[翻譯]韓國懸案/奇怪案件

1001 回覆
1383 Like 30 Dislike
所以丈夫全氏、妻子崔氏崔氏三人是有感情瓜葛

係咪打錯左
叻喇
尹氏究竟係咩身份?國際刑警要發紅色通輯令追捕佢
我係想提下巴打第一點個段係咪有幾個位打錯左
等佢改返正唔駛睇得咁辛苦
你叻乜鳩?
失蹤案喺泡菜真係好難查
件件泡狗都一樣樣
企喺面前都分唔到啦
係唔係三個都係特工黎
但個男主角唔識做戲
垃圾黑警賊
樓主韓文好勁,有冇興趣教韓文
佢先生將個兇手藏係golf袋度
之後返屋企,收埋個兇手
等第n日,兇手出黎就殺人
之後爬窗走?
齋睇覺得老公全氏係同尹氏私底下可能有嘢(傾幾個鐘電話)而老婆崔氏可能唔鍾意 所以兩個夾計殺左佢/男既殺?
之後好後悔咁衝動殺左佢 男嘅搬走女嘅再嫁人冇再一齊?
正 求加速
係呀,全氏、崔氏同尹氏先啱,我又發雞盲
我好亂呀
樓上有人話佢地間屋只係唔見咗passport
有冇可能轉咗身分出國 如果係特務
啱啱再搵咗少少資料,間屋係乾淨,冇人入侵過既痕跡,但護照、notebook、一半既底衫褲、幾件夏天衫都消失咗。
不過因為冇查到出境記鍛,唔排除係有人特登拎走護照扮出國製造假象。

老婆本身嗰晚咪買完餸返去,但d餸係就咁放咗喺枱面,冇執過。

而且佢地有隻狗,身邊既人話老婆崔氏好錫隻狗,警方搜佢地間屋嗰時,隻狗已經幾日冇野食。
點睇都覺得尹氏好鬼咁

因為佢行蹤太可疑,所以被韓國警方列為最有力既嫌疑犯。國際警方要出通緝令係因為佢一直唔合作,逃避調查,所以最後咪要出動通緝令
我係想提下巴打第一點個段係咪有幾個位打錯左
等佢改返正唔駛睇得咁辛苦
你叻乜鳩?

我唔該你就真,譯到太眼瞓,冇睇清楚就post咗出嚟
樓主韓文好勁,有冇興趣教韓文

我韓文勁既話就唔會次次譯一篇都搞咁耐 我係需要被人教多d
但從全部證據睇,老婆崔氏都係唔知情(買過餸呀、屋企人既反應呀)

尹氏係結咗兩次婚(第一次結完好快離咗之後發癲搵全氏夫婦,第二次就係嫁咗去挪威)
唔可以 因為我譯得慢
我有諗過會唔會個老公同初戀真係特工,而老婆知道咗之後被人滅口,我諗特工呢d要避cctv都唔係難事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞