[背囊撚]公廁款背囊?一個品牌不是只有一個型號!

1001 回覆
103 Like 44 Dislike
樣子可以參考下
https://youtu.be/_aKkf3elbX8
平時揹開
輕身
材料好 唔會好快殘 個樣KEEP到的
揹得亦舒服
勁少撞袋 實在無乜人識
巴打係邊款?
想買f/ce個大背囊

又型又裝到17吋notebook
買過個 wilderness experience vagabond 3 然後發現塌到仆街
之後過一排買咗個 urban assault
想講一講epperson mountaineering呢個牌子
呢個牌子無乜人用,應該得我中伏
因為made in usa,諗住應該無死
正價16L都要180美金,我諗半價都比多
果時有特價先買

第一,運動袋,個扣會生銹

第二,無護背

第三,用左幾個月,圈住果個位爆晒線,
要叫老母整返
呢個當我唔好彩
made in usa咁既質數
建議樓主放頭版警世
想問下大家有咩牌子下面依種袋啱做gym男仔用
wilderness experience vagabond 3 = 24L / 480g
urban assault = 21L/1.24kg
咁輕的袋 無野放係會塌的
但我好少無野拎會揹個背囊出街...真係當造型咩
搵下佢地公司 問下有無得換啦
買~f/ce D袋 有佢地自己的味道
幾好
裝滿係幾正嘅
不過裝滿就到膊頭受罪
用開Mystery Ranch
有冇tote bag介紹
511執笠
可以去睇下有冇袋啱
where
個袋~$900到?
有冇巴打用過Gregory隻sketch 22L 想屌返隻返學出街用 平時都會放MacBook air/iPad 幾份notes,水樽遮銀包耳機,呢個袋係咪算幾夠用,見間隔都唔少
有冇travel pack推介?除左aer
等mpl30 等到頸長
係啊 800-900
買間格多的背囊前要諗清楚 係咪真係需要
一黎會重左
二黎咁多車錢 爛GA機會太好多
三.小心你想放大件少少GA野 會前格頂後格 或者過唔落
sketch 22 其實主格就一格 佔左80%容量
加一格 電腦文件格
仲有2,3個小格
諗下自己需要
我見佢都好似唔錯 好似幾襟用 我諗放都可以 佢同wildness experience比 巴打會推邊隻多d
意大利米蘭到 2千5 coach 全真皮 型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞