《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
我一定唔係你ex
點解
仲未睇到結局
呢層當然喇不過真係好鬼似
等到佛誕🧘
去旅行中等等
不如樓主你求撚其話識咗條仔做咗男朋友
跟手畀佢破處結局算啦
唔得喎
依家打啦!
Waiting you haha
終於,終於同所有人斷晒聯絡。電話已經唔再收到異性約去開房既訊息,亦都唔洗擔心人地會影我相,因為呢件事暫時告一段落。

如果你問我有冇後悔過玩交友app同約人開房,我會話冇。其實我覺得自己係大個左,唔再好似以前咁無知,以前既我對於「性」呢方面好弱,咁我又唔係話自己依家對於「性」係好叻,只係認識多左,搭到一兩句嘴。原來男人既世界係好單純,只要氹到佢開心同爽,佢就對你好好,唔似得女人咁有機心咁恐怖咁唔守承諾。我真係好好彩,同佢地講唔扑,講我係處,佢地就唔扑唔夾硬破,係咪個個男人都咁好人?

雖然我冇玩skout, 但down左heymandi八卦下,發覺都幾得意喎,一開始要打啲野先start到,我打左”hi”. 嘩,原來啲人都幾進取,個名叫「我想射晒入你個閪度👅」、「想同姐姐做」、「大食妹🍑想濕住傾🍑」等等,不能盡錄。我冇諗住改其他名,因為只係純粹八卦下個app, 而唔係約炮。對於係交友app搵男朋友呢個念頭,我都抱住半放棄既狀態。「水能載舟 亦能覆舟」好適合形容交友app, 有啲人真係識到朋友/另一半,仲結埋婚,有啲就比人呃錢呃感情。

夜晚攤係床既時候,我會回想返佢地每一個:Jason, 呀琛,Ben, 有錢仔,sm佬,Hin, 大陸仔...如果係街見到其中一個,應該say hi定扮見唔到算?呢七個入面,我最唔想見到既係大陸仔,見佢背面就即刻要掉頭走。最想見到既係..呀琛咦..佢都差唔多exchange完喇喎,唔知佢依家對我係點呢,定係佢已經忘記左我?
加速
一個月之後,我del左skout同heymandi, 重新開始我既生活。今日我如常一條友係朗豪坊shopping, 我係無印行返出黎,搭返條長電梯落去food court個層,諗起上次係度見到Jason同佢條女摟埋一舊,我真係hurt爆,我真係恭喜佢地呀。
落到去,我轉彎行去睇kakao friends, 係人群中見到..見到呀琛!佢都見到我,我地兩個停低左,中間有好多人不停經過,我地兩個望住對方微笑,我開心到掩住嘴笑到見牙唔見眼。
佢慢慢行過黎,愈行愈快,最後攬住我。
我攬返住佢,話:「我..我好掛住你」
佢話:「我都係」
呢個係我聽過最好聽既三個字。
真係完啦拖左大家兩星期真係唔好意思
我好唔捨得大家....有咩疑問即管問我
多謝比正皮負皮既你地一直都支持住我
一入黎就live到結局咗

祝有情人終成眷屬❤️
真人真事?最後破左處未
點解可以咁有緣祝福你地
真係同返之前個ptbf一齊?仲一齊緊?
係咪真人真事就唔話你知不過處就仲未破
「故」
大家咁話
佢唔係ptbf呀
好野, 終於完了. 辛苦晒樓主. 感謝寫作分享.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞