《我渴望既愛情最後卻換來性》

707 回覆
129 Like 52 Dislike
快啦樓主
出得好慢push
Sorry各位接近sem尾有啲忙 希望大家繼續支持
冇文出就冇人理
咁耐先出,出都係出咁少0進度
忙既可以事前交帶聲先嘛
Sorry
多謝大家繼續支持我一定會竭盡所能寫好佢!大家有咩情節想睇都可以提出 適合既話我會用 人人都可以做作家
曾經做過樓主做既野去搵愛情
除左性方面冇做過😂
但最後先知真係萬中無一😢
樓主加油自愛💓
咁你做左啲咩😂
都係上連登個tg po再上下大學個app繼而用交友app
全部都玩曬sext 之後用交友app識到而家呢個男朋友先修心養性😂
用交友app識到
盡量今晚出
等緊
佢好熟路,一上地面就直行,直至見到條樓梯就行上去。我見到個牌寫住「北京酒店 $70/2」心諗:乜咁平架?
上到去,佢同櫃枱講:「時鐘,兩個鐘」講完就放低左張五十蚊同廿蚊,個個人話直行到尾右邊間房,我心諗:要咁耐架?

一開門,其實同我想像中冇太大出入,有張大過單人床但又細過雙人床size既床,床側邊有個細細地既櫃,擺左一卷廁紙。床尾係廁所同逼逼地既沖涼地方。我掃視完,佢已經除左鞋襪,訓左上床。我放低袋,除鞋襪,訓係佢隔離,問:「係咪唔洗開燈?」佢「嗯」左一聲。我地四隻眼望住天花板,靜止左一分鐘,見佢唔行動,我有啲尷尬,所以決定打破沈默:「你之前有冇約過?」佢話:「有,一次」佢講完都係冇行動。我實在等唔到,雖然呢一刻好尷尬,但我準備要開始。
我幫佢除皮帶、褲鈕、褲鏈,之後伸手入去,原來已經硬左。我幫肉棒按摩,一摸到咁硬既肉棒,我就忍唔住要係咁chok. 佢見我隔住條褲chok, 就除左條褲落黎。我愈chok愈快,起左身幫佢含。我含住成條,發覺佢同Jason個條一樣都咁長,含到最入時仲頂喉。我用俐不斷係龜頭打圈,再慢慢圍住成條打圈,我見佢一副enjoy既樣子,我就好有成功感。我含到有啲攰,訓返低,講左句「好攰呀」

之後佢隔衫隔bra咁摸我對波同搵粒lin. 「係咪呢度呀?」佢邊問邊搓粒lin, 我話係。佢隔住件衫咁撥開我個bra, 慢慢掃我粒lin. 我發現原來隔衫掃lin係咁正,衫同乳頭既摩擦令我忍唔住「呀~」左一聲。佢兩隻手都隔衫掃lin, 我講左句「好舒服呀~」佢再揸一揸對波,話:「好彈呀!」我有啲怕羞,不過都講左句:「唔隔衫會仲彈」講完即刻覺得自己好淫....
佢揭起我件衫,兩隻手同時揸我對波,個樣怕怕羞羞咁。突然佢用手指頭好大力咁捽我兩邊lin一下,我「呀!」左聲,佢貪得意再用力捽多我一下,我再「呀!」多次,不過就唔係因為痛,而係因為爽。我唔知醜咁提出:「不如你試下用口啜」佢即刻用口啜我粒lin, 另一隻手繼續玩lin. 「呀~~好舒服呀~繼續呀~」我真係好鐘意比人啜,真係好舒服,好似咩煩惱都冇晒咁。佢啜完一邊就到另一邊,而隻手繼續揸。佢條俐不斷掃粒lin, 舒服到我開始講野語無倫次,就話:「啜返另一邊,呀~我~好鐘意呀,大~大力啲啜呀!」佢見我咁high, 就開始除我條褲。
more
得一篇
佢用手探索妹妹先,邊玩豆邊玩lin, 我爽到係咁叫「呀~嗯~~呀~」係佢想插入黎既一刻,我捉住條肉棒chok, 雖然已經好硬,但我keep住chok, 務求chok到射為止。佢冇再有插入黎既動作,為左補償返佢冇得插入黎,我再次用口水整滑佢。我跪係床幫佢含,佢兩隻手咁岩就手玩我對波,佢愈令我爽,我愈奶得興奮。我瘋狂係龜頭打圈,見到紅左啲,就奶晒成條,邊奶講「好粗呀」,我含到最入,用條俐係咁亂奶,佢發出「嗯~~嗯」既聲。佢問我想唔想試下69, 我點頭,之後就轉左姿勢。
「呀~~!」我叫得好淫,因為比人奶妹妹超正超爽,令我成身軟晒,連含既力都冇,就攤左係度。佢見我停止左,就邊奶妹妹邊chok肉棒。「呀~~呀!」我忍唔住大叫,佢知我好爽,就愈奶愈勁。即使我冇乜力,我都照含返,邊用口快速咁chok,邊用俐摩擦。雖然我見唔到佢個樣有冇表現都好享受,但從佢奶妹妹既肉緊程度,我就知道了。佢用手chok返,仲要係極速咁chok, 佢擺返條棒入我口,精液亦衝入我口。

「鈴鈴鈴~」呢個時候電話響起。佢聽電話,我去左廁所吐返出黎再用水抹乾淨個嘴,佢同我講夠鐘要走。我奇怪,乜會打電話提醒架?如果扑緊野打黎,咁咪好掃興?呢啲賓館會唔會裝左cam, 知道客人扑完野就會打黎提醒要離開?我地整理好衣物,著返鞋襪就走。
我地一齊行去地鐵站,佢送到我入閘,我問:「你要去邊?」
「我住附近,行返去就得」
「咁好啦,我走喇」我冇回頭望佢,就入左閘。
「拜拜下次見」聽到佢咁講,我回返頭揮揮手,講聲拜拜。

從今日係房認識佢,我覺得佢係一個幾怕羞既男仔,但文字上既佢又好熱情。呢條仔好似都唔錯,高高地,又差唔多年紀,不過揀男朋友唔可以咁膚淺,要再觀察下先。同埋佢都幾gentleman, 即使我間接拒絕佢將條肉棒插入黎,佢都冇夾硬黎。因為,我想諗清楚啲先。
留名 真心想講句 如果你想認真的話
真係唔好一黎就去到sex
有性無愛轉做有愛有性唔係無可能
但我只係遇到一個咁多
btw好好睇 加油 我最近都寫左篇故 有興趣同得閒睇下啦
我知呀 所以一黎就sex個啲係唔會做到男朋友
我有睇
樓主
點呀
聽日先出到未打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞