頭繼續睇戲,而佢亦冇縮開。睇到尾聲,我唔敢郁,等佢出聲。佢用另一隻手”吱”我條腰問:「捨得起身未呀」我即刻合埋眼扮訓左,佢再”吱”多下,我反擊”吱”返佢條腰。「扮訓教?未死過呀?」佢講完就即刻除左我對襪,”吱”我腳板底,痕到痴線,反擊唔到。佢”吱”到我成個人訓左係梳化,我係咁嗌唔好唔好,佢冇理我,一隻手”吱”腳板底一隻手”吱”腰。我兩隻腳不停郁,佢跣腳趴左落黎,鼻貼鼻左一秒,佢就錫左落黎。
呀琛好sweet
係呀!暖男
幾時有更新
多謝你支持 但好似冇人睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞