《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
話我唔係幾識含?冇野呀?
「即係點?」我問佢。
「可能大家既方式唔一樣,今日都係唔好過夜啦sorry」佢話。
「好呀唔緊要呀」我話。
「不過我會服侍完你先放你走」佢講完就開始。
佢將我禁低,輕吻我條頸,再掃落去。佢係我乳頭上啜左幾啖,兩隻手再揸下,兩邊來回咁啜,再好似揸牛奶咁轉兩粒lin.
「好大呀~好飲呀~~」佢邊講邊發出口水聲。
「嗯~~」我都忍唔住淫叫左。
佢仲將我對奶係咁上下搖,話:「好正呀!」佢睇到好興奮,邊搖邊啜邊打飛機,我見佢對住我打飛機,我好high好開心,不斷叫住「嗯~~呀~!繼續飲,好舒服好爽~呀!」
佢打飛機打左陣就停左,將手指插入我下面胡亂咁撩,一搵到豆豆就極速咁捽,而另一隻手就捽lin. 我個樣好high, 感覺到就黎高潮,我愈叫愈大聲,佢亦都愈捽愈快,條俐不斷係乳暈乳頭打圈...「呀~~呀呀~~嗯!」我叫到喘晒氣,「呀呀~~呀~」我喘晒氣,好攰。係我高潮期間,我見佢間唔中都有打飛機。雖然我依家好攰,但我想令佢射。我幫佢打左幾下,佢就訓低任我搞。

我半跪半趴幫佢含,佢話:「呢個角度望住你對波好正,不停搖黎搖去好靚」
既然佢覺得我既方式唔適合佢,我就試下新野。我用乳頭磨擦肉棒,佢見到就話繼續,佢分泌出黎既液體好多,我將條肉棒係兩邊乳頭互相摩擦,佢睇黎幾爽。見佢咁爽,我轉返用口含,我用口水搽滿成條,係龜頭上打8字咁奶,之後奶落去肉棒旁凸起左少少既根位,見到佢咁舒服,我好滿足。我有啲攰,佢自己打返,佢chok得好快,再塞入我口叫我含快啲,睇黎佢就黎要射。我將佢含到最入,再不停來回含,一含到最入佢就好爽。要出了!佢將啲精射晒入我口,之後再摸下我個頭,叫我去廁所吐左佢。我吐完返黎就見佢著返衫,佢叫我著返衫褲,仲話送我落去。
去到佢樓下,佢問我識唔識走,我話識,佢就返返上去,我自己睇google map行返去搭西鐵。

嘩真係好彩,好彩冇過夜,咪真係渣都冇。與其每次都咁驚,我不如玩多最後一次就停止。我今次真係決定左,黎緊係最後一次!
如果係真 樓主份人其實都幾缺愛 利申 同樓主年紀差唔多
樓主係咪棄左故喇
唔係!
等你
樓主應該都係忙緊大事
會等
支持下 想睇埋佢
咁玩法真係永無止境
玩skout 啲人真係搵食咁
現實中識到人機會好似好少
玩下當約人出街 攝下時間
我再次打開skout, 今次我主動搵人。碌碌下home page見到有個名既特別,叫BSW, icon係側面靚仔樣。
「Hi」我主動搵佢。
「嗨」佢好快覆我。
「好悶啊」佢再話。
「Sem break?」我問
「是啊,你都係?」佢問。
「係呀,你讀緊邊間呀?」我問。
「Poly, 你呢?」
「Bu呀😂」我話。
「Sem break真係好悶」
「我都係,冇野做就玩下交友app😂」
「你有冇係呢度約過人?」佢問。
「有呀」我講真話。
「同人曳曳?😳」佢問。
「係不過冇扑既😂」
「點解」佢問。
「想個處比男朋友😂」
「唔扑都好啊」
「係呀,前戲都正」
「不如交換聯絡,我想刪app」佢話。
「好呀,你想交換咩?」
「你有wechat?」我睇到佢問,有一剎那我覺得佢係大陸人,但佢又有用口語,可能佢冇tg姐,所以好快打消左呢個念頭。
「我有不過好少用😂」我話。
佢比左佢id我,我就add左佢。佢wechat icon係一個剪影既側面,同係skout icon個樣差唔多。
「Hi」我搵佢。
「嗨😳」
「你呢?你有冇約過?」我繼續返岩岩個話題。
「有啊,我之前有一個sp」
「依家冇左喇?」我問。
「冇啦,佢去左澳洲讀書」
「我覺得你幾好人」佢再話。
「下?」我唔明。
「冇事冇事」
我地閒聊左一兩日,唔知佢真人係咪好似icon咁有型呢。

「做緊咩」佢有日晏晝問我。
「冇呀係屋企玩手機」我答。
「想你過來玩下」
「玩咩?」我問。
「睇戲。。曳曳都可以😳」
「下..但你未見過我架喎」我話。
「咁咪刺激,或者睇下你相片」
「我唔靚架」
「睇下啦乖啦bb😳Send比我吧,到時你想玩咩都得ok?」佢話。
「我send完到你」我講完就send左張遮眼既相。
「☺️錫你」佢講完就send左張矇矇地既側面過黎。
同佢傾到呢度,我再次懷疑佢係咪大陸人,佢用詞夾雜書面語,但個樣又唔似大陸人,我覺得佢樣係似啲未被發掘既KOL.
「你係香港人?」雖然我咁問有啲唐突,但為左確認佢身份,大不了咪話見佢個樣似mix先問清楚。
「係啊」佢答。
「影你波幾大」佢再講。
「唔好啦🙈」
「咩杯啊」佢問。
「唔話你知呀🙈」
「睇下你波點樣吧」
「點解呀?」我問。
「好想睇」
「點解要係我呀?」我問。
「想咯😳有feel咯」
「咁就有feel?唔係傾左好耐咋喎😂」
「都幾傾得,你唔做作」佢話。
「影左沒啫?」佢再問。
「未呀..驚」
「怕什麼啫」佢問。
「最多睇完就回收訊息」
我心諗:嘩..乜原來wechat都有呢啲功能架,仲以為得whatsapp同tg先有得del message, 連wechat都有,仲要叫”回收”。
「好啦好啦」我講完就send左張戴住bra既相比佢睇。
「好美好白滑啊!唔戴bra啦bb豬」佢話。
「唔好啦」
「你又唔過來,先滿足心理一下吧」佢話。
「你睇其他人啦」
「我只想要你,想同你長期😳影下啦,不然我會唔舒服」
屌佢真係好撚煩,咁鐘意睇咪睇av囉..不過我最後都衰心軟,影左張冇遮lin既比佢,三十秒之後我就”回收”返。
「多謝晒,愛你哦^3^」佢話。
「你有c?」佢再問。
「你覺得有咪有囉😂」
佢不停講講講,本身睇在佢靚仔份上,都唔太覺佢煩,但佢係咁問我拎相,又嗌咩bb豬呀愛你呀呢啲字眼,又有啲書面語咁,就開始對佢有啲奇怪有啲懷疑。
其實呢D對話好快就打完
唔明點解咁耐先有一篇
每篇有一半以上的對話係一樣
stuck 住左既唔係篇文,係女主角既人生。

先前有巴打話故仔進入鬼打牆狀態,我同樣覺得係女主角自己既人生/感情生活/性生活已經係進入搵炮友,反省,又再搵炮友無限loop.

若然篇文真係會有個完整結局,會覺得作者真係好負責任,好respect。希望作者可以搵到適合既人過下半世。

但若然篇文已完,都唔會覺得失望。感謝作者一路以來的付出。個故仔真係幾好睇。
未完架只係我懶 sorry
即使有懷疑,我都唔理啦,話晒都最後一個,豁出去啦!
「做緊咩?」佢冇啦啦問。
「掛住你」佢又再講。
「訓沒?」佢又再問。
「未」我終於覆佢。
「做咩唔復人」佢問。
「我好少用wechat」
「同我用啦」佢話。
「有冇著絲襪全身相」佢再話。
「我冇絲襪」我話。
「以後你係我一個人,私有化左啊老婆bb」佢話。
「下?」我問。佢冇啦啦講呢啲野咁奇怪,佢唔係當左我係女朋友掛?定當左我係佢sp?
「我覺得你都ok,幾鐘意你」佢話。
「星期六過來好嗎?」佢問。
「第一日唔會插你,我發誓」佢話。
「你可以過夜?」佢問。
「想冇人時同你一起訓,反正我一個人」佢又話。
「婆婆返左大陸我先一個人咋」佢又話。
見佢係咁搵我,我都唔忍心唔覆佢,見佢又咁靚仔,唉算啦算啦豁出去啦。
「可唔可以比多次你啲相我睇?」以免遇到伏人,我confirm多次叫佢比多次個樣我睇。
「點解啊」見佢問點解,唔知佢係咪淆呢。
「冇呀我想睇多次囉」我講完,佢就send左張相過黎。張相係佢訓係枕頭咁打側影,淨係見到佢半邊面,個樣唔太似大陸人既,但都好驚要同大陸人上床,一陣雞同鴨講咁點算。
「真係你黎架?你幾高呀?」我問佢。
「係啊,我181,做咩啊?」
「諗緊係咪fake姐,你咁靚仔又高,點會冇gf呀」我話。
「一般啦,角度問題啫」
「你錄音比我聽得唔得呀?」我問,一錄音就見真章,就知佢係人定鬼。
「最憎錄音😓」
「錄比我聽啦」我再叫佢錄。
「你來就知我把聲啦」

唔知佢係咪怕一錄音就比我識穿佢廣東話唔正,我問佢好多次佢都拒絕。呢條友真係奇怪,樣都未見就話鐘意我,溝女係咁溝?其實我好矛盾,一方面覺得佢怪,另一方面又想有人同我做前戲,好想有種比人錫既感覺,即使佢真係大陸人,都唔緊要啦,咪當練下普通話囉...

「咁你想我幾時黎呀?」我問。
「今個星期日ok?過夜?」佢問。
「唔過夜啦,睇下第一次見面既感覺先啦」
「okok just kidding」
「你住邊?我點黎呀?」我問。
「我個日話你知啦」
「好」
就係咁,我就應承左星期日去佢屋企。
仲有冇
星期日朝早,我搵佢。
「點去你度呀?」我問。
「何文田站」佢話。
「幾點?」我問。
「1-6pm, ok?」佢話。
「你係何文田站等我?」我問。
「睇下到時點」佢咁講,搞到我好似比人玩緊咁。

差唔多12:45pm, 我同佢講我就到何文田站。
「你係邊?」我問。
「食緊野」
「咩exit?」我問。
「A2出口, 你往上走,即係右邊」
「你一陣影來睇下啱唔啱」
我去到A2, 見到對面啲樓好豪華,好似豪宅,唔通佢住呢度呢?我影左比佢睇我既位置,佢話:「對,前面有個廁所向右轉,到左話我知」我繼續向前行,睇黎佢唔係住個堆豪宅..
「之後右轉,旁邊有電梯落去先」佢話。
「Then?」
「下左轉後邊直走」佢話。
我心諗:即係咩意思?落左電梯轉去後面行?我問佢住咩樓,佢講左比我知xx樓同10樓。
「我到左10樓啦,咩室呀?」我問。
「聽開門聲音」佢話。
我覺得依家好似玩緊啲偵探遊戲,查緊案咁。我聽到右邊有開門聲,我慢慢行近,見到有隻手chok緊鐵閘聲,睇黎係呢度了。

「Hi」我笑一笑再向上望,係一個只係高我少少既男仔,一定冇181,兩邊面頰都有啲暗瘡,戴住副文青眼鏡,同相根本係兩個人黎。
「你入來啦」佢帶住唔鹹唔淡既廣東話同我講。
媽呀我想走呀!!
笑話o黎
其實真係幾搞笑
唔係笑話
lm
邊度好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞