[翻譯]韓國懸案/奇怪案件

1001 回覆
1383 Like 30 Dislike
留名支持下先
留名
留名支持!!!
Thanks ching
Thanks ching
我睇signal都係聽佢講就算 太忙好難睇哂成套 睇到有巴打講過Voice呢套 有冇同類電影講解可以睇
Lm
洗唔洗惡到講曬粗口咁呀 佢都係唔清楚姐
咁緊張 你係個警犬呀
樓主會唔會每單案開一個post 咁樣傾好似好混亂咁
啲泡黑警唔想承認自己之前失職,因為到搵到屍體已經隔太耐,警察之前無入屋搜症,到個仔搵到屍體嗰陣應該都無咩證據保留得好,但泡警又要交差,就求其篤個人嚟查,等件事丟淡就不了了之,變成懸案。

死者屋企人同節目組到2011年調查嗰陣問泡警攞返餅cctv帶都受到阻撓就係咁解,因為泡警唔想有人查返啲懸案,搞大件事,等外界人知道佢地失職。

發覺啲泡警同公務員都唔係點做嘢,年年就好多大學生想考入去光宗耀祖,入到去就因循守舊,鳩hea
民安隊,飛行服務隊唔得既?

引哂啲反警撚出黎
樓主呢
你可以睇番港台節目
有講番好詳細嘅version

個太太俾咗好多次gps資料
警察都冇跟到d線索去做
開頭就只係好raw gps地圖
但仔細都可以睇到有路線重疊咗
個太太一路都冇放棄過研究gps地圖
後尾係一名市民自發幫手
全程用咗半粒鐘google咗個方法
喺完全唔使問google公司嘅情況下
Extract咗一系列hide咗喺佢太太俾嘅gps地圖內嘅資料
然後警察話唔撚識開個file
再後尾嗰個市民再幫到底
搵到準確嘅最後停低位置再話俾佢太太知
個太太再提供俾香港警察

你唔知頭唔知路唔撚好亂講啦仆街
警察無用gps定位搵呀
係佢老婆自己搵人check呀
多謝樓主,譯得好好呀
樓主起身啦
等左成朝啦
下晝出,譯緊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞