《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
未有
盡量星期三
大家想唔想女主角個處比左呢位譚仔呀哥?
純粹想知道大家點睇 未必係少數服從多數

唔想
唔好呀
但如果係真人真事個處係比左佢,唯有無奈接受
咁都去個大陸仔屋自己攞嚟衰,無左之後墜落 比悲傷更悲傷的事 完
做咩要識我?
「你做咩呀?」我見佢又除自己條底褲又除我條底褲,就問佢。
「冇啊,巧熱嘛」佢話。
之後佢繼續玩對波,佢係咁啜lin, 雖然係好舒服,但都有啲難受...我覺得自己好污糟,竟然可以比咁多條仔玩過對波。
「呀!!」我突然間叫出聲,佢用手指撩緊我下面。
「爽唔爽?你巧多毛毛啊」佢問。
「嗯。。」我爽到已經出唔到聲。
佢用中指係小穴撩黎撩去,仲間唔中捽下豆豆,我震左幾下。「你震既時候對波巧靚啊!」佢講完就捽得更加快,我覺得好正好爽呀。。。愈接近高潮我就愈淫蕩。
「嗯~~啊~!快啲。。好舒服呀。。大力啲呀~~!!」佢一路捽,我一路叫。
「大聲啲啊!」佢叫完我就捽得愈黎愈快。
「啊~~~!繼。。繼續。。。好正。。好正呀!」我再叫。
「呀!!啊~~啊啊~啊.....」我喘晒氣,好似長跑完咁,索晒氣..真係好正!
「禾真係巧喜歡你啊!你叫得巧巧聽同巧淫」聽到佢咁講,我都好開心。好啦既然佢令到我咁舒服,我都對佢好啲啦。
我伸手摸下肉棒,原來都硬左了,佢仲已經訓低左等我服侍。我起身跪係佢對腳附近,成條擺入口,唔...有陣味,我努力閉氣咁含,見佢合埋晒眼享受緊,仲一路話:「你技巧唔錯啊。。嗯~!」我用手將佢分泌出黎既液體搽滿龜頭,係龜頭對落少少既凹位徘徊咁捽,再搽落下面肉棒凸起既根位。突然佢坐起身,將我個頭禁低,將肉棒對準我個口咁塞到最入,佢個樣好嘆,但我差啲咳死。乜將條j塞到個口最入真係咁舒服架?我變返普通咁含,條俐幫肉棒按摩,由頭奶到落尾再奶返去頭,不斷來回,奶到𠽌𠽌聲。
「就射,插去你度巧嗎?」佢問。
「唔好呀」我話。
「咁你快含啦」
我加速,條俐博命咁係頭奶十幾個圈,再成條擺入口前後含。佢伸手係尾部更快咁chok, 我feel到有野要出黎..佢射射下拎條棒出黎射向我嘴周圍,男人係咪鐘意射去女人塊面度?
我赤祼裸咁行去廁所吐左佢,洗一洗個嘴,望下個鐘原來都已經五點幾,終於走得。
「我走喇」我同佢講。
「咁快?」佢有點不捨既語氣。
「唔快啦」我邊講邊著返衫。
「唔巧走住啦」佢話。
「下次先啦」我著好晒衫褲,企係房門同佢講。
「我之後找你」
「好byebye」我撇下一句就離開佢屋企。

太好了!自由了!
係我搭mtr返歸途中,不斷收到佢訊息:「行到邊啦?」「掛住你呀做緊咩」「巧想同你做愛❤️想唔想插?」
我一句都冇覆,即使佢不斷搵我我都冇應佢,覺得輕鬆晒。
未完既但都接近尾聲 大家想個結局係點?參考下意見
1. 女主覺得自己好loop.

2. 女主上連登寫自傳甜故.

3. 女主寫到咁上下寫唔落去,因為自己現實仲loop緊, 都唔知自己個結局係點。

4. 連登有條狗公好主動咁埋女主身

5. 女主將甜變直播post,直播玩狗公/比狗公玩. 或者出續集“我與連登狗公的故事”

6. 完
你又話鐘意睇女主角不停踩返落同一個tum果種loop 覺得好真實..你明明係支持我架
喂支持喎, 我認真支持架喎。
個故真係可以咁發展架喎。
你做到好似直播行路post 咁我估會受歡迎的。
樓上個狗公真係可以入埋故,
段估佢都係想同你深入了解下人生意義既,
佢應該唔係想hand check下大波妹到底有幾大呱。

唉,女主個loop, 係咁loop.
其實真係好無奈。
我話女主個故寫唔落去,因為佢自己都唔知結局係點,並不是批評,只係純描述下個狀況。並冇任何睇唔起女主既意思。

另一種結局係,直接跳到n年後,人生已去到另一階段(例如結婚或變左事業有成中女),女主望返轉頭係呢個年紀呢段經歷對佢有咩signigfigcance 咁完結lor. 不過你未到,憑空作呢d有難度既。

加油呀。比個合理結局佢丫。
下一篇既內容係咪又係上交友app搵人 同人傾一大堆淫野
其實樓主好似叫緊PTBF咁,只不過呢堆PTBF唔使錢
雙向既。。。有時d野
唔係因為已經結局
咁快
唔捨得呀?
樓主寫咩都支持
多謝
都有少少
我都唔捨得大家
樓主好似我ex又係鐘意人揸波又係bu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞