《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
樓主 我認得上面條友 好鍾意催人出故架 仲要態度好差你慢慢寫啦 會睇嘅人自然會睇
我覺得係
等樓主
今晚出
謝謝大家耐心等候
今晚要睇到先訓 冇得睇唔訓
比多五分鐘我
不過走又好似好衰仔,更何況我地已經有眼神接觸,走唔甩。著polo既人令我感覺好成熟,似28, 29歲,樣好普通,高我啲啲,目測170. 佢行近我,我say hi, 佢都好有禮貌笑住咁打招呼。
「想食咩呀?」佢問。
「冇所謂,米線個啲乜都得」
「有冇食過農米莊?」佢問。
「有,好食呀」
「去食?」
「好呀」我講完,仲以為會dead air, 原來佢都好多野講。佢同我講前排都有約女出黎,有時都會有第二三四次,不過呢排公司有大project就冇約,佢係忙完之後第一個約既人係我。食野既時候都冇乜dead air, 望多佢幾眼其實都已經冇第一眼望既咁差。

「你平時有冇睇av架?」食食下既時候佢問我。
「有不過唔多」我周圍望,睇下有冇人聽到,之後細細聲答佢。
「你睇開咩類型架?」佢眼神帶點猥瑣。
「Um..我唔鐘意睇歐美,通常係睇日本,同埋淨係睇前戲,去到扑野就會搵另一條片黎睇」我講到有啲怕羞。
「點解呀?個part都好睇喎!」佢有啲驚訝咁問。
「一去到個part, 我就替條女可憐同辛苦,一個年輕貌美既女仔要比啲呀伯呀叔屌,好慘呀」我解釋。
「呢個係佢地職業黎嘛..」佢話。
「我知...但都好慘,比個cam影住會好尷尬,做都做得唔自然」我話。
「咁你呢?你睇開咩架?」我問。
「我有時會睇sm」佢細細聲同我講。
佢講完,我諗返起佢話試過一路綁住一路扑,仲話要綁住我....
「哦..哈哈!我好似冇睇過」我既語氣帶點無奈。

食到尾聲,我準備拎錢出黎,佢叫我收返埋,話請我食。我冇推黎推去,因為驚「拒絕佢」會成為一陣既「sm懲罰」,我講左句多謝就同佢一齊行出去。佢帶我去左附近一間賓館,環境同格局都比我之前去既好得多,我諗價錢都會貴得多。
「幾錢?」我問。
「你唔需要知」佢撇下一句就繼續上樓梯。

入到房,我呆左。呢個設計一啲都唔似賓館,只係似面積細少少既酒店房。眼前既雙人床好乾淨,兩旁既矮櫃上各有一盞枱燈同廁紙,牆上亦有部小型電視。
我視察完,背向天花咁攤係床。佢走過黎,係我對波同張床之間既少少空隙攝左對手入黎,一手揸落去,連續揸左幾下,我忍唔住「嗯~~」左聲,佢仲輕吻我條頸,係我耳邊問我沖唔沖涼。呢刻我好享受,唔想沖住,我扭頭話唔去住。佢愈揸愈大力,邊揸邊除我褲同底褲。之後佢用命令既語氣叫我除衫沖涼,我嗲佢:「你幫我除~」
我面向佢,佢幫我除左件衫,露出對波,佢話:「真係好大呀」
「幫我除埋」我笑住咁講。
佢除左個扣,慢慢將個bra除落黎,話:「大波波好靚」

我好怕羞,行左入個企缸,佢亦都好快除晒衫褲,一齊企係入面。佢開水淋一淋我個身就閂返個水,用旁邊既沐浴露搽我全身。一掂到乳頭,我震一震。
佢見我乳頭好敏感,就問:「敏感呀?」
「嗯!」我邊笑邊點頭。
「大波淫妹」佢笑住咁叫我。
佢係我兩邊乳頭徘徊咁掃,周不時搣我粒lin, 令我不停淫叫。
「夠皮未呀大波波?」佢問。
「未呀」
「咁淫?等我加倍先!」
主角個處應該俾左呢個人
今日仲有冇
暫時冇
你可以訓教
佢再加多啲鹼液搽係我patpat度。
「原來唔單止波波大,patpat都好大喎」佢拍幾下又揸幾下patpat.
我都未反應得切,佢隻手伸去妹妹,摸索緊豆豆。
「好多毛呀」佢話。
「嗯..呀~~」我本來想應佢,但佢一搵到豆豆就係咁掃,另一隻手就徘徊係乳暈,我忍唔住叫左出聲。
「爽唔爽呀?」佢語氣好猥瑣。
「爽呀!」我好滿足咁同佢講。
「想唔想再爽啲?」
「想呀!」
「真係淫」佢講完就開水沖走啲鹼液。沖水期間,佢都洗左條肉棒,仲用肉棒hi左妹妹幾下。閂左水,佢係我乳暈旁奶黎奶去,雖然冇奶中粒lin, 但我都有少少敏感。
「嗯~嗯」我叫左幾下。
「呢個位都敏感呀大波妹?」佢問。
「少少...」
「係咪好想我奶入啲?」
「嗯...」

佢沿住乳暈邊奶,另一隻手搓另一邊lin.
「呀~!!」我忍唔住叫。
「粒lin開始凸起啦!係咪愈淫就愈凸?」佢再次好猥瑣咁問。
「唔~唔知~呀~~!」我叫得比之前大聲,因為佢已經由搓變為奶lin頭。口水更加令我敏感,我愈叫愈大叫,仲講左句:「大~大力啲~好~好~好舒服呀~!繼續呀~!」
「係咪愈大波就叫得愈淫?」佢問。
「唔~知呀~」
佢將我隻手擺係肉棒上,我chok左幾下,再望一望,唔長唔短,係好普通既一條肉棒。我愈chok愈快,突然佢捉返住條肉棒,準備塞入黎..
「做咩呀?」我問。
「破你」佢話。
「唔好住啦」我笑住咁講。
「咁我地出去玩啲勁野」佢講完就行左出去。

我面向天花板攤係床上,合埋眼,回味緊岩岩係廁所發生既事。係我合埋眼期間,我以為佢會繼續服侍我,但冇晒聲氣。我開返眼,見佢係公事包摷緊野。
「你摷咩?」我問。
「你一陣咪知」佢話。
佢係公事包拎左個眼罩、手扣同腳扣出黎...
好耐冇見喎
傾咩?
一個禮拜一篇?
btw 個故好睇 好真實 祝樓主幸福快樂
唔係
多謝希望繼續支持
即係不定期出?
上一篇好正 所以好期待
會隔一至兩日 但呢個星期趕交assignment 可能會耐啲啲 過埋呢一兩個星期就會密返啲
樓主趕完assignment要加速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞