[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
想問下有無放到鞋既背囊推介
其實 無貴過佢定價就可以

呢d有牌子野
如果係熱門款 好少有減價
有八折已經感恩大德
減到六/七折 基本係頹款頹色

日本佢有條purple label
得日本有賣
但係咪靚D就唔敢講啦
人人口味唔同
日本設計一般都玩輕身 簡約
但呢期後生流行 揹重型袋
唔係個個岩 但係香港一定少撞款
個個背囊都放到鞋喎 容量夠大就得
如果你話要有鞋格
我覺得有少少多餘 你會著完 唔入膠袋就放入背囊?
我諗應該無香港人咁衛生
如果會入膠袋 紙袋 布袋
咁做乜要間開一格?驚對鞋壓親?
明顯噱頭野黎ja

係要有一格叫鞋格 放鞋
有好多運動牌子都有出 呢D背囊
jordan addidas nike 果D
幾百有交易 球場俾人偷左都唔肉痛

我係想拉搵鞋格個隻呀
之前一路用開鞋袋 但拎出拎入好唔方便 拎出來又成日飛埋D衫出來
周街都係Gregory 不了
wilderness experience vagabond 2 香港邊到會有?
bellroy背囊香港邊到有實物睇下? 誠品得銀包睇
arro22點買最平
hellolulu都幾正,一千有找
shoulder bag 有冇咩推介?

好似離離地題
Log on 都幾齊款
Hi
我哋係香港分銷商,部分款式低之半價,係旺角
地址pls
其實有鞋格嘅backpack依家好多 好處係separate開鞋同其他野 不過未必有想像中咁好 因為個鞋袋其實係共用你main compartment嘅空間 你放其他野可能會比對鞋頂住 所以最好自己睇睇先 有鞋格嘅多數係歸類落gym bag 我個adi duffel bag都有 所以你要搵可以睇下gym bag呢個類別
買左個 Aer Duffle Pack 2
完全無投訴 開心使用 番工再帶衫做gym完美

你話我打手都咁話 好耐無買過咁滿意既袋
係街見到人地個背囊幾靚
P L
+ S
大家知唔知咩牌子
我唔係踩袋格...講事實姐 我自己都有個aer sling 去踢波先用
只能同大家講
請小心選擇
真係幾多打手下的

另外成個背囊 最易爛就係拉鏈
如果個背囊有超多拉鏈
相對就好快爛好多
特別幼拉鏈 同 防水拉鏈
而拉鏈99%唔係保養內
外國網8折時買
一年得幾日有8折

香港買水貨1400-1600
都係合理
搵間信得過

D同你講乜舊色都有 又平就小心啦
今季係乜色睇返官網
巴打, evergood 24L 嗰隻點睇
想evergood 24 L
aer travel pack / day pack
wilderness experience
有冇心得
早個禮拜決定買左Gregory sketch 22之後,用左一星期,真係幾唔錯,暫時用落冇投訴,好過而前用d Herschel Nike 同埋細brand野,唔該曬樓主巴幫我輕輕分析左下
巴打係咪買evergood
我落單你一唔一齊買
有無巴打覺得成日買完背囊都買錯
一係揹得唔舒服
一係間隔唔太岩用
如果試番幾日先決定買唔買
會唔會有好大幫助無伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞