《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
可能要後日 sorry
呀Ben一直都冇搵我,我諗我地連朋友都唔係。我唔可以再比「性」遮蓋雙眼,我想休息下...
上到床,見到呀Ben搵我。我禁入skout睇,佢又send條j過黎,好煩呀頂,唔想再睇。我冇覆佢,只係周圍探索下skout既功能,睇下啲icon係咩人。有個柒到,滿面暗瘡,頭又唔梳,仲要v手勢..哪來的自信?咦有個幾靚仔,禁入佢profile睇:19cm👅sl/sp/fwb👅💦💦。唉靚仔真係唔方好...由於skout有個function係知道咩人睇過你profile, 我諗佢見到我禁佢,佢send左個訊息黎:「想唔想同靚仔有sl😏?」我ignore左佢。再睇返主頁,見到啲名好好笑,「全世界最大碌」、「粗過粗管麵」...有個icon係小火龍,個名好得意,叫「Fire」。我禁入佢profile睇,原來係約炮既,寫住「會噴火既18cm🔥」。死,佢即刻搵我:「有冇試過同fd上床?」我心諗:你啲開場白咁鳩既。

再碌多幾下,見到有個都唔錯,icon係佢上半臉,眼大大,gel左頭,年齡係25。我禁入去睇profile, 係乜都冇寫。
「Hi」比佢發現左我睇佢profile.
「Hihi」我見佢正正常常所以應返佢。
「你讀緊書?」
「係呀,你應該唔係?🤔」
「So young! 我已經畢業好幾年..」
「你都young呀,90後就young啦」
「好懷念讀書既日子」見佢咁講,乜讀書真係好過返工咩?
「讀書冇錢收,返工有😣」
「哈哈我做個行好易借錢」
「你做邊行?」我問。
「銀行😂」
「你有借?」
「有呀,借左黎買樓」
「嘩!依家啲樓好貴呀😣你買黎係for?」
「For將來打算,趁新樓就一手買左佢,不過我依家係一個人住既😂」
「咁新樓你買幾多房?😂😂」
「三房」
我睇到眼都凸埋,三房???咁有錢...廿幾歲就買到新樓,仲要三房,有冇咁勁?
「係呢,點解你玩交友app呀?」我轉移話題。
「識下朋友」
「Skout好多約炮😣」
「有咁易約炮咩?」佢講完,我諗起自己。
「有掛..都係睇條女架姐😂」
「哈哈你有?😏」
「哈哈有sex chat😂」
「曳曳呀你😳咁肯定有flirt啦😏」
「冇呀..淨係講性,問扑過未含過未,身材係點」
「不過淨扑冇咩癮,我鐘意攬下傾下計,睇下有冇感覺先」
「我都鐘意,不過唔知淨扑係咩感覺😂」
「唔知?」
「係呀,我未扑過😂」我冇隱瞞自己係處。
「原來係處女😳」
「你同以前男朋友冇試過咩?」佢再講。
「冇呀..只係有含,佢比較細膽」
「你冇心郁郁想試咩?😳」
「我都唔知,好驚痛😂」
「第一下係會有啲,但只要前戲夠,有返咁上下濕就好快冇事。你易唔易濕先?🙈」
「都易架」其實我又真係幾易濕。
「我以前女朋友都怕痛,不過佢好鐘意比人奶🙈」
「乜唔會臭咩?」我諗起上次呀Ben個條都有啲味。
「所以要一齊沖涼洗乾淨,洗完就唔會有味」omg原來前戲之前係要沖涼架?點解我之前都冇,點解佢地唔提出沖涼呢個活動...
「哦..原來係咁😳」
「如果你唔想破但好奇想high啲,可以一試🙈」
文呢
得你一個粉絲
點會呀
分段會易睇好多
依家開始都有分 定想再細分?
應該今晚出到
又話今晚出到☹️
係呀!等多我一陣
言下之意,佢想約我出黎搞野但又可以唔扑?
「你試過同未見過面既女仔搞😳?」我問。
「試過🙈不過會睇下相先出」
「但我地冇交換相😂」
「咁你交唔交😏?」
「唔交住😂」我唔敢交,驚會嫌我柒,同時我都驚人地柒...
「衰妹」一見有人咁打,我就覺得好sweet.
「其實我都試過..」我冇諗住隱瞞。
「試咩?」
「同人出」
「但又冇搞到?」
「冇扑呀。佢地唔知我係處,每次我都間接拒絕😂」
「咁你享唔享受?」
「享受呀!」
「咁你地開房做咩?」佢好奇咁問。
「淨係冇插,其他都有」
「有冇吹爆人呀😏?」
「有呀」
「咁叻女🙈幾時幫我呀🙈?」
「唔知呀」
「唔肯見我😢」
「我驚」
「驚咩?驚我食左你?」
「都係架」
「傻既!處係留比自己鐘意既人,我唔會偷走🙈」

佢係咪講真架?真係會有男人上左床又忍得住唔扑?我地都係傾下啲甜野,佢有過人妻sp但已經冇聯絡。我同佢講我出過三次,三個都唔知我係處,不過我都好享受,亦都冇聯絡了。

第二日,我地再次展開對話。
「你今日洗唔洗返學呀?」佢問。
「要呀放12:30pm」
「我今日放12點呀🙈晏晝個會取消左」
「咁點呀🙈?」
「得閒😳?黎我屋企好唔好?」
「好😳😳」上屋企..好緊張,有咩事都走唔到,不過淫底既我都忍唔住應承左佢。
「咁青衣地鐵等啦,近唔近你呀?」
「Ok呀」我冇同佢講係邊返學同住邊,如果佢問到,我應該唔會講真話。
我差唔多到就同佢講,佢話係馬莎等緊我。我搭幾條電梯落去,離遠見到有個高高地既男仔著住恤衫西褲,一手拎公事包,一手拎電話,我諗係佢了。我行近佢,佢望住我望住佢,笑一笑,就話:「你洗乜咁驚交換相喎!」我問:「點解咁講呀」佢話:「你咁靚女」我笑笑口話多謝。原來佢就係住地鐵上蓋,好似好有錢咁呀...

入到屋,雖然係好大,但所有野都好整齊,一啲都唔似係一個男仔住既屋企。
「你屋企好乾淨呀」我忍唔住讚左句。
「當然啦,呢個鐘點唔錯架,我搬新屋都會搵返佢」

我第一次上人屋企係約搞野..我究竟知唔知自己做緊咩。

「放低個袋係地下啦」佢邊講邊幫我除袋。
我唔知應該做啲咩好,主動入房?入廁所?除衫?定扮下野參觀下間屋先?佢屋企個窗好大,我望出去,係運動場。突然,佢從後攬住我條腰,錫左我塊面一啖,問:「有咩睇呀?」我話冇呀,佢就帶左我入廁所。
「一齊沖涼先啦」佢講完就幫我除褲,我都幫佢解開衫鈕。我依家完完全全地係佢面前赤裸住,好怕羞,不過都主動行入浴缸。
「你身材好好」佢讚我。
「係咩?」我好怕羞咁問。
pish
push

你身材好好
岩岩入尼未睇到 開頭睇到盲咗咁
聽晚先出到
「雖然唔係我見過既最好,不過都算係top幾個!」
我比佢讚到口啞啞。我背住佢,佢邊用花灑淋我邊揸波,唔知係咪因為水既潤滑緣故,我覺得對波特別軟同林。
「好大呀!」佢話。
「都唔係你見過既最好啦」我串返佢。
「衰妹!」佢講完,就行去我前面強吻我。
佢邊錫邊閂水喉,摸住我塊面錫,對手慢慢向下移,挑逗我粒lin, 又彈下粒lin, 最後指頭捽lin, 仲捽到愈黎愈凸同硬。

我好鐘意被錫呢種感覺,自從呀琛走左,我就好懷念同人錫既感覺,今次呢個有錢仔既技巧都唔錯,邊錫邊玩lin, 雙重享受,幾正。

突然佢停晒手,拎住肉棒,好似想隊入黎。
「唔好啦」我阻止佢。
「依家咁濕,唔怕痛啦」
「唔好啦..我太想」我拎住佢肉棒,阻止佢入黎。於是我跪低,用口接住肉棒。沖過涼既肉棒果然冇味,似係含住一條水棒,既然冇味我就可以盡情咁玩弄。

由於成條都有水,加上我既口水,肉棒變得特別潤滑。我用俐奶龜頭個窿邊,再用手扯一扯低少少包皮,就沿住凹入去個圈係咁奶,呢個凹入去既位置令佢好爽。我再沿住凸起既筋部來回奶,佢爽到「嗯~嗯」左幾聲。佢抱返我起身,成塊面隊過黎對波度,係咁奶波邊。其實波邊都有少少敏感,愈奶近乳暈就愈敏感,但佢係都唔奶入啲,令我好心急。
佢用手捽我下面,問我做咩唔剃毛,我冇答佢。一搵到豆豆,我就敏感起上黎。「呀~~」佢趁我叫既時候,就慢慢奶入乳暈,令我更敏感,叫得更大聲。

「上床好唔好?」佢提議。
「好呀」可惡,竟然係我好敏感好想繼續要既情況停止,不過床上又會係另一種享受。
Sor呢篇有啲短下次出係後日!
快啲
lm
你都知短啊
所以下篇會長返啲
11:30pm出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞