[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
黑色 原價1420 一般都係85折左右 即$1200已經唔錯
好少特別平 都唔係話長期有貨的款色
我見樂天唔使800蚊就有個,係咪流流地?
https://global.rakuten.com/zh-tw/store/hypermarket/item/gm58598/
日本正價就18360日元
自己諗下駁唔駁得過啦
收到貨報告下
有無咩要求先
有冇防盜背囊介紹
賣全新peakdesign 20L
https://t.me/Phoenix_lcwing
買個無拉鏈背囊就好防盜
有冇巴打用緊Aer 隻Travel Pack, 如果日常出去做野,要帶電腦同其他配件,會唔會太大?
我睇啲開箱片就覺得個size OK既,不過唔知實際使用情況

對比返同牌子果個TECH PACK,就咁睇啲分享果啲片
我覺得Travel Pack 好啲
留名
lm
想要一隻返工放工, 間唔中拎去做運動, 加上有鞋格既背囊, 1000左右有無咩推介
追過post 大部分都過1000.....
你邊度買 幾錢左右
想知咩重野 22L
Actheryx arro / Gregory/ wilderness experience
好?
nike adidas jordan 各大運動牌子都有出

再問一次無鞋格 個背囊就放唔到鞋咩?

有鞋格會連膠袋布袋都唔用就放對鞋入去背囊咁衛生?
定係
腳臭好嚴重/踩屎 咁應該用另一個袋裝

想知點解要獨立整格鞋格

有D袋係上方下方有獨立分格
放得落對鞋 但佢無稱呼為鞋格
咁算唔算鞋格 都唔少背囊係咁設計
揹衣服就隻隻都可以

揹重物要揀返岩型號
揀返D有背版 胸帶 腰帶就可以

arro 22唔好放野喎
雖然揹重野都舒服

指定要22L左右?

gregory / mystery ranch 幾多爬山/軍用款 岩洗

wilderness experience omega 系列都幾好的
唔係放唔到, 亦都唔係會就咁放入去連膠袋都唔用....不過因為慣咗對鞋放最底, 無獨立鞋格咁要拎咗啲野出嚟先放到入去
就算有得係背囊底打開然後放入去, 又可能打開時跌咗啲野出嚟, 所以覺得有獨立鞋格會方便啲姐

如果有獨立分格放得到運動鞋當然無問題
多謝你寶貴既意見 點睇 wilderness exp既wrap around ?
諗緊wilderness exp wraparound /omega 定millian duffle 28L好?
outdoor ,用左10幾年都無爛

點睇Mission Workshop Sanction 20L
https://www.underarmour.hk/p1330240-001.htm
覺得UA D袋有誠意過其他運動品牌 型仔少少
2隻比 材料上wraparound 好D
唔值呢個價位咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞